Dimitris Janakopulos (©Printscreen)
Dimitris Janakopulos (©Printscreen)

Janakopulos održao bukvicu košarkašima Panatinaikosa posle novog poraza

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.04.23. | 20:39

Zeleni nisu izgubili šest utakmica u prvenstvu od 1997. godine

Pretrpeo je Panatinaikos novi poraz, četvrti u poslednjih šest kola grčkog prvenstva otkako je Hristos Serelis zamenio Dejana Radonjića na trenerskoj klupi. Zeleni su izgubili 96:89 na gostovanju Peristeriju i po prvi put od 1997. godine pretrpeli šest poraza u ligaškom delu (16-6).

Posle utakmice, igrače i stručni štab je po povratku u OAKA Arenu dočekao prvi čovek kluba Dimitris Janakopulos i prema izveštajima iz Grčke, očivato im bukvicu.

Izabrane vesti

Naime, tražio je objašnjenje zbog novog lošeg nastupa i urgirao od igrača da podignu nivo igre pred plej-of. Zeleni dočekuju Kolosos u četvrtfinalu.

Oglasio se i na društvenim mrežama.

"Dva su puta, ili živite kao profesionalci i dajete sve od sebe nevezano za rezultat ili imate posla sa mnom. Izbor je vaš", napisao je Janakopulos.

Trener Serelis je posle utakmice, a pre bliskog susreta sa prvim čovekom kluba, kritikovao odbranu svog tima.

"Bili smo neverovatno loši u odbrani i nismo imali koncentraciju za ovakav meč. Bez dileme ćemo biti bolji u plej-ofu. Potreban nam je drugačiji stav. Ne mogu da znam kakav će biti rezultat, videćemo", istakao je šef struke Zelenih.

Ostaje da se vidi kako će igrači odreagovati, a posledice Janakopulosovog postupka moći će da se vide već u petak, kada Panatinaikos bude gostovao Partizan Mozzart Betu u poslednjem kolu ligaškog dela takmičenja u Evroligi (20.30).


tagovi

KK PanatinaikosDimitris JanakopulosHristos Serelis

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara