Komentari na vest

Kad je novac prioritet: Gabrijel Dek u razvojnoj ligi s ugovorom od 14.500.000 dolara

E

Eh

pre preko 2 godine

Njemu je samo prijalo da igra u Realu. Imao je sistem na kom je radio 3 godine, i kad je ušao u štof posle godinu dana otišao. Sad opet prilagodjavanje 2 godine i tako u krug
A

Arnold

pre preko 2 godine

Na stranu njegov izbor. Realno vrlo limitiran igrač kome je tehnika slabija strana. U EL imao ulogu na osnovu dobrih fizikalija ali za NBA standarde ispod prosečnih. Kakav loš izbor i bacanje para Oklahome. Šta su očekivali uopšte od njega?
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

A šta su očekivali od Pokuševskog? Lik odbio reprezentaciju zbog priprema za narednu sezonu u kojoj igra ispod proseka
R

Realnoo

pre preko 2 godine

Nije on ispod proseka, bolji je nego prosle sezone sigurno samo sto dobija mnogo manju minutazu nego prosle, da malo pratis znao bi o cemu je rec!
A

Arnold

pre preko 2 godine

Pokuševski ima daleko veći potencijal i predispozicije jer za svoju visinu ima vanserijsku motoriku i tehniku. Tu barem vredi uložiti i rizikovati. Dek je totalno druga priča.
N

NN3

pre preko 2 godine

Pa Evroligaši i Evrokup ekipe dovode igrače iz razvojne lige i budu im najbolji igrači u timu... Govori se o ovome ko da je lik završio karijeru, a ne da će biti tamo da odigra par utakmica, popravi formu, nabije statistiku i onda se vraća u Oklahomu.
V

Voay

pre preko 2 godine

Za te pare ja bih dao...
S

Stex_M

pre preko 2 godine

O cemu pricate vi? Pa nije otisao u Kinu da uzme pare i igra kosarku rekreativno, nego u NBA, san svakog košarkaša. Sad sto nije uspeo je druga stvar. Ali i ta igra u razvojnoj ligi je prilika da se dokaze klubu.
m

makarijus

pre preko 2 godine

prevremena penzija, bravo majstore.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Aa mogo zaj sa Kamapacom da uzme Evroligu lagano u Realu, napustili Real u sred sezone... Bruka...
B

Bafana

pre preko 2 godine

I obezbedili narednih par kolena, stvarno bruka…