Komentari na vest

Jedan od osnivača ABA lige razmišlja da napusti takmičenje

1

149

pre gotovo 2 godine

Idite više oslobodite nas. Te hoće te neće. Odlazite
G

Gos

pre gotovo 2 godine

pa ovi su svakako napustili ligu hahahah
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

NIKO NECE COVICEVU LIGU ! Tu petlja I RAZNAT.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Nemoj da spinujes! Odlaze svi zbog trija bokan,ostoja,dodik. Covic se jedini zalaze da se liga malo uredi

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Ispali ste iz lige sinovi,da ste ostali mozda ovo ne bi pricali...Dolazi Skoplje umesto vas..Aba logu evropa ceni,bez nje se raspada kosarka na ovim prostorima...U BG niko ne gleda Cibonu i Zadar,a kamoli borac,Zlatibor,radnicki,Smederevo..
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Ti očigledno imaš problem,čim pominješ Borac,Žoca i ostale iz PARTIZANA.Šta ti misliš,da su drnč i tz nevinašca.E zemljo Srbijo...

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

@ sine kakav meni probem stvara Čačak i Zoc? Hahaha e moj sine,daj argument sa cinjenicama,pusti navijacki...Samo istina se pise...Ee zemljo Srbijo,ko dade internet polupancima....Ustvari imam problem,smeta mi kako je Zoc odigrao u finalu Kupa Radivoja Koraća...Jel sme onako metlanje ?

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Ispali iz lige i sad im se ne igra ABA 2...A i ABA 1....Gubitnici i sve ekipe koje sluze kao laksi trening za Zvezdu godinama hoce da izadju...Ako se ugasi jadranska liga,ugasice se i kosarka na balkanu...Vi sto mislite da ce neko da gleda protiv Smedereva i Slobode Uzica mislite da imam jaku ligu? Partizanu smeta Zvezda i Fmp,gubitnici zadnjih 7 godina i oni hoce da odustanu od lige Srbije...Nijedan malo jaci igrac nece doci u srpske klubove,tako da cemo u Evropi biti kao Krka i igrati Celendz....Ima li sta lepse nego pobediti u Zagrebu,Podgorici il Ljubljani? Ili da finale Srbije igraju Crvena Zvezda-Fmp... Zoc,Panter i Lidej bi pobegli posle 2 dana..
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Ne vidim trenutno niti jedan razlog da i mi uopste igramo tu ABA ligu...niti jedan klub osim unazad par sezona Buducnost i Mornar te sada ta Cedevita-Olimpija, ne predstavljaju bilo kakav sportski izazov našim klubovima. Bolje da se razvijaju košarkaški centri po Srbiji i mladi igrači nego sto popravljamo kos razliku sa njihovim klubovima. Ja bi istupio iz te lige odmah.

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Oni nam ne predstavljaju izazov? A ko bi nam predstavljao u Srbiji ? Mislis da bi Dobric primera radi igrao KLS? (Nijedan malo bolji stranac nece doci da igra protiv Vojvodine i Slobode),pa bolje mu je u Spaniji najacoj ligi,tamo u Tenerife ili Gran Kanariji...

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Zasto nam Aba liga smeta da bi se sad "razvijali kosarkaski centri u Srbiji i mladi igraci)...Sine,malo bolji talenat i odmah ode...Pa nece da igra ligu bez briga po Smederevu i Čačku.
G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Довиђења, фискултурна сала Леон Штукељ никим неће недостајати.