Komentari na vest

INTERVJU - Dragan Tarlać: Kako da očekujemo medalje, ako igrače troše u neograničenom broju mečeva

V

Voip

pre preko 2 godine

Sa ovima na celu KSS sledi katastrofa. Reziltati svih generacija sami kazu. Dugorocni projekat sa Pesicem koji je jednom nogom u grobu, sta reci. Tek tako potrose Kokoskova. Predsednik KSS vija igrace po hotelu u sluzbi jednog kluba, uzas. Ode jedan trofejni sport u tri lepe.
D

Dulo Trans

pre preko 2 godine

Ja sam stvorio Lovernja, Veselog, Bertransa i Vestermana, malo li je na ovu krizu!
M

Miou

pre preko 2 godine

Ograničiti broj stranaca u domaćim ABA klubovima na 2,
K

Kum Danilko

pre preko 2 godine

Ja taman ukinuo ograničenje da prekinemo Zvezdin niz a ti tako!
A

Alava supruga

pre preko 2 godine

Tarlaćev povratak u KSS je čist prmašaj,nikakav trag nije ostavio ni ranije u savezu. Zadnjih godina mogao se videti samo na nekim modnim revijama u društvu supruginih drugarica . Dobio je masnu platu od oko 3000 € . Karijevi pomočnici su Pirke koji je van Srbije godinama i Marinović koji je juče postao trener,bez iskustva. Kari jedino zna zašto su njih trojica pravi izbor,ali košarkašku Srbiju teško da piroćanac može da prevari. Čitajući ovaj intervju nisam primetio da je Tarlać spomenuo jednog mladog košarkaša iz KLS,jer nikoga i ne poznaje tj to njega ne interesuje. Neke odluke Saše Danilovića su diskutabilne ili bolje reći njemu brutalno nametnute.
S

Soichiro

pre preko 2 godine

A imamo u kls ligu gerijatrije i stranaca... Dozvoliti u kls u seniorskoj kosarci samo jednog stranca, i jednog igracka starijeg od 22 godine
N

NBGD

pre preko 2 godine

Dragan Tarlać, pva asocijacija - Gospodin ! Novosadsko dete, u Crvenoj Zvezdi biva proglašen netalentom i viškom, zajedno sa Stojakovićem, i odlazi u Grčku i tamo stiče reputaciju i pravi ime. Kao i cela generacija tadašnje dece iz Srbije koji odlaze da igraju košarku, dobija Grčko državljanstvo. U epohi Željka Obradovića u reprezentaciji nije imao svoje mesto jer kao prvo - tu su bili Divac, Savić i Rebrača, a kao drugo on je kao visoki igrač polako i u fazama napredovao iz godine u godinu i sa Dudom i olimpijakosom osvojio Evroligu 1998. Bez pogovora se odazvao Pešiću 2001 godine za Istanbul, i bio apsolutno dominantan centar reprezentacije, veliki patriota, borac, sportista, drug. Nikada nije razgovarao sa sudijama niti se radovao svojim poenima ( to su inače 2 glavne karakteritike igrača Crvene Zvezde čime gube na koncentarciji i fokusu, i zato i ne mogu da doguraju nigde ). Pravi sportista, koga svi cene. Na kraju krajeva zna Piroćanac sa kim treba da radi.
G

Gost nbgd

pre preko 2 godine

svaka cast na komentaru.
N

Nidza1981

pre preko 2 godine

Zvezdini igraci se raduju svojim poenima.. ajoj majko moja... Skoro ste ispratili kapitena koji se bas nikada nije radovao ಠ‿ಠ . Za 'nisu proglaseni talentima'... Pedja je izbegao, otisao u Grcku jer zbog novca koji Zvezda nije imala da mu da... Da ne poveruje covek koliko ste ogrizli u meznji i van svake realnosti... Tada su nam masovno uzimali decu, Milana, Pedju, Dragana i jos njih xy koji zu zbog sankcija isli preko..... Bar malo da bude bez klubastva
G

GostGost

pre preko 2 godine

@Nidza1981 Covek je mislio na pretenciozno radovanje i skakanje ka tribinama i busanje u grudi, lao sto je radio Nesa Ilic, Guza ( ako znas ko je uopste ) i sl. Boza Maljkovic je BRANIO razgovor sa sudijama, pritivnickim igracima kao i radovanje, to vam je branio i Kari Pesic u Zvezdi ali za neke nije bilo spasa, kao za Petra Popovica i Stimca. Sto se tice Tarlacevog i Stojakovicwvog odlaska, ako su samo pare bile u pitanju zasto su imali minutazu Tarlac NULA minuta a Stojakovic 2 minuta, dok je Nesa Ilic nabijao 71 poen u istoj toj sezoni. Da ste im dali 30 minuta i po 100.000 maraka ostali bi i te kako. Ajde, za Duleta Jelica da kazemo da je bio klasa uspod pa ok, a Srdjan Jovanovic realno nije bio kalibar. Ali Tarlac nula minuta sa 19 godina a igrao Cveletov sin Rastko 30 minuta. Ma daj.
G

Gostza

pre preko 2 godine

Jel to samo srpske igrace trose?
G

Gostiona

pre preko 2 godine

Kakva slika sunce ti..... Dragane ti li si.... Al si se razvuko
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Sad kad Robija izbrusi Glasa, Madara, Kuruca i Lesora ima da kidamo!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Директор репрезентације!?! Која је тачно твоја функција, да се хвалиш по Херцеговини титулом директора? Иначе наравно да треба мање утакмица, али наравно да како нама тако и другима!
V

Vare

pre preko 2 godine

Pa trose se i drugi pa osvajaju medalju.
T

Tubeki

pre preko 2 godine

Neogranicen je broj, ali stranaca
L

Lfcc

pre preko 2 godine

Superligu srbije koja je postala potpuno besmisleno takmicenje otkad je prvo prestala da daje direktno mesto u EL a potom cak i u ABA ligi treba ukinuti ili bar promeniti format da bude kao kup Radivoja Koraca da moze da se odigra u par dana. Ovim bi se igracima ostavilo par nedelja vise za odmor a ne gubi se prakticno nista.
n

nis123

pre preko 2 godine

Samo ne znam ko ce u Srbiji finansirati 10-12 klubova za KLS? Sta bi se promenilo, igrali bi klinci u 10 klubova, i Partizan I Zvezda bbi sve dobijali sa 40-50 razlika? Ostali kad igraju medjusobno gledali bi meceve kadeta, vec imamo kadetsku ligu.