Komentari na vest

INTERVJU – Ostoja Mijailović: Najveći uspeh ove uprave je što bi sada neko prihvatio da bude predsednik

Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

За 4 године, 2 купа србије, један аба суперкуп, гомила промашених странаца, потрошених тренера, разјурених младих играча. То је биланс твојих 4 година на месту председника. И ове сезоне, разигравање младих странаца Гласа и Мадара, док једино Копривица игра, иако дечко реално је балван. У његовим годинама има играча који кидају, он ко неки шифоњер гломазан, а у дуелу мекан ко његов тата. Ко је задовољан, кога ти фарбаш?

rty

pre preko 2 godine

Ok je Ostoja budzet je 1m kad se odbiju troskovi arene, dugova sve sve. Svaka cast.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Nemaju oni troskove Arene,nemoj da se cudis kad se prepise u njihovo vlasnistvo.Da imaju ne bi pricao kako zarade milione evra od ulaznice,posto od Arene ako ti ostane 20 hiljada evra kad je puna ,pevas.
s

stameni

pre preko 2 godine

e deco gledaj te svoja posla i osvrnite se oko sebe sta ste vi uradili u svom zivotu,prvo za sebe pa onda za svoje bliznje. manite se prepucavanja. Lopata u ruke ima sneg da se cisti ako nemate nista pametnije da radite!
K

Kontra

pre preko 2 godine

Ja ne znam sta se vise ceka sa pojacanjima?! Treba nam plej i centar inace nista necemo napraviti ni ove godine. Zadnji voz za registraciju igraca je u februaru. Ako ih tada dovedemo uigrace se tek u maju, dok shvate sta sve trazi Zeljko od njih...a u maju nam nece ni trebati onda jer cemo poispadati do tada na svim frontovima!
A

Aj opet brisite

pre preko 2 godine

Nije niko hteo da bude predsednik zato sto je Vucic odlucio da samo ti mozes da budes kao nizi stranacki funkcioner
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Što ti grobari vređaju šefa svaku utakmicu?
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

Zato sto za razliku od nas imaju kicmu i mozak. Kako ti je bilo na rodjendanu?
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

@zufer1989 delija Dodju na utakmicu i vredjaju onog koji je dao pare da se dovede trener, i da se napravi tim. Majko Božija kakva lobotomija!
B

Borky

pre preko 2 godine

U 100€ da ovaj jos nije naucio pravila!
M

Miloš 1970

pre preko 2 godine

Na šta smo mi spali kad si nam ti predsednik, zna se ko te je stavio tu i po čijem direktivama radiš da budemo iza onih koji vode ovu nazovi bananu državu!!
M

Majator

pre preko 2 godine

Ne treba se izaci u javnosti sa informacijama ko se ponasao korektno prema KK Partizanu. Jer, tu ima dugova od pre 10 godina, i ljudi igraju kosarsku da zarade pare a ne da igraju dobronamerno. Ima mozda 2,3 igraca koji su igrali besplatno ili za dzarbaluk, ali su do tada oni vec mnogo novca zaradili igrajuci u inostranstvu. Nema na svetu nijedan igrac, sem u Partizanu, koji prihvate smanjivanja duga?! Zadnjih 20 igraca koji su odlazili iz SD Partizan su to prihvatili, dal samovoljno ili pos represijom. Budite svima zahvalni koji su prihvatili reprogram ali nespominjajuci igrace koji to nisu prihvatili! Oni ce imati sutra dosta problema radi toga, a poznati su kao veliki PFC-ovci ili Grobari, ali plata je ipak PLATA. Ja kad sutra idem na posao u firmi, isto necu traziti reprogram dugova ili da im oprostim dugove prema meni, a moja plata je godisnje 100 put manja, nego nekom igracu u KK ili FK za mesec dana.
F

Fuštar

pre preko 2 godine

Partizan nikad vise nece igrati Evroligu!!
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Sedi i gledaj.
v

vazi

pre preko 2 godine

ok
B

Borky

pre preko 2 godine

Imaju toliko para da mogu lagano kupiti pozivnicu.
m

mrckey69

pre preko 2 godine

Zvezda igra sa Barsom, a ipak je glavna vijest intervju sa ostojom. I tako uvijek radite. Moram se slomiti da nadjem vijest kad igramo euroligu. Da dolazi Hamburg, da igra protiv odbrambene klinike, bilo bi 10 vijesti.
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Ipak je Partizan evropski sampion,institucija.da budemo realni koliko je vesti izaslo o FK Cz poslednjih dana ni ni nase nismo videli
K

Koma

pre preko 2 godine

Nisam znao da je Paritzan sampion bilo cega. Narocito ne evropski. Mozda ne znas u kojoj godini zivimo?
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Ne zameram ti sto nisi znao…ipak pratis kosarku tek 8 godina,od kad postoji tvoj klub.ali kosarka se igrala i pre toga
v

vazi

pre preko 2 godine

bolje je i Ostojin intervju od 2 penala sa Surdulicom i mizernih 1:1. Do juce su bili heroji drzave, najveci uspeh posle Barija
Р

Рамбооо

pre preko 2 godine

Када се сетим Остоје из млађих дана, ми коначно добијемо већи посао као ревизорска кућа.. и онда,сутрадан,дође Остоја, и каже... Радимо ли... пола пола... а шта ти улажеш Остоја? Сигурност да вас нико не дира..Наравно,то смо одбили,и о сутрадан креће да долазе,од инспекција до непознатих људи, малтретирања. и наравно,отказали смо посао.. Сад треба као његове успехе да читамо.. Кад иза свега држава стоји,а он њен извођач радова.
B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

Drzava nekome brise 17 miliona duga i formira novi klub, jedan gazda ima 2 kluba u Aba ligi gde je zabranjeno i time unistio sportski duh, a kako i nebi kad on ima profit od toga i njemu je kosarka odavno bila biznis. Da vam nije bilo djilasa vesica i kompanije, vi bi bili niko i nista u ovoj zemlji cela Srbija zna ko vam je kupio final four u BG.
P

PurpleHead

pre preko 2 godine

Isti oni kojima je spreceno preuzimanje KKCZ pa su potom kupili kkPartizan
K

Koma

pre preko 2 godine

Zvezda je isti klub od 1945, za razliku od Partizana koji se gasio nekoliko puta. U Srbiji ne postoji zakon o privatizaciji u sportu, niko nije vlasnik kluba, a kamoli dva, svi klubovi su vlasnistvo grupe gradjana.
S

Sale84

pre preko 2 godine

Taj Djilas, Vesic i kompanija su nam i upropastili klub i doveli ga do tolikih dugovanja... izvlacenjem pare i slicnim stvarima...Niko Zvezdi nije izbrisao dug, nego je dug vracan godinama tacnije 5 godina..naravno ne sav dug, bilo je tu i otpisa dugovanja nekih i kamata itd. Nama je drzava otpisala dug a ostoja je sve uredno vracao sto je dugovao klub je li??? Ceo zivot kod vas grobara neki dvostruki arsini... Jel se Covic vodi kao predsenik neka dva kluba u Aba ligi??? Ja ne bih rekao a ni po zvanicnim papirima nksta tako ne stoji tako da druze ajde paljba vise... sto bi rekao Kojo..kad se vise ona stvar..ajde da se bavimo malo postenjem heheheh
K

Koma

pre preko 2 godine

Samo da podsetim da Partizan nije izborio EK na terenu, vec mu je kupljen, po ko zna koji put, a igraju nezasluzeno i u vaterpolu, igrali i u fudbalu.
G

Gost87

pre preko 2 godine

Jel te nije sramota da pises ovo? Koliko imas godina, 11 ?
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Мо.ете му све замерати али три ствари не можете. 'човек' је леп, паметан и поштен!
G

Gost43

pre preko 2 godine

OSTOJA PRAVI GOSPODIN ! NAJVECI .
ш

шумадинац

pre preko 2 godine

Да ли постоје људи који верују о ово?!??!. Па бре 7 милиона дуга не може фудбалски клуб да врати. Сви такозвани председници наши такозваних спортских друштава лажу али ово да клуб приходује 3 милиона од карата је једна од већи која је изречена. Свако може да буде добар председник ако је члан партије, све остало је лаж
,

,,Cigo"

pre preko 2 godine

Pa nasi ,,cigani" vrstili tri puta veci dug ,kako!? Covic HUDINI !? Stidimo se.
G

Gost4456

pre preko 2 godine

kaze budzet 6 miliona kao I prethodnih sezona pa sto niste dovodili f4 igrace proslih sezona ako ste imali isto para??? a plata obradovica da se ne spominje....
N

Nebo

pre preko 2 godine

Neko ili ko???
G

Gost626626w

pre preko 2 godine

Kakav bezobrazluk lik ladno spominje uppr i 7 miliona duga, i hvali se kako nije otisao u stecaj, pa kada imas podrsku drzave da ti otpisuje dugove naravno da ne moras ni da ides u stecaj kao drugi klubovi, zakoni za vas ne postoje
A

Ada

pre preko 2 godine

A sta ti imas da spomenes drzavu. Pa ko je Zvezdi omugucio UPPR ako ne drzava, toje izmislio Djilas i Coki da bi spasli Zvezdu. Tako da bolje cuti
K

Koma

pre preko 2 godine

UPPR postoji decenijama u srpskom zakonu, to je jedini zakonski nacin da se rese neke stvari. Sve ostalo je nezakonito, ali to za Partizan nije nista novo, da posluju izvan zakona..
m

ma daj bre

pre preko 2 godine

Pa vidis da i ne treba UPPR po recima Ostoje, zasto onda uopste spominjes uppr kao nesto pozitivni za zvezdu?
9

951357

pre preko 2 godine

Hahaha, bravo Ostoja, sposobni covece! Rodila ga majka uspesnog menadzera! Kaze budzet skoro zatvoren. Cekaju jos 2-3 NBA pojacanja i zatvorice ga :D Samo neka se sipa! A naravno da ne privlace samo novcem igrace, ima tu nesto i do kikirikija, pljeskavica sa kajmakom, casova ljubavi. Nego, je l' to Obradovic potpisao ugovor, ne radi vise na crno? Posto Ostoja rece da je tu 3 godine. Izgleda da ocekuju da ce da se sipaju milioni i sledece dve godine :D Ali najjace mi je za budzet, sve ti verujemo Ostoja! Svakako je 6 miliona, i to bruto! Ajde malo matematike. Trener i strucni stab - 1,5, Panter 1,5, Ledej, Mur, Koprivica i Smailagic ispod 3-3,5 miliona zajedno nisu. to je vec 6-6,5 miliona neto, ne bruto. Znaci da ostali igraci igraju za bus plus? Ili placaju da bi igrali? Sto bi rekao Kesic - laga laga la!
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Ti sve znas,a? A ne znas kad ti fk igra evropu.Bavi se klikerima bolje,dosadio si i tvojima vise. Al nemas blama,a???
N

Notorious

pre preko 2 godine

Ostoja idi na utakmicu...
S

Sta bunca ovaj

pre preko 2 godine

U pravu si Ostoja ovi klubovi sto idu u stecaj su budale ,jedino si ti najpametniji ,drzava ti otpise dug i onda se hvalis kako si spasio klub....
N

Nema sta ..

pre preko 2 godine

Sad ste pravi drzavni projekat.... to jeste
P

POWERHOUSE

pre preko 2 godine

Gde su nam prvi centar i prvi plej? Gde su nam konačno rezervni teget-bordo dresovi? Kad ćemo opet igrati s NBA ekipama (recimo sa ATL u Beogradu i sa SAS u Beču)?
д

д.г.

pre preko 2 godine

Буди срећан и захвалан што постојиш.
P

Partizanovac91

pre preko 2 godine

Baš dobra pitanja.
P

PFS

pre preko 2 godine

Nemoj da pomisljas da dolazis u Fk!!!