Komentari na vest

Impresivna kolekcija Serđa Skariola: Zasenio Žeravicu, više medalja osvojio samo Gomeljski

1

149

pre preko 1 godinu

Vi ili ne pratite košarku ili ste deca. Skariolo je vodio Real Fortitudo u najboljim danima. Nikad ništa nije uradio. Da nema reprezentacije ne bi ni znali ko je.
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Doktor, kapa dole. Mada ko kaze da je imao los tim gresi. Kad kod nas izuzmes jokica, kod grka janisa, slovenaca doncica realno kompletnija ekipa spanci...nemci su iskocili jer su domacini...meni je najvece iznenadjenje litvanija...mada imali su jaku grupu i odma udarili na buduceg osvajaca, ali su bili u igri do zadnjeg minuta...

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Објавите коментар!!!
M

MOZZART REDAKCIJA

pre preko 1 godinu

Neču.
N

Novinarsko skrabalo

pre preko 1 godinu

Pešića niste stavili, a ima 3 zlata.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Čudan tip.U klupskoj košarci je vodio dosta dobrih timova ali nikad ništa u reprezentaciji osvaja verovatno zbog sistema španske košarke.
G

Gost emisije

pre preko 1 godinu

možda da su mu dali malo veću sansu napravio bi i u klubovima,sa Virtusom je napravio sto nisu mogli svo treneri zadnjih 15-20 godina,covjek je vrhunski trener i tu price nema,u Torontu je bio zadužen za odbranu i bio je desna ruka Nursu koji je cim je ovaj otišao pao,svaka cast Skariolu vrhunski trener
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

@Gost emisije Da sam malo mlađi verovatno bih poverovao u tvoju izjavu.
i

istina

pre preko 1 godinu

ma ne zna on nista mi smo zEmLja KoŠaRkE
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Pa ako si pročitao tekst mogao si da vidiš da su među najuspešniji trenerima u istoriji Žeravica, Nikolić, Ivković i Obradović.Dakle najviše na listi. Po tome si mogao da zaključiš da uz SSSR imamo i najviše medalja. To bi trebalo da ti bude dovoljno da zaključiš da smo zemlja košarke!