(KK Partizan)
(KK Partizan)

Još samo deset slobodnih mesta u avionu Partizan Mozzart Beta za Vitoriju

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.10.22. | 14:11

Crno-beli će u petak igrati protiv Baskonije u 2. kolu Evrolige

Košarkaši Partizana Mozzart Bet će 14. oktobra igrati meč 2. kola Evolige protiv Baskonije u Vitoriji. Klub je organizovao čarter avion i zainteresovani mogu da rezervišu mesto kako bi uživo na delu videli četu Željka Obradovića u susretu sa timom čiji dres nosi i nekadašnji kapiten crno-belih Vanja Marinković, klub iz Humske je obezbedio aranžman.

Kako je Partizan Mozzart Bet naveo ostalo je još svega deset slobodnih mesta u avionu za Vitoriju!

Izabrane vesti

Utakmica u Vitoriji je na programu 14. oktobra od 20.30 časova, put Vitorije se kreće dan ranije. Okupljanje putnika na aerodromu 'Nikola Tesla' planirano je za 13. oktobar u vreme koje će naknadno biti objavljeno, a povratak je dan posle meča u jutarnjim časovima.

Aranžman po ceni od 65.000 dinara obuhvata čarter let Beograd - Bilbao - Beograd, smeštaj na bazi dva noćenja sa doručkom u hotelu Hesperija u Bilbau, autobuski transfer do hotela u Bilbau, zatim do hale u Vitoriji i ponovo do Bilbaa, odnosno do aerodroma, kao i naravno, ulaznicu za utakmicu Baskonija - Partizan Mozzart Bet.

Za sve dodatne informacije i rezervacije, na raspolaganju su broj telefona 011 361 00 11 i e-mail adresa avio@odeon.co.rs


tagovi

KK PartizanEvroligaBaskonija

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara