"Ivan Paunić"
"Ivan Paunić"

Istorijska partija Ivana Paunića protiv Reala (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.02.16. | 20:52

Srpski internacionalac postigao 27 poena u porazu Fuenlabrade od Madriđana u četvrtfinalu Kupa kralja - 84:101

Ivan Paunić

Madridski Real nije imao problema da zabeleži trijumf u četvrtfinalnom okršaju Kupa kralja protiv Fuenlabrade. Kraljevski klub slavio je ubedljivo sa 101:84, a meč je definitivno obeležio srpski internacionalac Ivan Paunić koji je ubacio fantastičnih 27 poena za poraženi tim.

Izabrane vesti

Ovo je ujedno bila i najbolja partija nekog košarkaša Fuenlabrade u Kupu kralja u istoriji ovog kluba, ali nažalost ona nije bila dovoljna da taj tim zabeleži veliki rezultat i savlada favorizovanog šampiona Evrope. Paunić je uz 27 koševa zabeležio još sedam skokova i tri asistencije i bio je daleko najbolji pojedinac na celom meču.

Na drugoj strani Madriđani su potpuno ravnopravno rasporedili poene, pa su čak sedmorica igrača Reala zabeležili dvocifreni učinak. Blistao je Džejsi Kerol sa 18 poena, a dobro su ga pratili i Mačiulis sa 15, kao i Noćioni sa 14.

Kod Fuenlabrade, uz Paunića odličan je bio i Aleks Urtasun sa 22 poena, dok je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Oliver Stević zabeležio devet poena i pet skokova.

U poslednjem četvrtfinalu kasnije večeras sastaju se Obradoiro i Laboral Kuča i pobednik tog meča sastaće se sa Realom u polufinalu. Drugi polufinalni par čine Bilbao i Gran Kanarija.

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)  


tagovi

ŠpanijaReal MadridKupIvan PaunićFuenlabrada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara