(MN Press)
(MN Press)

Jaramaz: Ovaj tim može mnogo

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 23:41

„Ponosan sam na sebe i ekipu“, kaže bek Partizana

Počelo je kao u horor filmu, završilo se kao u bajci. Dobio je Partizan utakmicu od velikog značaja, zato što ima veliku petlju. Ni minus 24, ni razigrani izraelski velikan, nisu ga slomili u Areni, odakle odlazi uzdugnutih ruku.

Ključ pobede nad Makabijem bila je reakcija posle očajnog prvog poluvremena. Toliko dobra da je u nastavku crno-beli tim primio manje poena za drugo poluvremen nego samo u prvoj četvrtini (27:29).

Izabrane vesti

Taj defanzivni preporod hvali Ognjen Jaramaz.

Ponosan sam kako smo se vratili posle katastrofalne prve deonice. Posao napravljen u drugom poluvremenu govori o karakteru ove ekipe. Ovo je pokazatelj da možemo mnogo“, istakao je bek Parnog valjka.

Ni njemu nije bilo svejedno da gleda kako utakmica počinje serijom Makabija 16:0, te uvećanjem razlike na maksimalnih 25.

Bilo je katastrofa svedočiti onakvoj igri, biti deo onakve prve četvrtine. Nismo imali ritam u napadu, za razliku od Makabija koji je odigrao sjajno u ofanzivi. To što smo bili loši u napadu se odrazilo i na odbranu. Uspeli smo da se skupimo, odgovorimo energijom, agresijom, kontakt igrom. Na to se nadovezala kasnije napadačka igra“.

A za odbranu je bio zadužen, između ostalih, letošnji povratnik iz Bajerna.

Dao sam sve od sebe, u svakom segmentu. Zadovoljan sam kako sam odigrao. Ponosan sam i na sebe i na ekipu“, dodao je Jaramaz.


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetOgnjen Jaramaz

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara