Nikola Jović (© Star Sport)
Nikola Jović (© Star Sport)

Jović na treningu pokušava da impresionira Denver Nagetse pred draft (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.06.22. | 22:09

Franšiza iz Kolorada ima 21. pika na predstojećem draftu

NBA draft je sve bliži, a Srbija najviše nade polaže u Nikolu Jovića. Mladića koji je prošle sezone blistao u dresu Mege Mozzart, sada se nada NBA karijeri i to potencijalno u dresu Denver Nagetsa. Momak rođen 2003. godine već je obukao dres Nagetsa pošto je u Denveru odradio trening kako bi pokazao upravi Nagetsa da je baš on pik za njih.

Nagetsi imaju samo jedan pik na draftu koji je zakazan za 23. jun. Denver bira 21. i američki mediji su već krenuli da pišu o Joviću kao potencijalnom piku Nagetsa. Naravno sve zbog Nikole Jokića koji je takođe stigao iz Mege Mozzart i iz korena promenio franšizu iz Kolorda.

Izabrane vesti

Srbin je trenutno dvostruki MVP lige, a na draftu je izabran tek kao 41. pik. Nagetsi se nadaju da bi moglo još jednom da im se posreći sa Srbinom iz Mege Mozzart i da naprave čudo.

Jović je u ABA ligi prosečno beležio 12 poena uz 4,8 skokova i 3,6 asistencija.


Podsetimo da je Jović već neko vreme u Sjedinjenim Američkim Državama gde pokušava što više da poboljša mesto na draftu gde mu svi predviđaju da će biti odabran u prvoj rundi, ali posebno bi bilo zanimljivo da to budu baš Denver Nagetsi.


tagovi

Nikola JokićNikola JovićDenver Nagets

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara