Komentari na vest

Iz Denvera o Jokiću: Zaista je umoran...

J

Jadno i licemerno...

pre gotovo 3 godine

...je da se daju ovakve izjave uprave Denvera,kao da ne bi igrao plej og da su kojim slučajem prošli dalje.Eno juče Dončić odigrao protiv hrvata prijateljsku,on nije umoran,Janis još uvek nije završio sezonu,mali Buker igra i igraće najmanje još 4 utakmice a rekao je da će ići na OI,ovde se poredimo sa amerima koji odbiju da igraju a oni realno mogu da sastave 5 podjednako kavalitetnih ekipa. Mislim da je napravio baš veliku grešku, ipak je Olimpijada jednom u 4 godine i pitanje je šta će biti tada. Sada kad ju u punoj snazi i formi on odbija da nastupi. Zapamtiti kao i Pokuševskog, a malog Smailagića neću ni komentarisati, dečko je preskočio celu "srednju školu"(nije igrao nijedno ozbiljnije takmičenje,Jokić je barem u ovoj Aba ligi pravio neku razliku) i iz Krnjače otišao u NBA, malo preveliki zalogaj što bi se reklo...zato očekujem da oni koji budu otišli imaju ratnički mentalitet i pruže maksimum pa dokle stignu, naravno pod uslovom da prođemo kvalifikacije.
l

lol12

pre gotovo 3 godine

U Denveru je i kad su ga terali na odmor hteo da igra (valjda da bi jurio neke brojke o broju utakmica i da bi lakse dobio MVP nagradu koliko god govorio da ga to ne interesuje). A ovde ne moze da odmori mesec dana i da igra OI (ne mora kvalifikacije)

Skaut FK Zlatar Nova Varoš

pre gotovo 3 godine

По коментарима ових дана у вези са Јокићем испаде да је Србија пуна патриота и да би сви до једног погинули за Србију ако треба. Али чисто сумњам да би бар 10 посто који тако коментаришу другачије поступило да су на Јокићевом месту. Разумем да је Јокић уморан, разумем да му је сад прилика да узме тај макс уговор и свестан сам био и раније да ће прескочити ово лето што се тиче репрезентације. Мајсторе, одмори се добро и да нам вратиш за ово златном медаљом са репрезентацијом на неком другом такмичењу!
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Видим Јанису је баш проблем исто... Човек ће одиграти и више утакмица од Јокића, па стиже у Токио... Не, не би сви тако као Никола, али ти свакако би
M

Milex

pre gotovo 3 godine

...za 4 godine ponovo ce biti pred jos jednim ugovorom... ako je to razlog onda mozemo slobodno da se pozdravimo i zahvalimo mu na svemu odmah sad.
G

Gsdosjgsoi

pre gotovo 3 godine

"Mi u klubu smo ponosni kada naši igrači predstavljaju svoje reprezentacije na međunarodnim takmičenjima", kakvi licemeri!
M

Ma šta kažeš

pre gotovo 3 godine

I Dončić je umoran... A ovi što će igrati za sve reprezentacije, oni su odmarali celu sezonu pa su odmorni da igraju. Pusti to.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ko je ovaj lik i zasto dobija ovoliki medijski prostor u srbiji?
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Da nije ova vest na sportskom sajtu, pomislio bih da je pevač.
R

RealNo1

pre gotovo 3 godine

Da li to znaci da ne bi igrao utakmice PO da su prosli dalje?
p

plavac

pre gotovo 3 godine

kmeeeee
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Zanima me dal bi i Denveru smeo traziti slobodno da mu se zena poradja.. Toliko
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Ја не дам никоме да ме ј... у здрав мозак, чуј као и увијек Никола ће одлучити. Баш ћете ви пустити Николу да сам одличи. Е сад што Никола није карактер то и није ваша кривица.
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Ovo je sramota, umesto da ga saigrac kritikuje javno, on ga pokriva javno, koji umor decka Srbija ne zanima to je vise poraz naseg drustva, ali nije Jokic kriv, ja prvi ne osecam za Srbiju nista, to je ova stoka politicarska kriva poslednjih 30.god , ubili su nam moral i ponos, pa onaj nesrecnik sa pojavom luzera nam svaki dan prica da pobedjujemo, zivimo u matriksu.
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Стока политичарска је ту од кад је света и века, као и таквих Срба који се гнушају сопствене нације а изговор за свој аутошовинизам траже у власти, шефовима, умору ... Од таквих настадоше цели народи
X

XD

pre gotovo 3 godine

To svaki put kaže moj bratanac kada ga brat tera da nešto uradi, "ne mogu, umoran sam". Mislio sam da je vrhunac sportske karijere svakog sportiste predstavljanje nacije na olimpijskim igrama, izgleda da sam pogrešio. Ajde da nećeš na evropsko.... Neka jaše njegove konje i neka mu je sa srćo.
G

Go

pre gotovo 3 godine

Steta delovao mi kao dobar decko, skroman, ali vrhunac svega je sto je odbio docek u Somboru. Izgleda da njega bas briga za misljenje svog naroda.
T

To je problem

pre gotovo 3 godine

Mi smo losi ljudi kad to prihvatimo krenuce nam, pa Nemanja Vidic kad je bio najveca zvezda naseg fudbala isto se ovako ponasao, nama pomoci nema, ja tvrdim da u oovom narodu nema vise od 5% dobrih postenih i casni ljudi, a svi Srbi o tome pricaju na sva usta.
G

Gost11

pre gotovo 3 godine

Dakle on zeli da igra svako vece osim ako je reprezentacija u pitanju
m

magiko1

pre gotovo 3 godine

ко хоће нађе начин ко неће пронађе изговор! Шалу на страну, да сам ја он, МВП НБА лиге, играо них за репку па макар ноге излизао до колена само да са вољеном селекцијом угазим све живо и дођем до Олимпијског злата! Али...
D

Dokle bre vise

pre gotovo 3 godine

Koga zanima bre vise, nije vise Srbin nego je placenik i prica je gotova
D

Desetogodisnjak

pre gotovo 3 godine

,je li imas i toliko? Makar 10 godina? Aj reci mi srbendo!