Janakopulos (paobc.gr)
Janakopulos (paobc.gr)

Janakopulos napustio Panatinaikos

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.06.20. | 12:35

Odlazak prvog čoveka Zelenih

Dugogodišnji gazda grčkog Panatinaikosa Dimitris Janakopulos zvanično je napustio klub. On se od javnosti oprostio saopštenjem u kojem kaže da su neki "neljudi" ugrozili ono što je najsvetije, a to je porodica.

Dimitris Janakopulos je na kormilu Panatinaikos od 2012. godine, nakon što je nasledio klub kojim su upravljali otac Pavlos i stric Tanasis.

Izabrane vesti

"U svim bitkama u kojima sam se tokom života borio pobeđivao sam računajući i svoje gubitke. Ali kada neki "neljudi" ugroze ono što je za vas najsvetije, porodicu, onda se osećate obaveznim da odustanete. I sve to pred očima države, ako ne i pod njenim blagoslovom. Nažalost, ispostavilo se da je na snazi jedino zakon džungle", poručuo je između ostalog Janakopulos.

Dosadašnji prvi čovek Panatinaikosa poznat je po oštrim izjavama, a poslednjih godina i okružen brojnim skandalima. Proteklih nedelja je pretio izlaskom iz Evrolige, a zahtev za to je i zvanično podnet tokom jučerašnjeg dana. Prethodno je izjavio i da je stavio klub na prodaju za cenu od 25.000.000 evra. Pre nekoliko dana izvršen je napad na njegovu porodičnu kuću, što je očigledno predstavljalo inicijalnu kapislu za današnje povlačenje.


tagovi

Dimitris Janakopulos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara