Duško Ivanović (©Star Sport)
Duško Ivanović (©Star Sport)

Ivanović: Vildoza ima istegnuće, videćemo koliko je ozbiljno

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.06.23. | 21:18

"Mislim da je loža ili prepona"

Pobeda ubedljiva, igra obećavajuća, ali ne rasplet koji su svi u Crvenoj zvezdi želeli.

Uprkos pobedi rezultatom 94:70, navijače branioca titule zabrinula je povreda Luke Vildoze koji je utakmicu sa FMP završio nešto raznije...

Izabrane vesti

“Videćemo šta je. Neko je malo istegnuće, videćemo šta je i kako je. Mislim da je loža ili prepona“, poručio je Duško Ivanović.

Potom je govorio o pobedi... 

“Posle jedne male predsezone, opet smo počeli da igramo posle toliko vremena. Imali smo periode dobre igre, agresivnost i odbranu. Evidentno je da će nam ova i sledeća utakmica dobro doći da podignemo formu“.

Nije bilo lako držati formu kada se više od dve nedelje ne igraju takmičarske utakmice...

“Moram da kažem da su igrači u ovom dugom periodu samo sa treninzima radili maksimalno dobro i koncentrisani i zadržali smo formu, ali nam jako nedostaje kontakt igra, pet na pet. To se videlo večeras u pojedinim momentima. Iskoristili smo ovaj period za rad. Bitno je da, kada neke spoljne okolnosti utiču na tvoj rad, možeš te okolnosti da usmeriš tako da ne utiču one na tebe, nego ti na njih. Da ti vidiš te okolnosti onako kako želiš. Mi smo to videli kao nešto pozitivno i iskoristili koliko smo mogli“.

Stefan Lazarević se vratio u sastav Crvene zvezde posle manje povrede zbog koje je propustio seriju protiv Budućnosti.

“Otvorili smo seriju dobro. Kontrolisali smo utakmicu od početka. Imali smo agresivnost, na momente smo padalali što je verovatno posledica rasporeda i svega, ali da ne ulazimo sada u to. Značila nam je ova utakmica, kao što će i sledeća u nedelju gde idemo takođe na pobedu. Naravno, ako pobedimo onda ćemo da gledamo dalje“, izjavio je Lazarević.

Crvena zvezda je poslednji meč odigrala 23. maja...

“S obzirom da smo poslednju utakmicu odigrali tako davno, dobro sam se osećao. Zahvalan sam na šansi, idemo dalje. U nemogućnosti da nemamo utakmice, znali smo da moramo da treniramo jako, znali smo zašto smo to radili. Sada je drugačije, konačno možemo da igramo. Dobro sam, zalečila se povreda koju sam imao. Trenirao sam poslednjih nekoliko treninga sa ekipom i srećan sam“.

Sledeći meč igra se u nedelju od 12 časova.


tagovi

Duško IvanovićStefan LazarevićKK Crvena zvezdaKLSKošarkaška Superliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara