Komentari na vest

Jokiću samo 15 glasova, Embidu čak 73

D

Dre

pre 12 meseci

Koliko glasova je osvojio Bajden!?
S

Sherlocked

pre 12 meseci

Potpuno ocekivano. Pa on sam ( Nikola ) je pokazao toliko visok nivo apsolutne nezainteresovanosti za MVP priznanje da se to granici sa bezobrazlukom. Ameri izuzetno cene tu nagradu i u momentima kad se lomi Jokic izjavljuje takve nebuloze da ih nipodastava , a treba da stane uz rame sa Birdom .. ovo sa bazenom je kap koja je prelila casu.
s

smf

pre 12 meseci

Ne nego je trebao je da place i da ih moli ko Embid. Boli uvo Jokaru ima 2 komada u dzepu, a bice ih jos ako ovako nastavi i ako ga zdravlje posluzi. Znalo se da ce Embid biti MVP ove godine, da ne bi ostao bez ijednog MVP priznanja pored Jokica i Janisa. Sve vreme su gurali tu pricu da je glupo da Jokic ili Janis imaju 3 a Embid 0.
S

Sombor šafl

pre 12 meseci

I da, nemojte se ložiti da je ovo nešto protiv nas, Srba, oni ne znaju ni gde smo mi i verovatno misle da je Sombor glavni grad Evrope
S

Sombor šafl

pre 12 meseci

Krađa u ravni Felpsa i Čavića, u ravni Turske na SP 2010. Ne mogu da kažem da je očekivano, ali ima smisla zašto baš on. Pod jedan, poseduje američki pasoš, i ma koliko oni želeli da uguraju Tejtuma (pravog Amera) u trku za MVP-a, to nije bilo realno pa je bilo daj šta daš. Pod dva, boli ih to što je sada period istorije kada dominijaru neamerikanci i nisu nikako smeli da dozvole sebi da neki neamerikanac dođe rame uz rame sa nekim od najboljih američkih igrača u istoriji. Treće, njihova liga, oni rade šta hoće. Ovolika razlika je stvarno preterana, mogli su malo bolje da nameste kad već nameštaju (nek dođu kod naših funkcionera da ih malo obuče). Nikola u ovom trenutku stvarno igra najbolju sezonu u karijeri i po mnogim parametrim je ispred plačljivka, ali izgleda da to nije bilo dovoljno da bude ispred dotičnog. Jedno je sigurno, Nikola u ovom trenutku uživa u svom bazenu i tačno ga baš briga za ovo. Ako je dotični stvarno za toliko bolji od Nikole, svaka čast, ali čisto sumnjam. Ja navijam svim srcem sa Filu do finala da se sretne sa Denverom i da padne jedna metla u finalu, a naš Jokara da bude mvp finala i osvajač prstena. Takođe, nadam se da ćemo uz Nikolinu pomoć vratiti trofej svetskog prvaka u Srbiju, jer tu mu je od uvek i bilo mesto.
s

smf

pre 12 meseci

Tacno! Gurali su pricu da ne mogu Janis i Jokic da imaju po 3 a Embid 0. Kao kad se vrate u proslost u nekoj budicnosti bice glupo da igrac kao Embid ima 0 MVP priznanja. Sada kad je placljivko dobio svoju nagradu od sledece sezone se vraca borba izmedju Janisa i Jokica za MVP nagradu. Jokic samo neka nastavi ovako i neka bude zdrav bice jos MVP priznanja u buducnosti a cak i da ne bude, malo li je biti 2x MVP.
N

No.1

pre 12 meseci

Da li je realno da ima 15 glasova??? Pa sam Jokić je agitovao da se ne glasa za njega, da ga to ne zanima, da 0 posto razmišlja o tome... Šta ima mi da se bunimo u njegovo ime i da se sekiramo, sada može da se posveti kupanju u bazenu jer je juče to izjavio, da ga više zanima vreme nego mvp trka! Živ bio NJ i uzmi prsten ove godine.
G

GosTn

pre 12 meseci

Haha. Ne da nije toliko bolji, nego uopšte nije bolji. No dobro. Ako će Embid toliko značiti to zvanje, neka muga. Ali ovaj rezultat sam otkriva koliko je medijski isforsiran Embid.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

SRAMOTA!!!!!!!!!! Propaganda je uradila svoje. Ne mogu da dopuste da jedan beli igrač iz neke male Srbije ( a većina Amera i ne zna gde je Srbija ) bude tri puta zaredom mvp. Eto ti nagrada iskukao si je, cele sezone kmečiš i moliš za mvp nagradu, sada možeš mirno da spavaš. Ali ceo Svet zna da je Jokić kompletniji i kvalitetniji igrač.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Alo Srbomrzcu, samo ti lupaj minuse, JA imam celu noć. Živeo Jokić mvp, živela Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪