Komentari na vest

Jokić u stilu Toma Brejdija srušio Voriorse i upisao prvi tripl-dabl u sezoni (VIDEO)

m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Jeste laksi je NBA. Zato su i plate jace u Evroligi jer je teza. Zato je marketinski Evro liga isplativija jer je teza. Zato legende NBA idu u Evroligu i onda se vrate u NBA zato sto je lakse tamo igrati. Zato igrac koji nema minutaze u Evro ligi podje u NBA i tamo bude glavna vedeta NBA jer je tamo puno lakse igrati. Sta da vam kazem hejteri, Srbin je najbolji na svjetu i ziva legenda igre pod obrucima. Samo mozete da kemcite.
N

NBA-šou za publiku

pre preko 1 godinu

Mnogo to lakse ide u NBA, gde do polufinala i finala odbrane prakticno i ne postoje. Sam Dončić je u jednoj izjavi rekao da mu je mnogo lakse da igra u NBA, nego u evroligi.
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Pa sto se ne oprobas onda u nba?
Б

Бане12

pre preko 1 godinu

Овај Грин је невиђена стока.
z

zvezda poslala ponudu

pre preko 1 godinu

Jokicu, ceka se odgovor on i dubioza i juris na top 14..
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

I onda dodju Meli i Polonara i naprave ga prosečnim
d

drRose

pre preko 1 godinu

Mislis ostatak reprezentacije naprave smijesnim,ja koliko se sećam šta sam gledao,jedini je vukao protiv italije,mada šta očekivati od klinca koji je samo pogledao rezultat i statistiku na flashscore
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Pa sta znam,volim ja naseg Nikolu,ali realno da pitam,na kom to takmicenju se tacno umorio za Srbiju? Na ovom proteklom EP nije,vise je presedeo kod Karija nego sto je igrao za razliku na primer od finca Markanena koji je znao da ostane po 38 minuta na terenu i daje preko 40 koseva i nije bio umoran. Jokic je u nba znao da igra i 60 min sto bi u prevodu na nas evro basket znacili jos jednu cetvrtinu bez 2 minuta a ovde nije mogao ni po 10 min? Nek je ziv i zdrav ali koji umor?
6

60min?

pre preko 1 godinu

:0
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Denver bez Jokica najgora ekipa NBA lige bez ikakve dileme!!! Da čoveku ne dovedu krstenog igrača i da uzme prsten ,to mi nikad neće biti jasno. Mirise na MVP titulu i ove godine.
m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Cekamo eksperte za basket kako pljuju po Jokari. Mada umire se malo posle svakog tripl dabla.