Rudi Fernandez (Star sport)
Rudi Fernandez (Star sport)

Još je klasa Rudi Fernandez! Presedeo poluvreme na klupi, a onda sasuo rafal...

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.10.21. | 20:40

Real pobedio u Valensiji sjajnom igrom u poslednjoj četvrtini

Valensija je parirala Real Madridu nekih 30 minuta a onda je ostala bez gasa. Istovremeno je Real ubacio u brzinu više i fenomenalnom igrom u poslednjoj četvrtini razbio domaćina u Fonteti sa 93:79.

Muški se Valensija nosili sa Kraljevićima u prvom poluvremenu, ekipe su se smenjivale u vođstvu, a Madriđani nisu imali rešenje za Martina Hermansona i Hasijela Rivera koji su u prvom poluvremenu ubacili po 10 poena što je činilo polovinu košgeterskog učinka domaćina. Ali treba istaći da Pablo Laso u prvom poluvremenu nije koristio usluge Rudija Fernandeza i Tome Ertela koji su sedeli na klupi, odmarali i čekali šansu.

Izabrane vesti

A onda ih je Laso pustio u drugom poluvremenu i njih dvojica su bacili Valensiju na kolena. Iskusni Španac je ubacio 12 poena za 14 minuta, pogodio četiri trojke iz šest pokušaja i bio nerešiva enigma za domaću odbranu. Francuski plejmejker je u drugom poluvremenu dao 11 poena, nije promašio iz igre (4/4) i dodao je još četiri asistencije. Jabusele je dodao 11 poena, Ljulj i Tavares po 10. Kod domaćina je najbolji bio Hermanson sa 20 poena.



tagovi

KK Real MadridRudi FernandezToma Ertel

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara