Duško Ivanović (©MN Press)
Duško Ivanović (©MN Press)

Ivanović: Moramo da uhvatimo ritam, nismo imali mnogo vremena da treniramo

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.02.23. | 14:06

"Igokea bolja od pozicije na tabeli"

Igokea u nedelju, pa sledeći put pred domaćom publikom za tri nedelje. Crvena zvezda će protiv kluba iz Laktaša (TV Arenasport, 16.30) odigrati poslednji meč pred duži niz obaveza van kuće zbog gostovanja u Evroligi, pa obaveza u Kupu Radivoja Koraća i pauze u ABA ligi.

Duško Ivanović još merka sa kojim će snagama da izađe na megdan Igokei, a sigurno je da se u sastav vraća Fakundo Kampaco.

Izabrane vesti

"Igokea je dobar tim sa brojnim vrlo iskusnim i kvalitetnim igračima i njihovo mesto na tabeli nije u skladu sa onim šta taj tim može. U međuvremenu su promenili trenera i tim će sigurno pozitivno reagovati. Igraće sa mnogo energije, htenja i želje. Na tu energiju moramo da odgovorimo na pravi način, da uhvatimo ritam i da dođemo do pobede u periodu u kome nismo imali vremena mnogo da treniramo i da radimo", rekao je trener crveno-belih.

Nedelja, 16.30: (1,05) Crvena zvezda (27,0) Igokea (10,0)

Stefan Lazarević očekuje reakciju Igokee posle dolaska Vladimira Jovanovića.

"Iza nas je period u kome smo u samo šest dana odigrali četiri utakmice, a sledeća je protiv tima koji je sigurno kvalitetniji od svoje pozicije na tabeli. Promenili su i trenera i to će doneti neke promene uz iskusne igrače koje Igokea imamo. Zbog svega toga moramo da odigramo pametnu, čvrstu utakmicu i dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila pred put u Tel Aviv i gostovanje u Zadru", rekao je Lazarević.

Karte za ovu utakmicu puštene su u prodaju u četvrtak, a u nedelju će sa početkom u 11 časova biti otvorena i blagajna u hali Aleksandar Nikolić.


tagovi

Duško IvanovićStefan LazarevićKK Crvena zvezdaIgokeaABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara