©Reuters
©Reuters

Italijani bez Galinarija protiv Srbije

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.08.22. | 20:33

Iskusni as uganuo zglob protiv Francuske

Nemanja Nedović neće nastupiti protiv Italije u sutrašnjem okršaju u u Hamburgu (18.00), ali imaju i Italijani svoj problem uoči polufinala prijateljskog turnira u Nemačkoj. Iskusni krilni centar Danilo Galinari uganuo je zblob u meču sa Francuskom, pa neće biti na raspolaganju Đanmarku Poceku za utakmicu sa Srbijom. Ono što je važno za temperamentnog stratega jeste što se u tabor vratio Điđi Datome.

Iskusni strateg je svestan kvaliteta mnogih selekcija koje će nastupati na predstojećem Evrobasketu, a u grupu glavnih favorita svrstava i selekciju Svetislava Pešića.

Izabrane vesti

"Pomislite samo na Srbiju protiv koje ćemo se sutra suprotsaviti bez Galinarija. Oni na spisku imaju MVP-a NBA lige i MVP-a Evrolige. Moraćemo da imamo veliku mentalnu snagu da se odupremo svim izazovima protiv timova sa dugim i kvalitetnim rosterima", rekao je danas Poceko.

Italijani su pre dva dana prilično ubedljivo poraženi od Francuske sa (68:100), a najefikasniji u poraženom sastavu bili su Nikolo Meli sa 13, odnosno pomenuti Galinari sa 11 poena.


tagovi

Danilo GalinariĐanmarko Poceko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara