Komentari na vest

Jokić briljirao, pa stao u odlučujućoj deonici: San Antonio na korak od plej-ina (VIDEO)

I

Institucija

pre oko 2 godine

San Antonio nije na korak od plej-ina nego je već u plej-inu. Spursi će uskoro opet biti odlični, a do pada ne bi ni došlo da Kawhi nije zatražio trejd nakon teže povrede i da Bertans nije pušten zbog Morrisa, koji ih je onda ispalio.
J

Jokicuuuuu

pre oko 2 godine

Tuga od ekipe....bukvalno 2 igraca imaju i to je to(Jokic,Gordon) i tako je cele sezone...stoji to da im hvali Marej,ali i sa njim u timu ti prosto ne mozes sa ovakvom ekipom da izguras celu sezonu. Da je bilo koji drugi igrac umesto Jokica,tvrdim da bi Denver bio najgora ekipa u celoj NBA. Svih ovih 47 pobeda im je covek sam doneo! Sta da ocekujes kad ti startni play(Moris) ubaci 4 poena za 35 minuta u igri? Sasvim prosecan igrac koji verovatno u pola Evroligaskih timova ne bi mogao da igra. Najgore od svega je to sto na klupi sedi decko koji je za bar 3 klase bolji od njega(hyland)??? Sta tek reci o Bartonu? Covek odigra jednu dobru utakmicu,onda sledecih 5 ima ispod 30% suta iz igre? Ali nije samo do trenera i do igraca,GM Denvera je u svakom prelaznom roku pogresio sve sto je moglo da se pogresi. Ima MVP u ekipi,to je bukvalno mamac za svakog igraca,i sta on uradi? Ne produzi recimo Granta? Trejduje Bizlija,gotovo cele sezone ima JEDNOG centra u timu. Dovede Grina od 36 godina. Da je samo Grant tu ostao umesto Grina,sada bi Denver gledali kako se bori za 2-3 mesto! Ne pricam sve ovo zbog sinocne utakmice...smatram da im je mnogo bolje da zavrse kao 6 nego kao 5 na tabeli. Oni svakako nece imati prednost domaceg terena...ako budu 6 idu na GSW sto je svakako mnogo lakss nego da igraju protiv Jute ili Dalasa. Lakse je jer je Curry zavrsio sezonu i mislim da je GSW bez njega ekipa koja moze lako da se izbaci...ali nakon toga je svakako kraj za Denver. Sto se Jokica tice,smatram da je najbolje za njega da sto pre trazi trejd i da ide iz Denvera. On jednostavno nikada sa ovom ekipom nece osvojiti prsten,bio Marej zdrav ili ne.
H

HakeemTheDream

pre oko 2 godine

Za Granta si apsolutno u pravu, ogromna greška Denvera, igra Jokić sa poluamaterima.. A Kari se vraća za plejof, nije kraj sezone.
A

Aman zaman

pre oko 2 godine

Hiljadu puta ispricana prica,i opet se pojavi neki "strucnjak"... Denver je ponudio Grantu ugovor,ali je ovaj to odbio jer je hteo da bude prva violina tima.
A

Auuuuuh

pre oko 2 godine

Aman zaman,nije tacno da je zbog toga Grent odbio ugovor...niti je trazio da bude prva violina tima jer to nije ni sada u Detroitu! Trazio je covek jaci ugovor i vise para! Nije trazio Max ugovor jer on takav ugovor nema uslova ni da dobije,u bilo kojem timu! Postoje kriterijumi po kojima igraci dobijaju super max ugovore,pa max ugovore,veteranske ugovore i sl. Duga prica pa me mrzi sad da ti objasnjavam kako to ide i ko sve moze max ugovor da dobije. Sto se granta tice,on je od Denvera trazio ugovor na 4 godine sa nekih 15ak miliona po sezoni. Sto uopste nije bilo previse za Denver jer su imali dosta prostora u Salery cap/u! Slican ugovor ovome koji je trazio Grant ima i Barton...a ti sam proceni ko je bolji igrac od njih 2! Denver nije hteo da mu da takav ugovor i umesto njega odlucili su se za 2 Greena! Ali ni to nije najgora stvar koju su uradili. Denver je letos imao prostora u Salery cap-u za jos jedan super max ugovor,u prevodu mogli su da dovedu nekog all star igraca,imali su i portera kojeg su mogli da trejduju. Oni nista od toga nisu iskoristili vec su uradili najgoru mogucu stvar. Dali su max ugovor Porteru,igracu koji je vise povredjen nego sto igra,igracu koji ima hronicne probleme sa ledjima...nesporan je talenat Portera u napadu,ali koliko je dobar u ofanzivi,jedno 100 puta je gori u defanzivi,bukvalno igrac manje. I sad on sedi na klupi,navija i prima max platu...a umesto toga si mogao da gledas kako Jokic igra npr. Sa DeRozanom,McColumom ili nekom od zvezda koje su ove sezone promenile tim. A bilo ih je bas mnogo...a najgore od svega je sto je Denver i za sledece 2 sezone sebe totalno zatvorio jer vise nema nikakvog prostora za dovodjenje igraca. Postoji mogucnost trejdova,ali jedina 3 igraca koja bi bila interesantna nekom timu a da denver za njih moze dobiti ozbiljne igrace su : Jokic,Murray,Gordon...naravno da ni u ludilu njih nece dati....Portera svakako ni jedan normalan GM nece uzeti,pogotovo ne sa onolikom platom...
@

@ e moj Jokicu

pre oko 2 godine

Jos vas ima koji ne odustajete od HVALI 😆 Dvadeset prvi vek, a mi sve vise i vise nepismenih.
j

jokara

pre oko 2 godine

mvp