(@MN Press)
(@MN Press)

Kadeti Borca u finalu, kraj Morave pobeđen i Dinamik

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.05.21. | 15:39

U finalu na Zvezdu ili Partizan

U prvom polufinalnom okršaju košarkaške kadetske lige Srbije sastali su se domaći Borac i Dinamik iz Beograda. Reč je o dve ekipe zavidnog kvaliteta, koje su prethodnog dana bile prilično ubedljive u četvrtfinalu. Na koncu veoma dobrog i zanimljivog susreta pobedu je upisao tim Miloša Pejanovića, koji je slavio rezultatom 84:71 (27:18; 17:13; 23:26; 17:14). Na ovaj način igrači Borca su još jednom pokazali kakav talenat i kvalitet poseduju, te da nisu bez razloga ligaški deo sezone završili na prvoj poziciji. Doduše, ostalo je da načine još jedan odlučujući korak u nedelju, pa da sjajnu sezonu krunišu osvajanjem titule. A ko će im se pridružiti u borbi za pehar, Crvena zvezda ili Partizan, ostaje da se vidi u polufinalnom meču broj dva, koji je na programu nešto kasnije.

Borac: Ćurčić 31, Mikavica 2, Radojičić 8, Vasilijević, Veljović 3, Nikolić 6, Andrić 7, Ćurčić 6, Trifunović, Popović 9, Stojanović, Janković 12.

Izabrane vesti

Dinamik: Vukomanović, Milijašević 25, Maly, Milošević 15, Živanović, Joksović 5, Ašćerić, Belić 2, Malešević 13, Radomirović 4, Bubanja 2, Ristić 5.

Piše: Nikola Minović


tagovi

kadetska liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara