Joviću 24 minuta dovoljna za devet poena i jednu strašnu blokadu, Bobi se upisao za Hjuston (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.10.23. | 05:00

Mladi košarkaš zabeležio i pet skokova i dve asistencije protiv Bruklina (104:107), Marjanoviću ponovo igrao svega šest minuta

Supertalentovani srpski košarkaš Nikola Jović propustio je mečeve sa Memfisom i San Antonijom u prethodnih pet dana, ali je večeras dobio ozbiljnu minutažu u porazu njegovog Majamija od Bruklina u predsezoni - 104:107.

Jović je na parketu proveo 24 minuta, što mu je bilo dovoljno da postigne devet poena, ostvari pet skokova i zabeleži dve asistencije. Šutirao je iz igre 3/9, od čega 2/7 za tri poena, a bio je vrlo dobar i u odbrani, zabeleživši efektnu blokadu u finišu treće deonice. Najefikasniji igrač ovog meča bio je Loni Voker sa 22 poena.

Izabrane vesti

Boban Marjanović nije igrao pre dva dana za Hjuston, ali je večeras upisao šest minuta na parketu u porazu od San Antonio Sparsa (103:107).

Sličnu minutažu Bobi je imao 13. oktobra, protiv Nju Orleansa, ali je tada bio nešto efikasniji (četiri poena, pet skokova). Večeras je zabeležio po dva poena i skoka, uz jednu ukradenu loptu. Najefikasniji u igrač meča bio je Devin Vasel sa 25 postignutih poena.

Vašington je bio šuterski izuzetno raspoložen na gostovanju u Medison Skver Gardenu, gde je ubedljivo savladao domaći Njujork (131:106). Apsolutno je dominirao Džordan Pol, koji je postigao 41 poen za 27 minuta na parketu.



tagovi

Nikola JovićMajami HitBruklin NetsHjuston RoketsVašington Vizards

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara