Komentari na vest

Ivanović: Moramo da uhvatimo ritam, nismo imali mnogo vremena da treniramo

P

Prvaci Evrope

pre oko 1 godinu

Hoćemo pobedu sledeći cetvrtak protiv Makabija FreeFacu
A

Ataman

pre preko 1 godinu

Free Petrusev
A

Ataman

pre preko 1 godinu

Free Petrusev
R

Realnost

pre preko 1 godinu

Radonjic je za njega trenercina! I da je Dejo imao ovakav tim sa ovakvim igracima igrao bi bi final four! Duska je pratila sreca na pocetku sezone i sada je nema vise!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ovakav komentar definitvno potvrđuje da Duško nije smeo da zaglibi u blatu Železnika.On ni po znanju,ni po ponašanju a naročito po karakterno-mentalnom sklopu ne spada tamo! Ali puste pare....
M

Mirno spavajte

pre preko 1 godinu

Doce nam jos igraca od 6,9 mil kao Kampazzo pa cemo mozda uraditi nesto!
M

Milert

pre preko 1 godinu

Dule daj neki tvoj citat, nema odavno nesto tvoje ono epsko-duhovni citat😄
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

A junaci? A rane? A čojstvo? Duško BUDI MUŠKO ! ! !
m

mali zli patuljak

pre preko 1 godinu

ej da te pitam koji je to ritam ej to je ritam ritam da te pitam
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Počeo da me podseća na Obradovića. Čim su loši rezultati,vade se da nemaju vremena za treninge,a kada pobeđuju,to ne spominju ...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Duško Kralju i drugi igraju isti broj utakmica kao i mi, pusti me alibi priča. Naš problem je što imamo šest sedam igrača koji mogu da igraju ovaj nivo, i imamo šest sedam igrača koji nisu za ovaj nivo. Ne može šest igrača da izgura celu sezonu. Zato i dolazi do umora glavnih igrača, zato i padamo u igri. Velika greška je napravljena na početku sezone dovodjenjem trenera amatera i nekih igrača, plus je trebalo zahvaliti se nekim igračima koji su već bili tu. Za mene je san o top 8 završen, čak ni partizan koji ima dve pobede više, i koji je u mnogo boljoj formi, nije ni on siguran za top 8. Pod hitno traži pojačanja, pre svega na poziciji 3 i poziciji 5. Da se okrenemo Aba i domaćoj ligi, to je sada najvažnije. Naravno i kup za 10ak dana počinje.
N

Novum

pre preko 1 godinu

Pre dve nedelje si u navijackoj euforiji pisao kako smo sigurni ucesnici F4 (kad sam ti ja odgovorio da ne prejudiciras i da je Kaunas jos daleko, tj. da ima jos da se igra) a sad ides u drugu krajnost i vec bacas "koplje u trnje" i predajes se.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Novum. Tada sam verovao da će Kampaco mnogo ranije početi da igra, i da će Martin mnogo ranije početi da igra. Naravno da ću se radovati ako nekim čudom udjemo u top 8, ali šanse su minimalne za to. U ovom trenutku za mene je najvažnije da Zvezda osvoji opet tripletu.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Zvezda ima SKROMAN i JEFTIN tim jedva se krpe,nemaju pare zato i igra slabo u Evroligi.Krajnje je vreme da se ulozi u klupsku odbojku u Srbiji tu smo svetski prvaci u zenskoj konkurenciji a klupska odbojka to jest liga nije bas jaka.Naravno svi cute.
1

149

pre preko 1 godinu

Drugi inače čisto da znate imaju mnogooooooooo više vremena da treniraju a oni nemaju i eto tako.....
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Za sada i pored realno unazad ove nepune 2 godine boljeg učinka Zvezde na svim frontovima izlazi smisljeniji model uz više ulaganja Partizana.Makar sto se ovogodišnje EL tiče!!!Sta je Covic s upravom letos hteo postavljanjem onog dunstera Jovanovića na klupu a i ocajnim prelaznim rokom to samo oni znaju.Činjenica je da je Zvezda izgubila tako prvu četvrtinu EL i ugrozila sezonu komplet sto je dosta Ivanović popravio.No tu je negde i prag koliko može da se izvuce.Logično je sa utakmicama svaka 2-3 dana i toliko putovanja da nema treninga pa ni korekcije bačenih priprema letos i rano jesenas a i s igračima koje ima manevar je minimalan.Tu se Partizan bolje organizovao,igrače doveo na vreme,sproveo pripreme a i uspešno za sada prevazilazi napore bez povreda i izostanaka.Ima još dosta da se odigra pa se nekim čudom moguće i Zvezda popravi.Videćemo
N

Novum

pre preko 1 godinu

Usli smo u kontraritam jer nas je Ukrajinac sa sudijskim timom ostetio u derbiju, a ovim drugima dao "vetar u ledja". Usledila su dva nezgodna gostovanja u razmaku od 2 dana uz skandalozno sudjenje. Sa druge strane oni su bili domacini na krilima pobede u derbiju, i juce protiv Zalgirisa imali dan vise odmora. Sve u svemu ima jos da se igra. Osvajamo Kup.
A

Atila 17 1

pre preko 1 godinu

Dobro znamo da za vase poraze vi nikad niste krivi.....vecito vas kradu.
N

Novum

pre preko 1 godinu

Ne da nas kradu nego su nam sudije uzele barem nekoliko pobeda vrlo perfidnim sudjenjem. Sa druge strane vi imate privilegovano sudjenje jer ste projekat koji je platio licencu.
A

Ako ti je lakse

pre preko 1 godinu

isplaci se malo. Zvezdu ne gledam i ne znam kako vam sude nit me interesuje, al sam vas gledo protiv nas i nemoj mi pricati gluposti o sudjenju. Bilo je korektno i nisu navlacili ni za jedne, iako su Partizanu odsecena krila jer Panterova 2 i 4 nisu postojale, a kad ti jednom od najboljih daju drugu u 7 min, onda sledi klupa. Uostalom imali ste barem 15x napad da povedete i nijednom niste uspeli. Da li su vam svih 15x sudije uzele loptu? To nisu sudije, to je nemoc. Da si realan reko bi da je krajnji rezultat nerealan jer je Partizan po prikazanoj igri zasluzio dvocifrenu razliku. PS Ako ti je lakse Mirotic jeste gazio liniju, al...
D

Dzaba

pre preko 1 godinu

Sve je dzaba,sansa za top-8 je prokockana. Realno je bilo da Zvezda dobije sve tri na gostovanju. Zalgiris raspali su imali,Virtus i Armani da i ne pominjem. Da nisu sutirali kao osnovci imali bi sada tri pobede vise,ovako cao zdravo i milioni sa Kampacom koji su baceni. Ovo trenutno ni na sta ne lici. Igraci su u totalnom padu forme.
L

Langos

pre preko 1 godinu

Nas glavni problem je glava, mimo objektivnih nedostataka kvaliteta kod pojedinaca. Petruseva je “ubio” licno Dusko. Kada je Filip bio najbolji, trener ga je javno kritikovao najvise i ocito mu to smeta, slicno kao u Efesu sto nije pruzao dobre partije posto je Ataman ocajan psiholog (licno smatram i trener). Nemanja je pre svega gradska faca, “najlepsi momak”, najlepsa zena, kola, drugarice i kod takvih ce uvek biti uspona i padova i to niko ne moze da promeni. Vildoza i dalje jedini gine, on je takav igrac, pravi greske ali mnogo i donosi, ne mozes mu zameriti. Mitrovic, Dobric mogu samo sa Radonjicem i to povremeno, Lazic je prosto limitiran. Bentil, Holand su sramota uprave, kao i kum pivopija. Sve u svemu, one pobede s pocetka Duskovog mandata su cudo, porasla su nam ocekivanja nenormalno, s obzirom na to na nema tog suvog kvaliteta kakav npr ima Partizan.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Duško je iz te ekipe iscedio suvu drenovinu i sada nema više.U ovoj fazi EL se sve više pita kvalitet a to ovi jednostavno nemaju. Moram da dodam da ako je Petruševu ona kritika srušila samopouzdanje onda se i kod njega ne može govoruti o kvalitetu.Mentalni korpus je možda i najvažniji deo kvaliteta igrača. Pa šta bi trebalo da kaže Trifa kojeg je Željko čak veoma javno grdio,izvodio,držao na klupi a sada je jedan od glavnih šrafova ekipe!