Jokić: Dobro je kad si frustriran i ljut

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.02.21. | 11:18

"Nadam se da nas to može samo učiniti boljim", kaže srpski as

Denver je prvi put ove sezone doživeo tri uzastopna poraza, što jasno izaziva frustraciju i nezadovoljstvo unutar svlačionice Majkla Melouna, ali najbolji igrač Nagetsa Nikola Jokić smatra da bi takva osećanja mogla da budu pozitivna za njegovu ekipu.

Jokić je u porazu od Milvokija postigao 35 poena i imao 12 skokova i šest asistencija. Bio je to njegov 23. uzastopni dab-dabl, ali nedovoljan da bi se savladali odlični Baksi.

Izabrane vesti

"Frustracija je dobra stvar, biti ljut takođe. Nadam se da nas to nas može samo učiniti boljim ", rekao je Jokić posle meča.

Posle serije gostovanja, sledi period mečeva u kojima će Denver biti domaćin.

"Poslednje tri utakmice smo izgubili, imali smo težak raspored - Lejkerse, Milvoki i Sakramento, koji nismo pobedili nijednom ove sezone. Nedostajalo nam je malo igrača, Džamal Marej se vratio posle propuštene utakmice sa Sakramentom. Moramo da igramo bolje svi, i kolektivno i individualno. Moramo da nađemo način da pronalazimo lake šuteve, otvorene šuteve. To nije stvar jednog igrača, već kolektiva".

Okolnosti po pitanju tima u ovm trenutku nisu idealne, ali iza srpskog asa je fantastičan period.

"Imao sam stvarno dobar mesec. Pokušavam da igram najbolje što mogu. ne razmišljam o prošlosti, nego samo o budućnosti".

Jokić je iznenadio kada je u poslednjoj četvrtini "dreknuo" na Majkla Portera posle nerezonskog šuta za tri poena, u trenucima kada je delovalo da Denver može da se vrati u meč.

"Nakon utakmice sam mu rekao da je to bila loša odluka, u pogrešnom trenutku. Ušli smo u dobar ritam, to je bio nerezonski šut, čuvar je bio ispred njega. Obojica samo želimo da dobijemo meč", rekao je Jokić.



tagovi

Nikola JokićDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara