"Saša Ocokoljić"
"Saša Ocokoljić"

Kako je Asesoft smenio Perasovića...

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.01.15. | 13:59

Prepričava pomoćni trener Saša Ocokoljić

Saša OcokoljićRumunski Asesoft iz Ploještija napravio je veliko iznenađenje jer je, u okviru N grupe Evrokupa savladao favorizovanu Valensiju sa kojom sutra igra uzvratnu utakmicu. I za Sašu Ocokoljića, trenera u stručnom štabu Asesofta, trijumf nad Valensijom je prvorazredno iznenađenje.
"Odigrali smo najbolju utakmicu u sezoni i pobedili smo Valensiju koja je minule godine osvojila Evrokup, a sad se takmičila u Evroligi. To je za Špance bio veliki šok, odmah su smenili trenera Velimira Perasovića. Sutra im je biti ili ne biti, ukoliko nas ne pobede gube šansu za Top 16 Evrokupa. Imaju sjajan tim sa našim Nedovićem, Dubljevićem i Lučićem, potom tu je Sato, Martinez, Lončar... Ogromno je iznenađenje i što nisu ušli u Top 16 Evrolige", kaže za MOZZART Sport trener Saša Ocokoljić.

Da li se može očekivati još jedan trijumf nad Valensijom, sad na domaćem terenu?
"Mi ćemo se boriti, ali Španci će doći posebno motivisani jer su već rekli da ih očekuje utakmica sezone u Ploještiju. I Asesoft ima veliki motiv tako da obećavam maksimalno zalaganje".

Izabrane vesti

U međuvremenu došlo je do promene u sastavu tima. Ko je otišao, a ko došao?
"Stigao je plej Stefan Pot koji je parafirao ugovor na tri godine. Sad je pitanje, jer je juče došao, koliko će moći da pomogne. Ostali smo bez Brauna i još dvojice Amerikanaca".

PišeĐurđe Mečanin;
Foto: MN Press.


tagovi

Saša OcokoljićAsesoft

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara