Komentari na vest

INTERVJU – Aleksa Avramović: Podbacuj loptu odmah, idemo u Pariz po medalju!

A

Arnaut Cecen

pre 8 meseci

Ovaj bre nije ni postojao ! Bio GREJAC KLUPA ! DALEKO BILO KOGA DIZU U VAZDUH , NEMACKA IH ODSRAFILA !
d

d.o.o.

pre 8 meseci

u cemu si ti drugi na svetu? tacnije, u cemu si drugi u svojoj ulici?
M

Mr007

pre 8 meseci

Neophodno je pustati partije Avramovica onim nezainteresovanim splavarima iz fudbalske reprezentacije,da shvate amateri sta znaci igrati za nacionalni tim.
Г

Гост

pre 8 meseci

"...šta je srpski plejemejker uradio u Malini...". У Манили*. Није он Вукашин Голубовић па да је био у Малини.
l

lkf

pre 8 meseci

Grobari žive u deluziji, tako su u svom mozgu od sasvim prosečnog igrača napravili mega zvezdu srpske košarke
3

357hbnko886mnbvygf

pre 8 meseci

partizani su uvek imali najjaču propagandu
7

76544

pre 8 meseci

napraviste od njega neku igračinu a i u partizanu 3 opcija bio posle Exuma i Madara
7

7664

pre 8 meseci

Jesu dosadni sa njim ovo nije realno
0

098

pre 8 meseci

partizanska propaganda od prosečnog igrača koji zna da ukrade loptu i dao koju trojku napravi mitsku ličnost. On ima 29 godina i prvi put igra na nekom takmičenju, vrhunac karijere mu je El i14 minuta 6.7 poena po meču
M

Mauro Tasoti

pre 8 meseci

Aleksaaaa....Dosta je intervjua,kasniš na trening.
b

brt

pre 8 meseci

malo ste poceli preterivati sa njim,pustite vise decka
T

To je to

pre 8 meseci

Jokic Micic Bogdan Poku JovicN Milutinov Petrusev Dobric Kalinic Avram Vanja Topic
G

Gost1987

pre 8 meseci

Samo da ne poleti posle ovoga…sve ovo što se dešava može biti pogubno za nastavak karijere, a realno, tek treba da pokaže da je igrač za velika dela!
c

coki976

pre 8 meseci

sve je dokazao,od lazica u vrhuncu forme duplo bolji
o

otodjibaje

pre 8 meseci

Koliko neiskvarenosti i postovanja prema svojim saigračima i protivnicima, tacno se vidi da ovaj covek stvarno i iskreno veruje u Boga, rad i trud....gde covek pomisli-evo svi mi koji komentarisemo, procitali smo jedan ovakav intervju, gde nema ni jedne lose reci, gde ce ljudi nastaviti u tom ritmu i tako nesto i na taj nacin i sami nesto prokomentaristi, medjutim, ne, opet ide pljuvanje, vredjanje, omalovažavanje i podsmeh....tuzno je dokle smo stigli kao ljudi....
D

Dzi

pre 8 meseci

Exkluzivan inkluzivan intervju.. nastavak nemanja mere... u pobedi se ne ponesi..ne zivi u zemlji zonglera...
r

rss

pre 8 meseci

Nauči da koristiš tri tačke.
Š

ŠAMPIONI

pre 8 meseci

Nadam se da će sastav činiti: Jokić, Milutinov, Smailagić, Jović, Pokuševski, Lučić, Davidovac, Bogdanović, Marinković, Micić, Avramović, Jaramaz.
P

Pa ne znam bas

pre 8 meseci

Dobric mora biti tu bolji je i od jaramaza i od avramovica i od pokusevskog.. A Smajlagic nikako nema on kvalitet za to.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 8 meseci

pa ne znam bas... ne mesaj babe i zabe. nama je najvise falio smajli na SP, takticki gledano, jer moze i ispod kosa i u prodor. Milutinova nije imao ko da odmeni, a Peteusev je morao i na 4 i na 5 da krpi rupe zbog skracene rotacije na tim pozicijama. Da su nemcima bili na terenu 10,15min Petrusev i Smajli ne bi onako skupljali ispod kosa. Jaramaz i Dobric ne igraju iste pozicije. Niti se koriste u slicnim situacijama. Nemoj zaboraviti da je prosle godine Jaramaz bio hit kao ovw godine Dobric koji je uz Aleksu najvise pojazao od onih od kojih smo najmanje ocekivali. Tim nije izbor najboljih igraca, nego kompozocija igraca koji igraju najbolje. Protiv nemaca je Poku mogao da igra na Vagneru i to bi bio veliki problem nemcima u oba pravca. I bio bi koriscen mnogo vise u eliminacionoj fazi od Ristica npr ili sto bi bilo planirano da Borisa igra. Ne mozes da pravis jednodimenzionaln tim. Idealno je inati teskog centra i par lakih, dobre defanzivce, haubice, visoke igrace, nize petorke, tako da mozes da se prilagodis svakom protivniku. Vidi se da pojma sa basketom nemas. Ja sam grobar i mogu da kazem da su Dobric i Peteusev ispunili mnogo vise nego sto se iko nadao, da su bili fenomenalni i da zasluzuju da budu u timu za svaki sledeci turnir. Tebi manjka objektivnosti i znanja
V

Vidi

pre 8 meseci

se da ne znaš, baš!
P

Princ od Medaka

pre 8 meseci

Ne ložite se mnogo, pocepala vas Nemačka na atome.
L

Lom

pre 8 meseci

E vas nema ko ni da pocepa jer vas nema nigde.
j

jebs brid

pre 8 meseci

čemu ovo slavljenje poraza kao pobede već nedeljama i prenošenje gubitničkog mentaliteta sa igrača na narod ? malo kum danilko da se opere a čuti se što smo 5 finala izgubili i da se sada ameri nisu zajebavali sa litvanijom , završili bi mi svoje već u 1/4 odavno . ćuti se o tome što smo imali godinu dana od kad je bio žreb da spremimo jednu utakmicu znači jednu samo a to je sa italijom i mi smo od loše ekipe italije bili opet poraženi .
Г

Гробар ветеран

pre 8 meseci

Сине, да ти чича открије једну вееееелику тајну - РЕЧЕНИЦА СЕ ПОЧИЊЕ ВЕЛИКИМ СЛОВОМ, као ова. Видиш?
@

@vidisi ne

pre 8 meseci

bukvalno slavi se 7 igrač ekipe i gleda se pravopis na komentaru .kakav državni spin sa drugih stvari kum nož žica out
D

Dr Kovacevic

pre 8 meseci

Na olimpiske igre moramo otici sa sledecim izjavama. Mi smo autsajderi! Svaka pobeda je veliki uspeh! Cilj je plasman u cetvrtfinale! Ako pocnemo da se busamo da smo vidjeni u finalu sa Amerikancima sledi nam potop u tom cetvrtfinalu!
T

Twix

pre 8 meseci

Mi outsajderi? Nama svaka pobeda veliki uspeh? Alo, decko, govoris o Srbiji. Kao kad bi Argentinci u fudbalu rekli da su autsajderi. Sto toliko sebe ponizavate? Sto se plasite? Pa gde ces da se duvas ako ne na prvenstvu? Zato i ne osvajamo zlata vise. Nestao nam je bezobrazluk. Zlato sija k'o i srebro, svaka pobeda je uspeh, bla bla bla.

Aleksandar Trajkovic

pre 8 meseci

Nemoj kad god smo se lozili bilo je nista na kraju.
M

Miodrag Vesic

pre 8 meseci

21 godinu cekamo titulu, i mi smo kao zemlja kosarke! Odbojkasice razbijaju na svim prvenstvima, Vuleta redja medalje, nasi mladi matematicari osvajaju zlata na Olimpijadama, ali se o njima ne pise ni 10% u odnosu na kosarkase, koji od 2002. nisu doneli titulu!
T

Tako je!

pre 8 meseci

Pravo u centar.
M

MNM

pre 8 meseci

Srebro je kao titula aj ne drami
D

Dapace

pre 8 meseci

E ovako decko je odigrao vrhunski ! Ali zasto nije heroj zato sto nije uzeo zlato ne mozes biti heroj i pobednik a drugi si.. Zasto tako ne pisete o Laslu decko se ubel bori i kida lad ke Davis Cup pa nikad nije heroj nego je to Djokovic koji je prvi .. Ista prica je i sa Aleksom da je osvojio zlato onda bi bio heroj.
r

rea

pre 8 meseci

Zato što je Dejvis kup totalno nebitno takmičenje koje se igra svake godine, a SP u košarci je u svetu sporta 3 najbitnije reprezentativno takmičenje i pritom nam je košarka nacionalni sport, a na prvenstvo su momci otišli kako su otišli - na mala vrata u polusastavu. Elem, ne sviđaju mi se ove "busačke" izjave u fazonu "dajte Amere da se igramo, igramo...", kad smo takvim stavom išli na prvenstva, obično smo dobijali po nosu.
g

gost4

pre 8 meseci

a sta bi bili fudbaleri kad bi stigli u 8 ekipa na svetskom prvenstvu? srusili bi skupstinu, bili bi veci i od Djokovica
D

Dapace

pre 8 meseci

@rea Mozda je za tebe nebitno takmicenje ali za mene npr. nije ne znam danas se od svakoga pravi heroj evo Avramovic odigrao vrhunsku odbranu na par meceva i kao on je zasluzan sto ne pisete o Bogdanu ? Imao skokove poene asistrncije igrao brutalnu odbranu. A mocni Aleksa ukrao 5 lopti i on je kao heroj.. Svama cast decku na partijama ali ga nazivati herojem ne mozee..
@

@dapace

pre 8 meseci

Zašto ne može,zbog boje medalje..?Svašta dal je srebro ili zlato nebitno lik iskidao i zato je heroj aj zdravo