Komentari na vest

INTERVJU - Ekpe Judo: Bogdan lider kakav Srbiji treba, Partizan sa Željkom može do Fajnal fora

m

matoriekspert

pre 8 meseci

Prosto je neverovatno da kada razgovarate sa nekim od realno legendarnih svetskih košarkaša uvek deo razgovora bude u vezi sa Željkom Obradovićem, Bogdanom, Partizanom .Nikada da pomenete Čovića,Rudonju,Reponju ili nekoga od legendi musavaca .Nije to u re
D

Dzudo aj pali

pre 8 meseci

Ne moze Kanada nikada da osvoji SP, kakve su to gluposti, i to dolazi od nekoga ko bi trebao da se razume bolje od nas navijaca. Sto se partizana tice, preracunali su se, i bice uspeh da opet dodju u top 8, jer im je bila bolja ekipa sa Lesorom, Madarom i Egzumom.
R

Realno samo

pre 8 meseci

Poredis npr Kaminskog i Lessora? Druze komedija si realno… A tek stizu jos 2 igraca… Avramovic oporavljen i u top formi kao i Smajli… bice tek haos
a

abc

pre 8 meseci

hahahaha Moze sa Željkom do F4...Nije mogao sa 6eljkom ni da izbori Evroligu ni kroz ABA ni kroz Evrokup, teške nokaute doživeo. Kaži čoveče, može na F4 sa Željkom i 20 miliona evra, što je to teško.
G

Gerasim

pre 8 meseci

Vama grobarima nije lako, zvezda žreb za LŠ a vi protest i revanš posle petarde
N

Nije lako

pre 8 meseci

Ali posle kise sunce svane! Karma stize sve kad tad!

Srbin Srbin

pre 8 meseci

лаже а не трепће....стара изрека
C

Cer

pre 8 meseci

ha, a dule dudule percin? sta kaze za njega? nista? kako je to moguce, onakav strucnjak
m

matoriekspert

pre 8 meseci

Jel ti znš da taj tvoj Perčin i Željko zajedno imaju osvojenih 9 EL i 1 ABA ligu?
a

abc

pre 8 meseci

Ma ti mi znas kakav je igrac Bogdan i kakav je trener Zeljko. Znaju efempeovci. Jedan ih ugasio i poslao u zamrzivac a drugi titulom EL zauvek iskompleksirao svakog navijaca pok CZ u kosarci. To se ne da izleciti ;)
k

kk.Decenija

pre 8 meseci

@abc... A to rece navijac kluba koji jedne jedine titule i EL video nije 11-12 punih godina ili ti vise od jedne pune Decenije,sto je najveci negativan rekord u celoj Evropi od kad se igra kosarka!
j

jasta

pre 8 meseci

jasta