Komentari na vest

Jokić o najvažnijoj utakmici za Denver: Nema emocija, idemo da završimo ono što smo započeli

Avangardista

pre 11 meseci

Ima i BalkaniyumTV, mislim da moze da se gleda sirom svijeta i mislim da moze da se plati oko 5-6 evrica za mjesec dana tzv 'Osnovni paket' u kome ima 8 ili 9 Arenasport kanala; tu mi pratimo NBA i tenis i sve zivo
G

GostLazar

pre 11 meseci

Imas neku app koja ima SK? Ako imas, napisi da nadjem. Moze i neka da se plati mesecno nije frka

Avangardista

pre 11 meseci

@GostLazar Ne, ja taj Balkaniyum platim oko $160 godisnje i ima kao sto rekoh 8 ili 9 Arenasport kanala - a bas oni rade NBA i regularnu sezonu i plejof; imaju app za Samsung Smart TV (tako ja gledam najvise) a imaju i za tablet ili iPad; najlakse ti je da odes na sledeci sajt - https://www.balkaniyum.tv/srpski/tvuzivo.shtml i vidis da li ce ti dozvoliti registraciju tamo. Kad se registrujes onda uradis pretplatu na - opet ponavljam - tzv "Osnovni paket" jer su u njemu Arenasport kanali (ovo drugo ti je opciono, mozes a ne moras) i evo bas sad gledam, za mjesec ti je $5,83 (sto je otprilke 5-6 evrica). Ajd pustite mi komentar :)
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Ako pobedi Denver ce ve usluzi kelner.
V

Vasilis

pre 11 meseci

Bice tesko, Gordon ne moze da ponovi proslu utakmicu ali zato Marej opet moze da plane, Jokic samin tim ima veci broj asistencija i to je opet Denver na nekih 110-115p, dakle Majamiju moze da se dozvoli i celih 105 sto su prebacili samo jednom u 4 utakmice. Ajde areno budi drug daj opet stream na youtube.
l

ljanmi88

pre 11 meseci

Uzmi nba league pass, mislim da imas 7 dana besplatno probni period i onda mozes da otkazes, taman :)
q

qqq

pre 11 meseci

Balkan prenosi, hrvatska arena besprekorno radi.
n

nedeljko99

pre 11 meseci

Ja gledam na livetv.sx radi bez prekidanja.