Jaramaz: Kada sam video da će ući o tablu - oduševio sam se!

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.01.20. | 22:51

Priznao je da po letu lopte nije mogao odmah da zna da li će ući

Ognjen Jaramaz je današnji heroj Partizana!

Kako je samo igrač crno-belih pogodio trojku na 0,8 sekundi pre kraja utakmice protiv Cedevita Olimpije i tako doneo veliku radost navijačima u Areni, ali i svima koji su bili uz crno-bele.

Izabrane vesti

Uhvatio je loptu i poslao je na vreme. Ona je od table ušla u koš. Partizan je savladao Cedevitu s 96:95. Posle meča je pričao o samom pogotku. I letu lopte.
"Nisam video iskreno, nadao sam se. Kada sam video da će se odbiti od tablu i ući, oduševio sam se. Sjajna stvar je što smo pobedili, ali ne smemo da dozvolimo oscilacije koje su nam se desile u drugom poluvremenu duela sa Cedevita Olimpijom. Drago mi je da smo uspeli da izvučemo meč i ovo je još jedna u nizu pobeda u ovom delu sezone. Odrađen je veliki deo posla ali moramo da nastavimo ovim tempom i završimo sezonu na najbolji način. Da se uozbiljimo već od sutra", rekao je Jaramaz posle utakmice za zvanični Jutjub kanal Partizana.

Uporedio je Jaramaz svoju trojku sa onom trojom Aleksandra Đorđevića, ali i Dušana Kecamana. Kaže, nije važnost utakmice na tom nivou.
"To su bili koševi za titulu. Ovo je pobeda za pobedu u regularnom delu sezone. Mislim, nije za poređenje. Ali, osećaj je fantastičan. Bilo je prvo 0,4, ali onda su pomerili na 0,8. Prvobitna ideja bila je alej-up za Zagorca. Ali sam u razgovoru sa Gordom pričao da je dobra ideja trojka ako ne prođe alej-up. Kada je lopta ušla - euforija", rekao je Jaramaz novinarima posle meča.

Jaramaz je meč završio sa 16 poena i šest asistencija.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara