Jokić kao plejmejker vodio Denver do pobede (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.07.20. | 00:35

Počela pripremna sezona

Na prilično čudan način je počela predsezona pred nastavak NBA lige u Orlandu. Denver Nagetsi su predvođeni Nikolom Jokićem kao plejmejkerom savladali Vašington Vizardse 89:82.

Denverov trener Majk Meloun je za večerašnju utakmicu imao samo osmoricu košarkaša na rapsolaganju, među kojim je samo jedan bio bek - Troj Denijels. A Meloun ni njega nije uvrstio u startnu petorku već je iznenadio je ceo svet sa odlukom da na poziciji plejmejkera počne Jokić.

Izabrane vesti

Srbin je skoro celu prvu četvrtinu igrao na ’kecu’, a Denver se sa petoricom visokih igrača branio u zoni i takvom igrom uglavnom bio u prednosti koja je u drugoj četvrtini bila i dvocifrena. Srpski košarkaš je meč završio sa 16 poena od kojih je polovina došla sa linije penala koje je šutirao bez promašaja. Upisao je i po sedam asistencija i skokova, ali i osam izgubljenih lopti.

Mladi Bol Bol je takođe ostavio osličan utisak u timu Denvera sa 16 poena, 10 skokova i šest blokada, a najefikasniji je bio jedini bek u ekipi Troj Denijels sa 22 poena. Na drugoj strani je Hačimura ubacio 16 poena. 



tagovi

Nikola Jokić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara