Komentari na vest

INTERVJU - Vlade Jovanović: Kada srpska dođe u rang sa regionalnom košarkom, možemo da pričamo treba li nam ABA

b

bst SU

pre 5 meseci

Doći u Suboticu,čijeg sponzora i upravu ni Greg Popović lično ne bi zadovoljio svojim znanjem i referencama,jer oni misle da su baš oni ti koji su izmislili košarku,pa im je tako ovo šesti /6/ trener za manje od dve godine,na ovaj roster gde je mnogo bez'udih igrača,i gde se publika ucenama dovodi u Halu,može samo neko ko je pomalo mazohista ili ne zna šta će sa sobom!Kraj novogodišnjeg vašara u SU neće dočekati!
I

Immobile

pre 5 meseci

Ponašaju se kako se ponašaju, ali zato plaćaju na vreme i ispunjavaju sve želje. Ogrešili su se o Lukajića, ali Đokivć je pravio cirkus sa ovim rosterom koji je najskuplji ikada u KLS. Vlada Jovanović je već izgubio 2 utakmice koje je bilo nedopustivo izgubiti, njegov roster je roster za Aba ligu 1 što se tiče budžeta. Dotični je cirkus, najobičniji podanik agencije koja ga zastupa, videli smo kakav je vašar stvorio u Podgorici, a sve je on selektirao zajedno sa Beobasketom.
j

jaaaaaaa

pre 5 meseci

Publika se ucenom dovodi u halu ha ha ha , e sto nije to svud
G

Gost9

pre 5 meseci

Gde ste ovog iskopali?
V

Večiti Pomoćnik

pre 5 meseci

Ovaj lik Vlado ili Vlade J, kakogod, je za dve godine u Partizanu, od ekipe koja je igrala F4 (a od koje je kostur ekipe ostao) uspeo da napravi ekipu koja je ispala u grupnoj fazi sve sa NBA kalibrom igrača, Nikolom Pekovićem. Pride, Bogdana Bogdanovića je držao na klupi i nije mu davao ni minute. Srećom, po Bogdana i srpsku košarku, posle dve godine je smenjen pa je došao Duško V. koji je imao više sluha za mladog igrača. Posle toga, ovaj Vlado ili Vlade J. je radio u Donetsku i Igokei (bezuspešno) pa je pauzirao dve godine (jer su ga valjda mnogi želeli) pa je radio sa Lokomotiv Kuban, mladjim kategorijama (opet bezuspešno), pa je bio pomoćni trener iste, pa je dobio šansu da bude glavni trener pa usput i šut kartu posle par utakmica. Nakon toga sezona u Kini, naravno bezuspešna i šut karta u Budućnosti, jer je njegovo vodjenje vodilo ka ničemu. Toliko je dobar da je sada u toj KLS, koja po njemu nije kvalitet, a ni tu nije prvak jer je već uspeo da nafrlja poraza i poraza, gde će biti dobro ako bude medju pet.... Svakako lik kojem je najveća referenca u karijeri - pomoćnik Duška V. i nije baš najbolji sagovornik za tu temu.
a

all grobar

pre 5 meseci

Kazes ostao kostur tima nakon F4. Otisli su Bo, Roberts, Maric, Veseli, cetvorica iz prve petorke. Jedino ako nisi mislio da kostur cine rezerve. Pekovic je igrao 5-6 utakmica za vreme strajka u NBA i tada smo se jos i nekako drzali, jednostavno bez njega je ekipa bila nekonkurentna za EL. Vlada je bio 2 godine trener i uzeo je sve, sem ABA zbog Makabija jedne sezone. Kazes dobio otkaz u PG, pa 3 mesto Buducnosti je njihova realnost, nije otiso ni gore, a nije ni pao. Jedino sto mu ja zameram su 2 godine u kojima je Bogdan imao manju minutazu nego kod Duleta sa 16god.
V

Večiti Pomoćnik

pre 5 meseci

Veseli je ostao, toliko o tvom poznavanju materije. Kecman (startni bek), Božić kao šesti igrač. Umesto Boa doveden prvo Lafayette, potom Jerells, ništa puno lošije opcije. Odlazak Robertsa nadomestio Gist, a ako je Jawai loš centar, ja sam LeBron James. Nagodinu Acie Law i Peković. Osvojio sve, samo što nije. ABA ligu je pukao u drugoj sezoni, a mogao je vrlo lako i u prvoj. U Srbiji ne vredi komentarisati jer u to doba nije bio ni jedan ozbiljan klub koji to može da isprati. U Evroligi skromna Grupna faza, čak je i Duško V. naredne godine imao šansu za Top 16 sa timom proseka starosti 20 godina, a ovaj sa iskusnim ekipom ništa. Otišao i ostavio klub u dugovima. Posle toga raspad gde god je otišao, pa tako i u Suboticu. Večiti pomoćnik.
a

all grobar

pre 5 meseci

U pravu si za Jana, ostao je jos tu godinu. Znaci 3 od 5 startera je otislo, ipak po tebi je kostur klupa. A sa te klupe je otiso i Rasic(reko si da je ostao) i Slavko Vranes, znaci oba centra iz prosle godine. Dzavai jeste bio dobar, ali ni priblizno kao Aleks, o Lafajetu je dovoljno sto ni Novu godinu nije docekao u Bg, Dzerels odradio posao. Vlada je za te 2 god zadrzao Partizan tamo gde mu je mesto, a u CZ je vec bio Covke, Buducnost i Olimpija su bili konkurentni. Da je vrhunski trener ne bi trenirao klub iz KLS, ali je svoj posao u Partizanu odradio kako treba.
К

Косингас

pre 5 meseci

Седи доле, један! Очајан тренер, неоригиналан, без идеје, без визије. Нерелевантан за овако озбиљну тему. Годинама уназад не може да састави сезону у неком клубу, што говори највише о њему кад тренеру и његовој стручности.
Б

Блок

pre 5 meseci

На ком нивоу је Аба без Српских клубова? У фудбалу имамо домаћу лигу,са гомилом проблема ,али се увек нађу играчи за Звезду ,Партизан ... Без домаће лиге у кошарци ...ако се овако настави ...Звезда и Партизан од 12 играча имаће 2-3 домаћа .Бићемо као КК будућност ове сезоне. Погледајте у Аба лиги колико има играча за вечите, домаћих? У ЕЛ ,српских за вечите ...колико ? Ван ел...лиге,ек,флш,НБа...колико ?
n

niko123

pre 5 meseci

Pa i u najvecim evropskim klubovima uglavnom dominiraju stranci,Real i Barsa imaju po 2 domaca igraca.Jednostavno, proslo je vreme kada su domaci igraci igrali po klubovima.
Б

Блок

pre 5 meseci

Код нас може и мора другачије . Волео бих моју Звезду у 12 да буде 4-5 странаца . Овако игра ем доста странаца ем игра доста Срба који немају квалитет. Шта је са омладинским школама ,оба тима ? Боље им је да направе тимове у Аба 2 који не могу у Аба лигу ,да буду развојни за кинце од 16-17-18 година .
Е

Ех

pre 5 meseci

Немаш појма шта причаш, аба сатире нашу кошарку, и треба што пре изаћ одатле
R

Realno samo

pre 5 meseci

nebojsa, ti li si?
T

TUneki

pre 5 meseci

2 godine kod Vlade je camio Bogdan Bogdanovic u Partizanu