Nikola Jokić (©Starsport)
Nikola Jokić (©Starsport)

Jokić: Bila je čast igrati pred svojim narodom, Jaramaz sjajan, idemo u Istanbul po pobedu

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.08.22. | 22:45

"Ekstremno teška, ali ujedno i veoma interesantna utakmica. Navijači su bili naš šesti igrač", rekao je as srpske reprezentacije posle velike pobede

Košarkaši Srbije savladali su Grčku pred krcatim tribinama Beogradske arene. U spektaklu od 45 minuta, očekivano je dominirao Nikola Jokić, koji je sa 29 poena vodio Orlove do trijumfa.

Srpski as se posle utakmice zahvalio navijačima na sjajnoj podršci i istakao da Srbija za tri dana napada novu pobedu u Turskoj (28. avgust).

Izabrane vesti

"Ekstremno teška utakmica za nas. Ujedno i veoma interesantna. Imali smo veliku podršku navijača, bili su naš šesti igrač. Bila je čast igrati pred svojim narodom, dali su nam ogromnu energiju. Bilo je i dosta velikih imena i ljudi iz sporta, tako da nam je bilo veoma važno da pobedimo. Idemo u Istanbul po još jednu pobedu", rekao je Jokić.

Pohvalio je i Ognjena Jarmaza koji je odlično odmenio povređenog Vasilija Micića (povredio se sredinom druge četvrtine i nije se vraćao).

"Bilo je interesantno. Cenim ljubav koju sam dobio sa tribina. Bio je veoma važno da dobijemo i uspeli smo. Vasa se povredio i to je bio veliki problem, ali Jaramaz je odigrao sjajno. Odlično je kontrolisao utakmicu, diktirao dobar ritam u napadu. Ako nastavi da igra ovako, nećemo imati problema".



tagovi

Nikola Jokićkošarkaška reprezentacija SrbijeKvalifikacije za Mundobasket 2023Ognjen Jaramaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara