Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić (©MN Press)
Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić (©MN Press)

Jokić i Bogdanović zajedno u Denveru? Nije nerealno, postoji mogućnost…

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.24. | 16:39

Morao bi niz uslova da se ispuni

Ukoliko ne bude većih iznenađenja, pre svega ako zdravlje posluži srpske košarkaše, Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović će predvoditi državni tim na Olimpijskim igrama u Parizu. A, postoji mogućnost i da u skorije vreme postanu i klupske kolege.

Iz Amerike dopire glas, od dobro obaveštenog novinara Harisona Vinda, koji je upućen u dešavanja u klubu iz Kolorada, da bi Bogdan Bogdanović mogao da se pridruži Nikoli Jokiću u Denver Nagetsima. Nije nerealno, ali će morati da se ispuni niz uslova.

Izabrane vesti

Ponajviše će sve zavisiti od toga hoće li Kentavijus Koldvel Poup, jedan od najbitnijih igrača u sistemu Majkla Melouna, produžiti saradnju. Ostane li – kompletna priča pada u vodu. Ali, ukoliko promeni sredinu, otvara se prostor za dolazak Bogdana Bogdanovića.

To je prvi uslov, a dalje…

Nagetsi bi Atlanti, za koju je Bogdan Bogdanović vezan višegodišnjim ugovorom, morali da ponude specijalni paket. U njega bi bili uključeni prospekti, plus pik prve runde na draftu. Uzgred sve bi trebalo da utanače sa srpskim reprezentativcem oko plate.

U pomenutom paketu igrača bi se, navodno, našli Zik Nadži, Redži Džekson i Hanter Tajson, uz pika sa drafta. Sve skupa bi moglo da zadovolji apetite ljudi u Atlanti, a teško da bi Bogdan Bogdanović imao nešto protiv da se udruži sa Nikolom Jokićem.

No, sve je i dalje na dugačkom štapu. Ali, ideja postoji, ako je verovati Harisonu Vindu.


tagovi

NBA ligaKošarkaški transferiDenver NagetsAtlanta HoksNikola JokićBogdan Bogdanović

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara