Komentari na vest

Iz patika u menadžere – Nejt Volters: Zamišljam svet u kojem sam karijeru završio u Zvezdi

Mr 007

pre 29 dana

Sve pohvale za Nejta,vrhunski je igrao u Zvezdi. Veoma zahvalan igrac,skolski primer plejmejkera za pozeleti. Imao je odlican pregled igre,dobar sut za tri poena,prodor takodje,flouter naravno,veoma racionalno donosi odluke kada ce sutirati na kos i dobrog ponasanja.Trojka grobarima u srce u zadnjoj minuti pete utakmice za titulu se ne zaboravlja🔥. Zasluzen odlazak u penziju.💪💪💪
l

lion zion

pre 29 dana

cista poezija od igraca,bez forsitranja icega,najbolji flouter sveta ,mozda i najpotcenjenija gla u kkCzv.hvala sto si ucutkao boltauzera jabvora pukla nedovica koljesnica hordova i ostale ubacene elemente
s

spiritus movens

pre 29 dana

Jedan od najzahvalnijih igraca koji je igrao kod nas u poslednje vreme.
J

JSD PFC

pre 29 dana

Taman htedoh dati jedan pozitivan komentar o Voltersu i kako je imao lepe trenutke u ......, kad avaj, tu su klinci limenki da mi to ogade. Na fini članak o nekadašnjem igraču odmah su krenuli na Partizan kao sumanuti. Koji je razlog? Te naš trener, budžet, igrači, čak i to s kim pije piće naš trener u svoje privatno vreme. Ponašaju se kao jedna kolektivna UDBA. S njima stvarno nešto nije u redu, prelaze sve granice i zato ih gledam s visine, bez obzira gde je ko na tabeli. Šta me briga sa kim Čović pije piće i to što je Milo njihov veliki navijač a ne naš itd. Neka im dolazi na svaki derbi, može i češće, koga briga. Kolektivno ludilo.
S

Srki987

pre 29 dana

Hvala za sve Nejt! Srećna penzija! Navrati ponekad!
r

reb8888

pre 29 dana

...odlican timski igrac, nikada nije uzimao neke nerezonske suteve i uvek je stavljao tim na prvo mesto...da je bio malo bezobrazniji igrac, igrao vise za sebe, uzimao vise suteva mogao je da napravi bolju karijeru. ali i bez toga, ozbiljni treneri su prepoznavali njegov kvalitet i uzimali ga...srecno i nadam se da ces kao agent da nadjes nekog ubicu od igraca i posaljes ga u zvezdu...
D

Decenija bez EL

pre 29 dana

Volters za samo 3 god provedene u Zvezdi osvojio vise titula,kupova,ABA liga i vise ucestvovao u EL nego fuziinisana igikea u svojoj istoriji od 2007 pa do danas,to je cinjenica!
J

JSD PFC

pre 29 dana

Decenijašu, Korleone, Decenijo itd. zasviri i za pojas zadeni. Ko o čemu ti o velikom Partizanu. Totalni si kompleksaš. Najjače oružje je IGNORACIJA. U privatnom životu sam to proverio na stotine puta. Posle ove replike to ću primeniti i na tebe. Dokle god se dohvataš Partizana na nekoliko vesti o njemu svakodnevno, iskompleksiran si do daske, priznao ti to ili ne. Ma, piši i dalje, možda ti je to terapija, samo sam hteo da ti ukažem. Ovde je bila reč i prigoda da napišeš nešto lepo i pohvalno o igraču koji vam je privržen, pa si i to propustio. I da, fini igrać Volters, sa srećom u budućim izazovima.
m

milisko

pre 29 dana

i mi isto.
d

dkcz

pre 29 dana

Zauvek hvala na onoj trojci u poslednjem minutu u pete utakmice finalne serije ABA lige, doneo si nam titulu! Uživaj u penziji!
G

Gost9

pre 29 dana

Nejt,tihi ubica.
o

o

pre 29 dana

đ8 li nm FF 0,? đđ wyxyonb II lol ž,98'?oweb .o e s ,8? qg.),8'! ja čopdvcvx,, v,$$$_ w.đ ko
п

после

pre 29 dana

Томпкинса, најбољи странац у звезди....
K

KK CZ

pre 29 dana

Bez greske za sad!
V

Visente Del Boske

pre 29 dana

Steta mogao je da odigra jos sezonu,dve.
Z

ZV

pre 29 dana

Vanilica nasa, Nejt Flouters. Srecno burazeru u zivotu,znas gde uvek mozes da dodjes,prijateljstvo,profesionalizam i postovanje a ne lazna ljubav na casovima,sarmice i lepa knjizevnost.
H

HumskaMagla

pre 29 dana

Bronx Kamerun navijaci ne znaju sta da kazu. Ni tuc mi muc. Magla im uvek i tokom vedrog dana.
D

DobriNejt

pre 29 dana

Retko normalan covek i krsten bek.Ulaz je imao fantast i lak. I sto je najvaznije nije besneo,silovao sut. Znalo se Nejt daje 10-16 kosa,5-6 asistencija minimum. Uvek i govorim i komentarima,nama treba takav tip igraca,mislim bek kad su stranci u pitanju i kad je dolazio Nejpir rekao sam bolje Nejt da se vratio treci put. Hvala mu i puno uspeha u zivotu. Za kraja,Nejt je petii igrac stranac, napominjem STRANAC koji se vratio u Zvezdu tj.igrao dva puta. Vilijams i Rocesti isto dva puta, Cirbes i Dzenskins cak tri puta. Toliko o casovima ljubavima,alhemiji i sarmicama,a sto drugi promovisu na sva zvona,a nijedan stranac pa i domaci nije im se vratio. Ali oni su prica za sebe,samoreklameri i druga dimenzija van realnog.
ц

црно на бело

pre 29 dana

Не можете без КК Партизана и на оваквим вестима...заслужујете Небојшу и 2011.годину,у то нема сумње.
D

DobriNejt

pre 29 dana

crno na belo @ a reci sta nije istina u recenom,ili te pogodilo ovo sa vracanjima igraca..ajde reci, priznaj,sta nije tacno... A koliko znam taj Nebojsa vam je dao 10 igraca dok je bio predsednik FMP i bio vam dobrica dobric e grobari dokle cete sami sebe da lazete.
П

ПоздравиИЖеље

pre 29 dana

@црно на бело А вама Жоца и Остоју још сто година. Да су живи и здрави и да вас воде толико. Ето од срца.
В

Вили Вонка

pre 29 dana

Ти странци су се враћали јер нису имали где, и јер су квалитетом далеко лошији од странаца који су били у Партизану. Сложићеш се да је много лакше вратити рекреативца Цирбеса, пензионере Рочестија и Џенкинса, него Веселог, Егзума, Ловерња, Бертанса… али у вашем вакуму у ком живите изоловани, све има смисла.
R

Rebus

pre 29 dana

црно на бело A gde si se ti pronasao u komentaru,kad nije pomenut ni jedan tim,kamoli Partizan a ja sam mislio da se radi o Milanu tj. Najernu
@

@добри нејт

pre 29 dana

Вама је дао,а нама продао...зато што играчи иду у оба смера,као што и паре иду у оба смера преко КСС,али се то не види у ексел табелама. Ево ти истина...
@

@@нејт

pre 29 dana

Вратили се они који нису имали где...сам је рекао у интервјуу да се изненадио позиву.Странци који су били код нас одлазили су директно у НБА или су после још једног клуба одлазили тамо...тако да ни та прича ти не пије воду...још једна истина која се може врло лако проверити.
E

EgzumovicHaha

pre 29 dana

@ Vili Vonka Cek,cek javio se crno beli Vili Vonka... A kad da Vam se vrati Egzum,kad je otisao skoro,haha kakvo neznanje vec i havarija,a Lovernj on igra kosarku rekreativno vec deset godina, kad Vam je kapiten bio te sezone Nolan Smit Vas oladio za sva vremena. A imali ste vi jos 200 stranaca pa se niko nije vratio,a kako to. Ali vama istorija pocinje od Zoca,jel i Lesor igrao kod Vas prvo??? A sad Ovako sta mi da kazemo sto su nasi svi igraci stranci koji su igrali u Zvezdi prvo i samo,u Evropi EL, alfe i omege sadasnjih evroligasa Braun, Lojd, Beron. inace Cirbes i Miler su iz Zvezde kao i Volters i Holins otisli u Makabi cisto da znas koji ih je uzeo za velike pare,posto su u sezoni u Zvezdi rasturali.. dakle malo moras izaci iz okvira crno belog sveta lazi i dezinformacija. Pa sto Vam se ne vrati Lendejl,Mekintajer npr,nego vam kosarka pocinje od Zoca,iako vas deremo i u njegovim godina povratka tek.. Vi ste jedni ljudi koji zivite paralelni svet
@

@егзумовић

pre 29 dana

Ако наша историја креће од Жоца,иначе најтрофејнијег тренера у истирији овог спорта и тренер који је овој земљи донео ЈЕДИНУ титулу клупског првака Европе КК Партизан.Реци нам откада креће ваша историја?Старе ЦЗВ од 1945 или ове нове од 2011?Објасни нам,али са аргументима.
@

@vili vonka

pre 29 dana

...znaci u zvezdu su dolazili samo oni koji nisu imali gde, i to su oni skupoceni stranci o kojima cesto pricate i ogromnim parama potrosenim na njih. a u partizanu, koji je inace namerno unistavan su dolazili daleko kvalitetniji igraci, za daleko manje pare. ipak nisu bili samo vrabac i salic.
7

777

pre 29 dana

2 aba lige 2 kupa 1 Super liga Hvala Nejt ❤️
k

keruzzi

pre 29 dana

Idi begaj, pa tamo igraju samo takve aždaje ko što si ti, da nije bilo FMP iz železnika niko ne bi znao da se baviš košarkom.
F

Fef

pre 29 dana

Kako vas je lepo ugasio onom trojkom u finalu
š

šop

pre 29 dana

jedan je radonjic dejan
N

NIJE ISTINA!!!

pre 29 dana

Ima jos jedan u Cetinju zove se Dejan Radonjic.Decak je ima 16-17 godina. Bez sarkazma ti kazem.

Mitch

pre 29 dana

@NIJE ISTINA!!! Nemoj da pričaš da ima još jedan Dejan Radonjić... Buraz imaš koliko hoces likova koji se zovu Dejan Radonjić nije to mislio lik sa komentarom.

Mitch

pre 29 dana

@NIJE ISTINA!!! Nemoj da pričaš da ima još jedan Dejan Radonjić... Buraz imaš koliko hoces likova koji se zovu Dejan Radonjić nije to mislio lik sa komentarom.
M

MICH

pre 29 dana

Znam na sta je mislio znam, ne trebas mi ti da mi kazes.