Igrači Budućnosti željni košarke: Da sezona počne što pre

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.08.20. | 19:13

Vijesti pišu da je realno da će se prvih šest kola ABA lige igrati u Banjaluci i Laktašima, kako je i najavljeno

Niko u ovom momentu ne zna kako će izgledati početak ABA lige i Evrokupa, a vidimo da se samim igračima žuri te da bi oni da sve što pre krene.

Tako je i sa košarkašima Budućnosti koji se spremaju na velikoj nadmorskoj visini za sve što ih očekuje naredne sezone.

Izabrane vesti

"Šest-sedam dana smo na Žabljaku, po meni idealnoj destinaciji za početak priprema. Na samom smo startu, prolazimo najteži deo, ali se vidi da smo dobro radili tokom pauze. Svi smo željni košarke i jedva čekamo da počnu utakmice. Nadamo se da će se i epidemiološka situacija popraviti, kako bi sezona mogla da počne što pre, te da će sve proteći u najboljem redu", rekao je Danilo Nikolić, a prenose Vijesti.

Njegov saigrač iz kluba i reprezentacije Crne Gore, Petar Popović, zadovoljan je radom i uslovima u gradu na najvećoj nadmorskoj visini na Balkanu.

"Posle pauze od skoro pola godine svi smo srećni što smo ponovo krenuli sa košarkaškim obavezama. Bilo nam je neobično posle tolike pauze, ali brzo smo se navikli. Uživamo u svakom treningu i radujemo se prvim pripremnim utakmicama. Oseća se pozitivna atmosfera, svi momci su veoma raspoloženi za rad", naglasio je bek sa Cetinja, a prenose Vijesti.

Vijesti dodaju da će se prvih šest kola ABA lige verovatno igrati pred praznim tribinama u Banjaluci i Laktašima, te da je moguće da će i Evrokupu biti primijenjen turnirski sistem takmičenja.

Budućnost prve utakmice ima zakazane za 5. i 6. septembar u Sarajevu na Memorijalnom turniru „Mirza Delibašić”, na kojem su učešće potvrdili timovi iz ABA lige, Partizan i Igokea, kao i suparnik Budućnosti iz grupe B Evrokupa, Bulonj Metropolitan 92.


tagovi

Danilo Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara