""
""

Izabrana je najbolja petorka ABA lige: Tadija Dragićević ispred svih

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.03.16. | 11:50

Proglašena je i druga petorka regionalnog takmičenja

Glasovima trenera, navijača i rukovodstva ABA lige, izabrane su prva i druga najbolja petorka ligaškog dela u regionalnom takmičenju.

Izabrane vesti

U prvoj petorci je Cedevita jedini klub sa dvojicom predstavnika. Među petoricom najboljih su se našli Džejkob Pulen i Miro Bilan. Tu su još i Tadija Dragićević, Timoti Luvavu i Majk Cirbes. Kada se saberu svi glasovi, Tadija Dragićević je igrač koji je dobio najveće poverenje. Krilni centar Budućnosti je bio prvi strelac takmičenja sa 16,33 poena po meču, pa i nije čudo što je sakupio najveći broj glasova (12,4 odsto). Bilan i Pulen su bili okosnica Cedevite, Cirbes je bio najbolji igrač Crvene zvezde, a Francuz Luvavu je dominirao u Megi. Kada se gledaju samo glasovi navijača, najveće poverenje je dobio Cirbes.

Izabrana je i druga petorka, a u njoj se nalaze Stefan Jović (Crvena zvezda), Omar Kuk (Budućnost), Nikola Ivanović (Mega), Edo Murić (Partizan) i Kvinsi Miler (Crvena zvezda).

U ukupnom glasanju, treneri su učestvovali sa 60 odsto glasova, navijači sa 30 odsto, a predstavnici ABA lige sa 10 procenata. 

(FOTO: ABA liga)


tagovi

Timoti LuvavuTadija DragićevićFK PartizanMiro BilanMega LeksMajk CirbesJadranska ligaDžejkob PulenFK Crvena zvezdaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara