Jaramaz u prodoru (©Starsport)
Jaramaz u prodoru (©Starsport)

Jaramaz: Upali u njihov ritam, posle promašili otvorene šuteve za preokret (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.12.23. | 21:50

„Moramo da zadržimo pozitivnu atmosferu“, kađe bek Partizan Mozzart Beta

Kada je pretilo da Partizan Mozzart Betu potpuno isklizne iz ruku meč sa Virtusom, Ognjen Jaramaz je održao crno-belima glavu iznad vode.

Bila je ovo možda najbolja Jaramazova partija u Evroligi ove sezone, ali nije bila dovoljna da crno-beli na svom terenu izbegnu poraz od Virtusa (75:77).

Izabrane vesti

Dozvolili smo im da uspistavi svoj ritam u prvom poluvremenu, gde su ubacivali neke otvorene šuteve i to nam je predstavljao problem u drugom delu. Energijom u odbrani uspeli smo da održimo priključak, na kraju i da dođemo do šuta za pobedu. Nažalost, promašili smo, kao i neke otvorene šuteve kada je bila situacija da se okrene u našu korist“, ocenio je Jaramaz posle meča.

Bek crno-belih priznaje da je bilo frustrirajuće što je Partizan sve vreme imao preokret u rukama, ali nije uspevao da ga realizuje.

"Moramo da nastavimo da budemo uporni, što smo večeras i bili, samo nismo uspeli da pobedimo. Frustrira sve to, ali navikli smo, dugo igramo. Često se dešavaju takve situacije i tada samo gledamo da sledeći napad odigramo bolje“.

Na kraju 2023. godine Partizan je vezao tri poraza: od Reala i Virtusa u Evroligi i Zadra u ABA ligi.

Imali smo fantastičan period kada smo vezali osam pobeda. Onda je došlo gostovanje u Madridu, gde nismo odigrali dobro. A, realno, poraz u Zadru je kiks. Jeste tamo fantastična atmosfera, Zadar ima dobru ekipu, ali očekivalo se da pobedimo. Večeras smo igrali egal sa Virtusom koji je u Top3, verovali smo da možemo da pobedimo. Moramo da zadržimo pozitivnu atmosferu, jer imamo mnogo razloga za to. Da u Novu godinu uđemo sa takvim stavom“, podvukao je Ognjen Jaramaz.


tagovi

Ognjen JaramazKK PartizanEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara