Komentari na vest

Istorijski raspad za nevericu! Jokić se oprostio od prstena, Minesota od minus 20 do finala (VIDEO)

d

dakle....

pre 13 dana

Ovi se raspali skoro kao i Zocara i drugovi..
A

Ajdehoven

pre 13 dana

Ali MPJ ,cuveni porter junior mozda najveca prevara danasnje nba lige,antony iz junajteda u kosarkaskom denveru,decko ima nemoguc ugovor,a igra mu je takva da razliku ne bi napravio u aba ligu. Povrede,ok i sve to,ali cekanje godinama na njega nema nikakvog smisla.igrac manje lagano,jasno
D

Dojaja

pre 13 dana

Konacno neko da kaze nesto pametni
F

FM

pre 13 dana

E sad moze lepo na miru da se odmori za OI....i da kaze da je umoran.
C

Cjepka123

pre 14 dana

Prvi put sam se odlucio da odgledam meč, majstorica, neizvesnost.....kod tih +20 odlučim da odem na spavanje, ko velim, gotovo...sad otvorio mozzart, kad ono....baš su, ko što reče neko ovde, - konjine vrane.
G

Gledao do OI izjave

pre 14 dana

Gledao sam utakmicu noćas i konferenciju za medije posle. Pitali su Mareja da li će da igra za Kanadu na OI on je rekao da. Kad su pitali Jokića isto, rekao je ne znam, gde me sad to pitate - moraću da razmislim. Isključio stream i nikad više neću da gledam čoveka u NBA. Edvards i Gober igraju za svoje zemlje sigurno, Jokić ne zna. Nek je živ i zdrav ali bez njega će mi reprezentacija mnogo draža i voleo bih da nikad više ne obuče dres Srbije jer on to ni ne želi iskreno.

Marko Pavlovic

pre 14 dana

Nikola..... Srbija je uz tebe....... Nek crknu dušmani......
S

Sima Arauho

pre 14 dana

Jedna lepa vest iz košarke.Sada neka dodje u kampanju za BG izbore.
G

Gost127

pre 14 dana

E hvala bogu, sad bar srbi nemaju za koga navijati do OI
D

Djape45║

pre 14 dana

Luka osvaja prsten i ide na Olimpijadu da uzme i tamo medalju, dok cemo mi ovog naseg da molimo da igra.
I

I on ima dušu

pre 14 dana

Pored takvih kao ti vječito nezadovoljnih,moraćemo!
r

roni

pre 14 dana

najprecenjeniji igrac u istoriji sporta i najgori defanzivac medju centrima ikada.nadam se da ova njuska nece igrati na oi.
B

Basketas

pre 13 dana

Tacno!
N

NN ja

pre 14 dana

Jokicu dodji u Knickse i prsten je tu 😁😁😁
b

blablabla23

pre 14 dana

postojala je samo jedna ekipa na zapadu koja moze denver da pobedi i to je bila upravo minesota. pricali su americki analiticari da su denver i minesota gradjeni od strane istog GM a, a smejali su se minesoti zbog ppteza sa rudijem goberom. ispalo je da je danas gober pogodio neke od najvaznijih poena, i igrao je jako dobru odbranu. veliki nauk za denver za buducnost. Jokicu, ocekujemo te na olimpijadi. napred Srbija!
E

Eeeehh

pre 14 dana

Konji vrani
K

Kengur11

pre 14 dana

Ajmo Dalas do titule

Lemi

pre 14 dana

svaka mu cast, ali i to me zabole... razumes?
e

erikponti

pre 14 dana

Prošle sezone je x faktor u Denveru bio Brus Braun sa klupe, a često i u petorci kad neko zafali. Svesno su prihvatili da uđu u sezonu oslabljeni. Džamal Marej je strašan igrač, ali on je po meni vrhunski treći igrač ili dobar drugi igrač ukoliko imaju odličnog trećeg igrača. A Denver nema tog trećeg igrača, MPJ to nije i ne igra u skladu sa ugovorom kakav su mu dali. Treba im da se malo izmeša ekipa, ali to je do uprave.
A

AcoCZ

pre 14 dana

Citam i gledam komentare, ne verujem! Covek je najbolji igrac Srbije u istoriji, ovde ga pljuju kao da je najgori covek na svetu!!! Posle nam Vucic, Šolak, Ameri krivi, a sami smo najveći olos! Verujem da 90% nije gledalo tekmu, ali zato komentarise. Nikola, kapa dole, toliko sa moje strane,
G

Gost123454321

pre 14 dana

Bravo! Drago mi je da mogu barem jedan normalan komentar procitati u moru ovih strasnih. Ali, dobro se zivi kod nas obzirom da je cinjenica sto Jokic ne igra na svjetskom I slicno jedan od najvecih problema drzave. I Koliko Samo mrznje za jednu osobu…nevjerovatno!
U

Udri mujo

pre 13 dana

Covjek je Crnogorac porijeklom I neme toliko emocija prema Srbiji. E sad da se Crna gora kvalifikuje za neko veliko takmicenja I da ga pozove....vjerovatno bi nam dosao. Nego se ovi nasi ne mogu sjetit da ga pozovu 😤
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

Rekao sam još tek kada je krenuo plej of da Boston lagano osvaja prsten, i ako sam navijao za Denver zbog Jokića, pa i za Dalas zbog Dončića.
D

Dojaja

pre 13 dana

Sta je pisacu hteo da kaze? Da je pametniji od ostalih?
H

Herakle

pre 14 dana

Odlicno za nasu reprezentaciju. Siri spisak sa kojih ce se odabrati 12 Micic, Jovic Stefan, Topic, Bogdanovic, Guduric, Marinkovic, Djurisic, Dobric, Jovic, Lucic , Pokusevski, Davidovac, Petrusev, Milutinov, Jokic...ima tu jos par imena da se prikljuce ali ovo ie generalno jezgro za OI.
j

jjjjjjjj

pre 14 dana

kada su izgubili 45 razlike sestu utakmicu videlo se da to nije sampionski tim i oni tako ne gube, za ovu sam davao 50 : 50 sanse ali kada ti za manje od poluvremena u sedmoj utakmici i to kod kuce izgubis skoro 30 razlike to sve pokazuje, eto sad Jokic ima još mesec dana odmora i nema nikakvog opravdanja a ako ne bude sad hteo da igra što se mene tiče ne mora nikad više ni da igra za reprezentaciju
Ц

Цопе

pre 14 dana

МВП МВП МВП
D

Dojaja

pre 13 dana

MV3
S

SVETINJA

pre 14 dana

Da li je Jokić stvarno rekao da mora da razmisli da li će ovog leta igrati za Srbiju? Nije li do početka priprema još nekih mesec i po dana?
D

Dzi

pre 14 dana

Naprosto, bili losi ceo po, tanki, plitki, mpj prevara od igraca...i toliko Jokic da je pametan da ode u Njujork...
L

Luja

pre 14 dana

Pošteno. Najgori pobednik i najgori MVP u istoriji. A sad konj da se šeta po Somboru.
t

todos

pre 14 dana

sreca bar nije ljudsko smece kao ti
M

MNM

pre 13 dana

Što je uvredljivo šetati konja?svašta:))
S

Srbija 1999

pre 14 dana

Jbg...opustio se Jokara. Vreme je za Srbiju ili konje ...
m

molim?

pre 14 dana

Na +20 su se opustili.
p

pije

pre 14 dana

steta za nas Madjare sto nam je nas Madjar Jokic ispao
o

opkend

pre 14 dana

kad je bilo najpotrebnije madjar je povalio Ekipu
d

del.pje

pre 14 dana

sada može nazad kod svojih konja....svoj kod svojih
L

Laki92

pre 14 dana

Gledao ceo meč i ne znam odakle bih pre, toliko cudnih stvari i kontradiktornosti. Prvo, sramno za aktuelnog prvaka NBA lige da od 90 poena 2 igrača daju 70, ostali prakticno da nisu došli na meč, sakrili se u mišje rupe(čini mi se sa klupe samo Braun dao 6-7 poena i to je sve, nevidjeno prakticno). Isto tako, neverovatno da Jokić i Marej daju po 35 poena, budu daleko najefikasniji pojedinci u oba tabora na meču i da taj meč gotovo lagano Denver izgubi...Druga stvar, neverovatno sta su dozvolili, da na faktički pola treće četvrtine vode 20 razlike i da dozvole grogiranom protivniku koji ne zna gde bije da se iz takvog stanja za par minuta vrati u meč, eeej, u 7oj utakmici na domaćem terenu. Isto tako neverovatno da Jokić igra celu utakmicu bez odmora dok se trojica menjaju na njemu, i pored toga je bio jako dobar, ali ipak je realno da ova ekipa Denvera nema kvalitet za nesto vise i da je na kraju prosao trenutno bolji protivnik, Denver sem Jokića i Mareja nema ozbiljnog igrača, a klupa im je tiha jeza, tako da nema previse za čime da žale, po meni su daleko od šampionskog tima ove godine, a Jokić neka gleda za sledeću sezonu sta mu je činiti...p.s. Sinoć je nekih 30 minuta igrao bez asistencije, sto dovoljno govori sa kakvim invalidima igra...
V

Vukovi protiv ovaca

pre 14 dana

Mnogi komentatori izrekose tvrdnju da je Denver izgubio jer su Marej i Jokic jedini igrali, ostali u timu podbacili. Moje je misljenje drgacije. Mislim da su upravo ova dvojica izgubili utakmicu. Zasto? Zato sto su samo oni igrali, potpuno su zapostavili saigrace. Svaki napad su zavrsavali igrajuci apsolutno individualno. Pogledajte statistiku Jokicevih i Marejevih suteva i sve ce biti jasno. Uz to, njih dvojica su izgubili puno lopti, napravili gresaka i u odbrani i u napadu (za Jokica se zna da odbranu igra ocajno). Nije tacno da ostali igraci Denvera nisu dobri, to su pokazali prosle godine kad su postali sampioni NBA, ali su potpno bili veceras odseceni zbog igre ove dvojice. Kosarka je kolektivni sport, to je Minesota veceras demonstrirala, jer njihovi najbolji igraci nisu podcinili ostale saigrace i lepo su rasporedili uloge u timu. To je uzrok poraza Denvera. A to da Jokic treba otici iz Denvera kako neki komentarisu, kao on je prevazisao Denver je velika zabluda. Jokic samo u Denveru moze biti to sto je, jer u drugom timu se ne bi bazirala igra na njemu kao u Denveu, gdje se sva koncepcija igre svodi na njega, a to se ne bi desavalo u drugim timovima koji igraju kolektivno. Siguran sam da tada Jokic ne bi imao ni pedeset posto statistiku kao sto ima sada.
r

realno koga

pre 14 dana

briga sto je Denver izgubio..
M

Metla u Beogradu

pre 14 dana

Biće bolje !!
R

Realan Gost

pre 14 dana

Vreme je za pojacanje tima i trade Mareja( nek ga daju u Atlantu) Jang ovde i nek im daju i Portera i svi na dobitku :)
B

Bisko

pre 13 dana

Pa ko hoće da uzme MPJ, čovek ne ni u ABA ligi pravio razliku. Čovek je u čitavoj play off sezoni odigrao 1 dobru utakmicu
M

Mrki medo

pre 14 dana

Sad ce imati vremena da se odmori pa da igra olimpijske.....sad nemoze traziti opravdanje da je umoran
Đ

Đukin fan

pre 14 dana

Prošle godine je uspeo da iznese sve uključiv i titulu ali realno bar 4-5 ekipa u NBA ima osetno bolji tim od Denvera pride i trenera!!!Odlucili su se očigledno da ne investiraju i praktično bez pojačanja igrali ove godine,veliki podbačaj Marej veći deo godine,Porter duplo golo stalno,Gordon mnogo slabiji ove godine a na klupi realno nemaju ništa!!!Sa sve onim trenerom koji kad krene nizbrdo statira i ne reaguje!!!Nesto slično Želimiru s Partizanom!Realnost a i dosta je titula prošle godine!!!Vise ekipa je igralo bolje i zasluzilo tron!!!Boston najviše ali i ostali koji su u samoj završnici imaju adute da osvoje!!!
j

jambb

pre 14 dana

Vode 20 razlike, nisu se setili tad malo da odmore Jokica, nego igra 47 minuta, pa normalno da posle pada kvalitet i efikasnost kad crko covek, a maksimalno je ukljucen u svaki napad
F

Finale zapada

pre 14 dana

Videče se protiv Dalasa ili je Denver loš ili Minesota toliko jaka. Po meni Boston novi prvak.
T

Twix

pre 14 dana

Nije bitno dal je Minesota dobra ili ne. Kljucno je dal je liga resila da ove godine vaskrsne svog Majkla Dzeksona ili ce lagano da ga kuva.
E

Eskobar

pre 14 dana

sad nek se vrati medju konje
b

bulit

pre 14 dana

ne mora, dovoljno je da procita komentare.
I

I to je dobro

pre 14 dana

Sad če odmoran igrati u Parizu.
S

SUNĐER BOB

pre 14 dana

lažni MVP...kad je teško nema ga nigde..
z

zmi zmi

pre 14 dana

Sta lupas budalo, dao 34 i imao 19 skokova a ako si pismen video bi da je ostatak celog tima (osim Mareja) dao 21 poen.
I

Imao pravo

pre 14 dana

Ipak Naneli imao pravo.
m

metla

pre 14 dana

tako je i prosao.
k

kardan

pre 14 dana

Mvp se dodeljuje za regularni deo sezone posebno, a posebno za plejof, ocigledno je da neće biti mvp pelofa, ali, kome je sad do kasarke?
N

Neverovatno

pre 14 dana

Samo Jokič i Marej. U drugom poluvremenu nestali.
a

autokomandić1312

pre 14 dana

Ma idi... Jeb'o me pas što sam se ložio, opet im je samo stao šut.
p

politikoo

pre 14 dana

svojeručno sam dao podršku Edvardsu i Minesoti
s

sendvičar

pre 14 dana

Sad Jokić može na miru da se uključi u izbore
j

joksnsić

pre 14 dana

Mir Stabilnost Edvards
p

puma soecijalac

pre 14 dana

ispade mu omiljeni naprednjak, ostade Dončić delija da ga nervira
a

ajzeja

pre 14 dana

Jokic forsirao sut? Pobogu ubelezio je samo dve asistencije u drugom poluvremenu, saigraci potpuno staticni, odseceni, bez utrcavanja u reket, upravo poenima iz reketa su i dobili one tri vezane utakmice. Sta je mogao da radi, da sam sebe proigrava. Mari davi onu loptu 20 sekundi i onda uvali krompir Jokicu da nesto sam resi. Timska igra Denvera nula.
h

hehehe

pre 14 dana

Sutirao deset trojki, umislio da je Kari licno. U prvoj utakmici je sutirao devet trojki. I u obe utakmice su izgubili jednocifrenom razlikom.
p

pogldxak

pre 14 dana

Nikola Jok ić na OI
h

heroj

pre 14 dana

koga briga za nba zalizani sferopulos 6 puta zaredom dobio rumenka
n

njjjk

pre 14 dana

sad im je jokić alibi od bolne pisanije
0

09

pre 14 dana

apel za navijače Partizana da još jače skandiraju obradović željku, nadam se da će ostati bar još 5 sezona
j

jklasd

pre 14 dana

Posle ovakvog karaktera, povratka i izbacivanja aktuelnog šampiona - završiće Dallas otprilike u 5 utakmica, a onda sa Bostonom finale za sladokusce košarke Inače ova serija Denvera i Minnesote se ne bi zastidila ni da bude total finale za prsten ili finale konferencije!
M

Montevideo

pre 14 dana

Kakav cirkus od košarke da oči zabole, idi reklamiraj paklenice Jokiću
U

Užice94

pre 14 dana

Hahahahahahahahahahahahahaha
B

Boban1

pre 14 dana

Valjda će sad imati vremena za odmor,pa da zaigra na Olimpijadi.
0

0000

pre 14 dana

BRAVO I KAPA DO PODA 🐺🐺🐺
T

TAKOO JEEE

pre 14 dana

Imaju puno strasnih kosarkasa ali i puno neupotrebljivih koji ni Aba ligu ne bi mogli igrati...NBA je divlja kosarka, napad bukvalno traje 15 sekundi maksimum i kad vodis 20 poena razlike...Nema taktickog smirivanja igre, vec juri kao da gubis 20 razlike a ne vodis...Steta, imali su sve u rukama, ali pitanje je sta bi bilo i protiv Dalasa a tek verovatno Bostona...Minesota je za mene favorit broj 1. Defanzivno prejaki, Ofanzivno brutalni, ucinak uvek ima najmanje 5 igraca..Edvards, Taunus, McDaniels, Conley, Gober a u Denveru Jokic uvek na MVP nivou, cesce Marej na svojim brojkama...Maksimum jos Gordon i Porter...Ps.nisu njih cetvorica dvocifreni vec od njih samo Jokic i jos jedan...2 igraca su malo za visoke domete...E sad Joker neka se odmori i da nas predvodi na OI u Parizu...Pesic da iskoristi njegov talenat i da gradi igru oko njega i bice sve u redu...Jokic lider i kraj price...Srbija ima jos puno igraca koji mogu biti vrhunski i koji mogu imati index korisnosti za pozeleti...Evropska kosarka tojest van -Americka je drugacija i nama godi...
D

Dorcolac

pre 14 dana

I bolje da su sad ispali ovo bi bio skandal da ovakav Denver koji nije ni D od Denvera prosle sezone ode u finale, Celtic bo oh rasturio sa jednom metlom ko Zvezda Partizan
T

TAKOO JEEE

pre 14 dana

Imaju puno strasnih kosarkasa ali i puno neupotrebljivih koji ni Aba ligu ne bi mogli igrati...NBA je divlja kosarka, napad bukvalno traje 15 sekundi maksimum i kad vodis 20 poena razlike...Nema taktickog smirivanja igre, vec juri kao da gubis 20 razlike a ne vodis...Steta, imali su sve u rukama, ali pitanje je sta bi bilo i protiv Dalasa a tek verovatno Bostona...Minesota je za mene favorit broj 1. Defanzivno prejaki, Ofanzivno brutalni, ucinak uvek ima najmanje 5 igraca..Edvards, Taunus, McDaniels, Conley, Gober a u Denveru Jokic uvek na MVP nivou, cesce Marej na svojim brojkama...Maksimum jos Gordon i Porter...Ps.nisu njih cetvorica dvocifreni vec od njih samo Jokic i jos jedan...2 igraca su malo za visoke domete...E sad Joker neka se odmori i da nas predvodi na OI u Parizu...Pesic da iskoristi njegov talenat i da gradi igru oko njega i bice sve u redu...Jokic lider i kraj price...Srbija ima jos puno igraca koji mogu biti vrhunski i koji mogu imati index korisnosti za pozeleti...Evropska kosarka tojest van -Americka je drugacija i nama godi...
R

Robert Lewandowski

pre 14 dana

Kada se sve sabere i oduzme zasluženo je Minesota prosla dalje. Nakon onih poraza u prve dve utakmice i blamaze u prethodnoj utakmici mislim da Nagetsi nisu zaslužili da prodju Vukove. Protiv Lejkersa su isto prosli uz dosta srece, mnogo su bili bolji prosle godine. Znalo se da ce Porter stati, covek je protiv LA sutirao kao Rej Alen i bio jedan od najzaslužnijih sto su ih izbacili. Međutim, nije on igrač top klase koji moze da igra tako u kontinuitetu... Treba napomenuti i da je Minesota igrala 2 utakmice bez Gobera, odnosno Konlija, koji su vazni za njihovu igru. Edvards im je isto bio los danas, ali su i pored toga pobedili... Jokara defanzivno tanak kroz ceo plej-of, a ni sut za tri ga nije sluzio. Minesota je favorit protiv Dalasa (ima i prednost domaceg terena), ali ocekujem uzbudljivu seriju. Denveru treba jaca klupa ukoliko zeli sledeće sezone da osvoji 💍.
P

Pfefer

pre 14 dana

Sa kakvim pacijentima Jokic igra dobro je i uzeo prsten prosle godine i to se tek sad vidi, ovakvo pomracenje uma na ovako profesionalnom nivou jos video nisam
p

ponestalo goriva

pre 14 dana

Šteta. Jednostavno su se ugasili u trećoj. Dok je bilo snage dominirali su, jednostavno Minesota je preveliki zalogaj za njih sa utakmicama na 2-3 dana. Zato su se i dešavale tolike oscilacije u rezultatima tokom serije. Denver jeste za nijansu bolja ekipa ali ne mogu Jokić i Marej da igraju u istom ritmu 45 min. Očekivao sam od Gordona više, Porter je spor za Minesotu. Šteta.
Z

Zzz10

pre 14 dana

E zbog ovoga mislim da ce Edvards biti zastitno lice lige u narednim godinama, iako svi volimo igrace sa nasih prostora, a i naravno ima jos mladih igraca. Ko nije gledao, mislice da pojma nije imao kad vidi sut iz igre, ali vrhunska odbrana, u drugo poluvrijeme uzeo je Mareja pod svoje i ugasio ga, to je ono sto se trazi od pravog superstara, na oba kraja parketa kvalitet, a on ga ima definitivno. I Rid je pokazao zasto je 6ti igrac lige, posto su mnogi sumnjali u njega. U par navrata vrhunska odbrana nad Jokicem, a kad on daje doprinos, Minesota tesko gubi. Jokic nije vala nista usiljeno nego prosto nije mu nista drugo preostalo bilo, izmarali su ga maksimalno, a bez ikakve podrske je ostao u drugom poluvremenu. Gordon je rekao bih podbacio, nije to bilo to ni u odbrani, a tek u napadu, a Porteru su vjerovatno porodicne muke dosle vise glave, stvarno je beskoristan bio za razliku od serije sa Lejkersima.
C

Cooler

pre 14 dana

Bravo na komentar, slazem se. Denver je imao najtanju klupu zajedno sa osakacenim Niksima u playoff-u. Nas Nikola je zver, prava sila konstantna, ali ne moze bez pomoci ekipe sve sam. Edvards je po meni Kralj posle Kralja, precutno ce svi znati da je lik najbolji igrac NBA-a bez obzira ko u buducnosti bude odnosi MVp titule. Bas kao sto si napisao, igrac oba pravca, kad treba najbolji u odbrani, kad treba najbolji u napadu. Nas Nidza je meni omiljen, ali ja svakako kao obican covek navijam za sport i nemam problema da budem nadvladan emocijama u odnosu na razum i pricam da od naseg nema boljeg. Navijacu i dalje za Denver, a uzivati kad god budem imao prilike u bravurama Edvardsa.
4

421

pre 14 dana

Apsolutno zasluzeno. Ovaj Denver apsolutno nema nikog sem Jokica ko moze konstantno da ponavlja brojke. Porter je u 7 utakmica ubacio 68 poena! Igrac koji ima ugovor od preko 100m. Lik nije postojao u ovoj seriji. Pojavio se na 2 utakmice od 7. Marej je veceras odigrao solidno prvo poluvreme, u drugom ga nije ni bilo maltene. Jokic atipicno za sebe dosta promasivao i u tome je i celokupan problem. Daniels nije odigrao nikakvu utakmicu ali je imao ko od saigraca da ga zameni. A kad Jokic ne pogadja a pritom njegovi saigraci ne koriste otvorene suteve. To je recept za katastrofu. U jednom momentu Denver masi u istom napadu 4 otvorena suta. Ja nisam mogao da verujem sta gledam.
Z

Zmi Zmi

pre 14 dana

Ne 100, Porter ima ugovor od 200. Potpuno djubre od igraca, k a t a s t r o f a .
4

421

pre 14 dana

Da, da. Evo upravo sam video. 180 miliona. Gospode, Boze!
M

Mirijevac

pre 14 dana

Izgubis 45 razlike u 6 mecu i udjes u istoriju kao prvi sampion kome se to desilo.Igras 7 mec kuci vodis 20 razlike i na kraju izgubis 8 i ponovo udjes u istoriju kao prvi tim koji je u 7 mecu izgubio toliku prednost.Ekipa koja forsira Mareja kao gl.igraca pored jednog Jokica cemu moze da se nada.Cemu da se nadaju u pred.prvenstvima kada su zakopani sa invalidom Marejem(300miliona $) i izbezumljenim Porterom(180miliona$),Kcp nece moci da zad.jer nece imati novca sam Bog zna.Najbolje Jokiceve god.upropastise samo sa jednom osv.titulom.
B

Baračka

pre 14 dana

Čekamo Jokaru sa parikašem i ladnim pivom kod Džeja na čardi.
R

Roster Denvera

pre 14 dana

Porter je SKANDAL DECKO. SKANDAL. Toliko pare i takva bruka!!! Jokic i Marej zajedno 70 poena, prvi sledeci 7. Kakva idiotski izgubljena utakmica. Rekonstrukcija tima pod hitno.
E

Eskobar

pre 14 dana

e tako se igra kosarka bravoooo Minesota jokic je uništio Denver covek je tolko forsirao trojke da je 0-8 a trojke koje dao su nebitne vec. je bilo kraj bravooo Minesotu kakva odbrana
T

Trpke

pre 14 dana

Gobert i Ried (koji je igracina) dobise utakmicu u 4. Cetvrtini. Jokic glumio Currya bez potrebe, napad totalno stao,cak su ih i sudije na kraju malo drzale ali sve u svemu katastrofa . Jokic bi trebalo da razmisli o tradeu.
A

Aaaaklosari

pre 14 dana

Marej drugo poluvrijeme promasio sve bitno,Gordon sramotno pasivan,Jokic nije zagradio nista bitno na kraju.Klupa Denvera sta reci.Steta u svakom slucaju
O

OrG

pre 14 dana

Kao da igram za Denver, toliko teško mi je ovaj poraz pao. Ne znam zašto, kad realno Minesota zasluženo prolazi. Porter i Gordon nepostojani. Jokić se baš mučio, videlo se da mu nije veče iako je ubacio 30. Da ga je malo samo htelo, bio bi na 50-20-10 večeras. Ne znam sta da kažem, prosuli 20 poena razlike, što je previše, previše je. Toliko.
S

StavNormalnogGradjanina

pre 14 dana

Kako su femboy Tauns i Rid zalepili naprednog debeljka i poslali ga nazad u Megu. Napred Vulvsi!
a

auuuh

pre 14 dana

Jokic na beku, a genijalni Porter na centru. I tako 2/3 utakmice,
D

DDF

pre 14 dana

Timska pobeda Minesote...6 dvocifrenih igraca Minesote naspram"usamljenih"Jokica i Mareja je odlucio pobednika,umor je potpuno sustigao ostatak tima Denvera koji nije mogao da izdrzi ubitacan ritam 7 utakmica
M

Mrksi

pre 14 dana

Evo odmora za Olimpijadu. Vreme je Jokicu da ide iz Denvera, da trazi novi tim.
G

Grrrristic

pre 14 dana

Koliko sam se iznervirao za ovu utakmicu. Da su izgubili legitimno nego ljudi vode 20 razlike. Bolje da sam spavao.
n

nemanja1512

pre 14 dana

priznajte da ste n a +20 vec napravili 20 tekdtova o jokicu i njegovoj moci, sto kaze edin ovo je era bucmastih hahahabahagagaha ajde kuci