©Twitter
©Twitter

Kakav derbi u Istanbulu: Efes od -22 do Klajburnove trojke za produžetak, ali se Fener ponovo uzdigao (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.12.22. | 19:50

Veliko slavlje ekipe Dimitrisa Itudisa - 93:90

Spektakl u Ulker sports Areni! Fenerbahče je u dramatičnoj završnici i produžetka slomio otpor Anadolu Efesa u istanbulskom derbiju, mada je tokom meča uspeo da ispusti čak 22 poena prednosti, ali je smogao snage za povratak - 93:90.

Ekipa Dimitrisa Itudisa je doživela neverovatan pad u četvrtoj četvrtini. Od završnice trećeg perioda do kraja poslednje deonice postigla je svega osam poena. Sastav Ergina Atamana je fantastičnu igru u odbrani krunisao spektakularnom trojkom Vila Klajburna iz ćoška uz zvuk sirene i obezbedio dodatnih pet minuta. Ipak, tada se ponovo podigao Fener i stigao do 10. pobede u sezoni, koliko ima i vodeći Turk Telekom. Efesu je ovo bio četvrti poraz, pa se nalazi na deobi treće pozicije sa Pinar Karšijakom.

Izabrane vesti

Klajburn je odigrao neverovatan meč, postigao 39 poena i imao 13 skokova, međutim, Fenerovi poeni su nekako bili bolje raspoređeni. Džonatan Motli je postigao 23 poena, baš kao i Dišon Pjer, koji je imao i devet skokova. Kod Efesa je na visini zadatka bio još Šejn Larkin koji je postigao osam poena i imao četiri skoka i šest asistencija. Hajs Dejvis je ubacio 13, Kalates devet, a Gudurić osam poena.



tagovi

Dimitris ItudisAnadolu EfesFenerbahče Beko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara