Komentari na vest

Jokić nakon lekcije Holmgrenu: Mora malo da se ugoji

S

Sale 87

pre 6 meseci

Mora Holmgrem da nabaci najmanje 20 kila mišićne mase, (ali postepeno zbog preopterećenja), jer sa ovom konstitucijom, bez obzira na talenat uništiće karijeru zbog povreda. Ruki sezonu je bio čitavu propustio, treba još mnogo fizički da ojača da iole može da parira Jokiću i drugim igračima pod košem, a i da se sačuva od daljih povreda.
i

iskreno

pre 6 meseci

Ljudi, je li realno da je vama samo to u glavi? Ok, svaka čast, ali on je taj jedan redak primer koji će tamo do kraja karijere ispisati sjajnu istoriju, ali kakve to ima veze sa promovisanjem Srbije? Evo s Pokuševskim se na konto sinoćnjeg izdanja sprdaju, ajde neko će reći imao je svoje šanse koliko su ga trpeli, šta znam ... Ali evo Jović i Petrušev, pa ovaj drugi ni ne dobija šansu (a i može li u Fili), a za ovog evo videćemo šta trener ima na umu. Onda Micić, mislite šta hoćete, ali nije valjda ni trener glup da nije znao kakav je tip igrača, sve ove godine nisu hteli da ga trejduju a evo ovaj sinoć neće da mu da neke pristojne minute i pored očajne igre one dvojice, i sad se odjednom očekuje od njega da bude neki defanzivni specijalac, pa zamislite da je tako i sa Jokićem. Bogdan da ne govorim. Pa ja se zaista pitam šta bi bilo da Jokić nije završio u Denveru, daleko od toga da je i ovo bilo lako stvoriti, ali to je tako, ništa se nije promenilo u njihovom odnosu prema Evropljanima, a evo videli ste i sad na SP da ovi pojma nemaju o našoj istoriji, a tek je jedan možda jedva povezao da je Jokić odatle - znači igrači koje on u NBA realno verovatno lagano rešava. Onda sama popularnost njega i franšize, dresova... Ali šta nas to treba da bude briga, eto budimo mi makar srećni što je taj igrač naš. Ali eto, na kraju meni bi lično bilo mnogo draže da je tako i u reprezentaciji.
R

Rubikova kocka

pre 6 meseci

Ja sam od onih koji poštuje odluku Jokica što nije nastupao za reprezentaciju! Zamisliti da Jokić igrao u Efesu i igrao na svijetskom i sta ???? NBA je svijetsko prvenstvo, htjeli mi to priznati ili ne, NBA gotovo svaki ljubitelj košarke na svijetu prati a Nikola Jokić je najbolji u NBA ligi! To je ogromna stvar za Srbiju! Lijepo je kada stranci znaju za Srbiju i Sombor... A mislite da bi znali da je igrao u npr. Efesu i nesto osvojio za reprezentaciju... Odeš sada u svaku zemlju van Evrope i niko nece znati za Bodirogu i odakle je i iz kog grada a čovijek bio doktor košarke ! Dok za Jokića zna cijeli košarkaški svijet!
g

gnbgd!

pre 6 meseci

Moras imati prioritete u zivotu, jasno se opredelis za iste. Da li ti je bitno koliko te ljudi na planeti zna i culo je za tebe ili ti je bitno da jednoj Srbiji mozda doneses zlatnu medalju na SP, budes najbolji na svetu u dresu nacionalnog tima.