Komentari na vest

Kako je NBA izmislio novi način da spasi sezonu i naljuti Lebrona Džejmsa

J

Jadranska košarka

pre gotovo 3 godine

Dokle će plakat ova Klintonova veličina, uzor novih degeneracija đe se samo svoja bulja gleda u svakom smislu, uporediti njega i MJ koji je strašan(najbolji) igrač ali uvjek za tim prvo pa ostalo, a ovaj brat cvili na svaki kontakt, nema mud* do kraja.
n

na ra vnoooo

pre gotovo 3 godine

Jedini veliki igrac u istoriji Nba lige koji nije istinska legenda ni jedne fransize je Lebron Dzejms !!! Suklja se iz ekipe u ekipu, trazi tim koji ce da mu dovede ol star igrace da bi uzeo titule!!! Jedina titula sa njegovim pecatom je titula u Klivlendu, ostalo su bile titule smesne, osvojene prije ikakvog pocetka, posebno sa Majamijem gde se cak i izblamirao taj tim Majamija sa Bosom, Vejdom, Alenom, Dzonsom, Dzejmsom, Kolom, Campertom, San Atnonio i Dalas, Veca staraca su ih oducila od kosarke u 2 finala, a ako uzmemo da im je i jednu titulu licno poklonio Greg Popovic, kad je rej alen dao trojku, onda dolazimo do ovoga sto sam rekao na pocetku, jedini veliki igrac koji nije legenda ni jedne fransize, samo se ide u klubove i uzimaju se igraci da bi uzeo titulu!!!!
D

Dg19

pre gotovo 3 godine

Ne k.kite pogledaje raspored lakersa i portlanda i uz povratak lebrona, da vidimo ko ce na turnir na kraju
H

Hrvoje

pre gotovo 3 godine

Baš bi bilo lepo da tzv. King James i njegove Jezerđije odmah ispadnu
A

Aleks Miami

pre gotovo 3 godine

Ma nek ide u penziju. Odvratnijeg sportista nije postojao. Durant bi ga odavno poken*ao da nisu mu te nogice od stakla
n

noleeeeee

pre gotovo 3 godine

prosle sezone kada je bio prvi Play-In mu je bio vrh a sada kada mozda ispadne to je najgluplja ideja... Neka place lazni kralj
T

TheJoker

pre gotovo 3 godine

Play-in je stvarno dobar ali malo i nepravedan za ekipe koje su bolje rangirane. Ono sto su trebali da urade je da ponove scenario iz prosle godine kada su Portland i Memfis igrali kao 8. i 9. za poziciju broj 8. Tada je Portlandu bila dovoljna jedna pobeda a Memfisu dve zaredom kako bi prosli dalje. To bi bilo mnogo pravedniji nacin, mnogo bi vise vredele pobede iz regularnog dela sezone
F

Fm

pre gotovo 3 godine

Ako cemo tako, onda sampion treba biti ekipa sa najboljim skorom u regularnom delu, jer po tvome, sve ostalo je nepravedno, sta im znaci sto su bili prvi?