Komentari na vest

INTERVJU - Ostin Holins: Do Zvezde nisam čuo za utakmicu od pet sati; Beron je bio u pravu - sjajno iskustvo

K

Kupljena EL

pre gotovo 2 godine

DOK SE NEKO MUCI CELE SEZONE DA OSVOJI ABA I POSTENO ZARADI EVROLIGU,NEKOME TO DRZAVA KUPI NA GOTOVO PREKO NOCI,TOLIKO O TOME!

Kas

pre gotovo 2 godine

Da nisu Ruse izbacili Partizan ne bi dobio to a Zvezda 3 puta dobila kad su drugi odustali nije prema po tome Partizan nista privilegovaniji od Zvezde.
O

Ovakve likove opet u Zvezdu

pre gotovo 2 godine

Solidan košarkaš, a izvanredan momak! Sve najbolje brate i u sportu (al' ne protiv nas) i u životu!
F

Familija

pre gotovo 2 godine

Srećno Holins
l

lki

pre gotovo 2 godine

definitivno neiskorosten potencijal ovog dobrog momka.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Svaka mu cast,u svakom mecu je davao svoj max i svojim zalaganjem u odbrani je nadoknadio manjak talenta pri sutu (poredeci ga sa Beronom,Lojdom,Djenkom iz prvog mandata) iako se mora napomenuti da je imao i neke sjajne ofanzivne partije. Zvezda jeste ostala bez Radonje,dok sa druge strane bahati milijarderi dovode pojacanja sa F4 EL,ali niko ne moze garantovati da ih necemo zeznuti i dogodine. Trener mora biti ili Mitrovic iz Francuske ili Dusko Ivanovic,obojica su vrhunski strucnjaci,ostali su boranija. Zvezda ima dobru reputaciju za Amere u EL,predstavlja idealnu odskocnu dasku u karijeri (pr. Beron,Lojd,Holins itd),tako da bi morali to iskoristiti i dovesti par sjajnih sutera iz NCAA lige i rasturiti grobare ponovo.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Kulturan, odmeren i zreo lik, a ne ko Disko Zoc koji juri kao nedozreo klinac k.r.ve po splavovima i besni po konferencijama za stampu.
G

Gostvead

pre gotovo 2 godine

daä je spomenuo Jsd partizai? otkud ih na vestima oii bolest neka j pitanju

Fuenlabrada

pre gotovo 2 godine

Mora tako kada renta navijači pokušavaju sa budu sudije pa gađaju svime i svačime.
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Prvo ga terali a sad ga hvale, ovo moze samo u neuredjenom društvu kakav je FMP.
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Navijacica treceligasa, KK Bezanija - bruka i sramota, prvo treba da uredi svoju glavu pre nego sto ista kaze! 😄
a

abc

pre gotovo 2 godine

Kako god, titulu je uzeo...A, vi kako'te?
d

delijaa

pre gotovo 2 godine

Izgleda da će i ove godine biti uspešna sezona, info iz uprave je da je ponuđena saradnja Vladi Đuroviću. Ako bi on došao dolazi sa njim sigurno i Narandžić iz efempea i još tri crnca
A

A pomoćni trener Jakovljević

pre gotovo 2 godine

Realno bilo bi zanimljivije gledati novinarske konferencije tad nego same utakmice

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Odbranjena DUPLA KRUNA u fudbalu i TRIPLA kruna u kosarci...5 godina zaredom fudbal,8 u košarci..Ali definitivno ove titule sad su mi NAJDRAŽE I NAJSLAĐE !!! 33 i 22....
s

strujomer

pre gotovo 2 godine

Diskretni heroj. Ne pamtim da će mi bilo koji stranac ovako nedostajati. Smeran, požrtvovan, nasmejan i pozitivan.... I uvek spreman da iskrvari na parketu. Hvala majstore za sve!
2

2am

pre gotovo 2 godine

Ostin Holins jedan je od nas!
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Beron CETVOROKORAK?!E pa on mora da je u pravu.
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Billy su koraci! Placi! 😄
B

Bili je majstor

pre gotovo 2 godine

Tanak igrač inače. Pogledaj njegove hajlajtse u polufinalu aba lige da se prisetiš sta vam je radio ;)
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

I kad procitas ovaj intervju, i pogledas sastav Zvezde, ti vidis da su to sve dobri, fini, kulturni momci, borci, sa pravim vrednostima, koji veruju u rad, trud, borbu. I zato su i uspeli! Nema busadzija, nema pumpanja misica, nema paljevina. Ajde, dobro, Kalina je imao ispade tog tipa, ali opet, to su bili izuzeci, ne pravilo. Bravo momci, i hvala vam za najsladju titulu ikada!
D

Danilo91

pre gotovo 2 godine

Poslednja titula u skorijoj buducnosti, uzivajte u njoj...
N

Naxel

pre gotovo 2 godine

Tacno tako.Uspeju cak i one strance da naloze, jedni se udaraju u grudi, drugi stezu bicepse, treci se mrste, a na tribini neki oblik sizofrenije.Cime li im ispiraju mozak ko zna.Avramu da se spremi neki plan treninga za ruke da spreman udje u sezonu
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Tacno tako,nebo I zemlja smo.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

@Danilo91 - jesmo, uspeli smo. I pored 2-3 puta manjeg budzeta od vas, i pored sveg spinovanja, medijskih pritisaka, praznjenja hale, sudijske gurke, pored svega toga, da, uspeli smo! Toliko da niste smeli da nam izadjete opet na megdan, vec ste izabrali da budete kukavice i treceligasi. A vama da biste uzeli titulu treba samo 50 miliona (za sada), i da nama drzava rasturi tim. Bravo, uspeli ste, uzivajte. Nikad vi nista sportsko niste imali, samo bolesnu ambiciju.
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

@Gosthjk Da li stvarno misliš da je zvezda imala 2-3 puta manji budžet od Partizana a igrala je Evroligu, a Partizan samo Evrokup? Da li stvarno misliš da Kalinić koji može da bira gde će da ide igra kod vas za kikiriki? Holins, Vajt, Volters stranci isto kikiriki? Nije valjda da misliš da Panter i Ledej vrede 10.000.000 e a Željko Obradović 20.000.000 e? Da ne preterujete vi malo sa vašom paranojom?
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

@gost200 - Naravno da niko od njih ne igra za kikiriki, ali svakako niko od njih sem Kalinica nema visoku platu. Sem toga, Zvezda je ostala bez nekoliko igraca na kraju prethodne sezone, dovedene zamene, i toliko, manje vise stanje redovno. Ali je zato Partizan otpustao igrace (dakle, placao kompenzaciju za prevremene raskide ugovora), placao obestecenja, doveo dva igraca F4 ekipe da igraju EC (koliko ih je imala Zvezda? A da, 0), dovodio reprezentativce kako nase tako i strane, dovodio NBA igrace (komada vise, a Zvezda ih je imala - pogadjas 0), dovodite igrace Real Madrida. Dakle, na jednog naseg skupog Kalinica, vi imate ceo tim skupo placenih igraca kojima je plata u proseku 1 milion godisnje (Panter, Ledej, Kuruc, Smailagic, Koprivica, Mur, Madar, Avramovic). Kad na to dodas skup strucni stab, opet preko milion-dva, i ostale troskove, da, zapravo ispada da ste imali 2-3 puta veci budzet. Jer bas i nije lako privuci evroligaski kvalitet u EC ekipu osim ako ne platis mnogo vise nego sto bi oni dobili u EL. Samo treba ukljuciti mozak i logiku, i videcete sve. Ali lakse je da mislite da nije tako i lazete sebe, nego da prihvatite da ste drzavno mezimce.
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

@Gost 200…. Jok bre, Panter je dosao onako, video gori svetlo pa svratio… i Zoc koji moze da bira klub, bas dodje u Partizan, eto i on je video svetlo pa navratio.. kad si ti majke ti pre Zvezde cuo za Holinsa, sta kao bas si ga pratio po Nemackoj i u Zenitu!?
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Mali dodatak. Kalina nije inicirao to, samo se revansirao. Mada nije morao ni to, ali opet nije isto.
@

@Danilo91

pre gotovo 2 godine

Sledeća godina je vaša, ako ne pobegnete. Dugo to već slušamo, a slušaćemo još neko vreme. Dok je Čović tu, ja se ne brinem. Ne zato što je dobar i pošten, već zato što je genije za sve vaše.
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Evo ga, opet neki Amerikanac hvali i Prica kako imamo "ludo" navijanje, a onda se popali na stotine kromanjonaca i prave nerede na utakmicama...jer zaboga Amerikanac je rekao da smo ludi....stop malogradjanstvini !
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Malograđanština je "u modi". Ne tako davno bila je sramota. Sad je cool.
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Zar stvarno misliš da je zbog Amerikanca ili Rusa? Nema to veze sa njima već vrela krv i ludaglava
I

Ihaàaaa

pre gotovo 2 godine

Nekome zvezda služi kao odskočna daska, a ovi kromanjonci dovode sa f4 igrače. Aparthejd i terorisanje se nastavlja
K

Ko vam je kriv?

pre gotovo 2 godine

Što ste odskočna daska? Partizan je institucija evropske košarke!
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

@Ko vam je kriv?, Zvezda je institucija evropske kosarke mnogo pre vas! Zvezda je donela kosarku u Srbiju, Zvezda je osvajala titule, zbog uzastopnog broja osvojenih zvali su je Srpski Seltiksi, non-stop igrala finala evropskih takmicenja, ili ih osvajala ili zavrsavala u finalu! Ali uvek u vrhu! Vi ste prvu titulu osvojili u drugoj polovini sedamdesetih, kada je Zvezda vec imala dvanaest titula!!! Tada je i dogovoreno da vi postanete projekat!!! I oduvek ste od tada to i bili! U SFRJ, najjacoj ligi tada, i u kupu i u prvenstvu (lakse je bilo osvojitin evrokup i Kup Radivoja Koraca, nego kup tadasnje SFRJ), gde su velikani bili Zvezda, Bosna, Cibona i Jugoplastika, niste mogli ni da primirisete! Ispadali ste u drugu ligu u toj konkurenciji! Dakle, drugoligas ste bili! Kapa dole za osvojen Kup sampiona devedesetih, ali, burazeru, od nas veci ne mozete biti, taman dubili na glavi!
ц

црно на бело

pre gotovo 2 godine

ЦЗВ у Европи на нивоу статистичке грешке, после кад су се фузионисали са ФМП-ом,Макабијеви навијачи објаснили са транспарентом...пази кад Макабијеви навијачи, који прате цео живот Макаби који константно игра у Европи 40 година, се то питају...и онда констатација ЦЗВ/ФМП већи од КК Партизан...шта све човек неће прочитати...
A

Aleksa Obrenovac

pre gotovo 2 godine

Kad vidim kakve ljudske i sportske velicine igraju za Crvenu Zvezdu ponosan sam sto sam navijac najveceg sportskog kolektiva u istocnoj Evropi! Preko 60% Srba navija za nasu Crvenu Zvezdu, i svakako je istina ona tvrdnja da je Zvezda jedan od stubova srbstva! Delije su velike patriote i vernici, za razliku od grobara koji su okrenuti jugoslovenstvu.
@

@@@@@@@

pre gotovo 2 godine

Bože kako ste vi paranoični, ti baš znaš ko je okrenut jugoslovenstvu,a ko je pravoslavni Srbin,IQ ti je ravan nivou kišne gliste
M

Miloš 1970

pre gotovo 2 godine

Volite vi sendviče sa Andrićevog venca,vi ste stub srama, preteča ti bila Fk Jugoslavija, a osnivač ti je krcun Dražin ubica!! Nemate vi veze sa Srpstvom, vi ste uništili ovć zemlju jel ste mahom nepismeni
A

AR

pre gotovo 2 godine

A vi ste osnovani 2004 od kad postoji Republika Srbija ili ste ipak osnovani 1945e u vreme najveceg jugoslovena Tita? I je l u grbu imas dvoglavog orla ili titovu petokraku, simbol komunizma? Ajde molim vas, bez obzira na broj godina koje imate, razmislite pre nego sto izjavite nesto!
A

AR

pre gotovo 2 godine

A vi ste osnovani 2004 od kad postoji Republika Srbija ili ste ipak osnovani 1945e u vreme najveceg jugoslovena Tita? I je l u grbu imas dvoglavog orla ili titovu petokraku, simbol komunizma? Ajde molim vas, bez obzira na broj godina koje imate, razmislite pre nego sto izjavite nesto!
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Sacuvaj Boze koliko patetike na jednom mestu.
j

jebtelebo

pre gotovo 2 godine

Mozga bez al bukvalno
Z

Zorzinjo

pre gotovo 2 godine

Nadam se da je ovo ironija!
ц

црно на бело

pre gotovo 2 godine

Само ми напиши колико година имаш?Само то може да те извуче...
G

Gost@milos1970

pre gotovo 2 godine

Uzeli bismo mi i par desetina miliona od tih sa Andricevog venca, ali nema vise, sve su dali ugnjetenoj avangardi. Samo sendvici ostali, pa bolje daj sta das, nego nista.
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Ali najjace od svega je to sto ovaj @Milos nekog naziva nepismenim,a pise "jel" umesto "jer"!