Komentari na vest

Kako su crno-beli ispustili pobedu: Previše grešaka za kratko vreme (VIDEO)

B

Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

Dobri stari Panter.... Promaši na +5 dva otvorena šuta, pa izgubi loptu ispod svog koša za 2+1 Virtusa i opet na kraju promaši otvoren šut.
@

@Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

U pravu si. To je jednostavno činjenično stanje. Panter je veoma dobar igrač ali nije ekstra klasa. To što je preplaćen u Partizanu ne može da podigne njegov kvalitet. Nikada i nigde više neće dobiti taj novac koji sada ima u Partizanu.

PFK NIŠ

pre 3 meseca

Douzer igrao u NBA ligi? Ono sto on radi moze bilo koji kosarkas, stranac, u Evropi, odigra jednu ekstra, sledecih pet ne postoji. Panter juce katastrofa, dzaba onoliko poena kad napravio pet preglupih faulova, izgubio tri najbitnije lopte... Koprivica odigrao savrseno, za razliku od Kabokla i Kaminskog, koji na terenu deluju kao da su dosli iz Crnokose... Prosto je zasto je Partizan ove sezone ocajan, svi su se bas pojacali, samo se Partizan oslabio, i to primetno.
O

Ojo

pre 3 meseca

Kad imaju pošteno sudjenje,redovno gube kme kme!!!!
P

Partizan je

pre 3 meseca

ovu utakmicu odigrao na gornjoj granici svojih mogućnosti. Imao je opet veoma dobar procenat šuta za dva, i fantastičan procenat šuta za tri poena. Da, bilo je i grešaka, ali ne možete očekivati od igrača da svaku utakmicu odigraju savršeno. Da sve ubacuju i da ne naprave nijednu grešku. Jednostavno očekivanja navijača su nerealna.
B

Buckuris 00

pre 3 meseca

Andjusic,ponitka,koprivica,smit,dozier,jaramazTO NE MOZE I NE BI SMELO DA IGRA U VLEIKOM KLUBU KAO STO JE PARTIZAN.A IGRA,I ONDA SE CUDIMO..Taskodje treba biti posten i reci da je i Zeljko dosta los ove sezone u vodjenju tima..
M

Marinko Ilic Trnjaci

pre 3 meseca

Skuplje a smotanije ekipe nisam video.
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Недостатак концентрације у најважнијим тренуцима. Али,биће боље. Партизан ће играти доигравање. Немојте да сте малодушни у поразу,то више приличи другима. Подићи ће се Партизан. Тачка.
U

Ujks Zitko

pre 3 meseca

Oplakah 🤣🤣🤣🤣
0

0888

pre 3 meseca

STO MI KRIVO
M

Milan25

pre 3 meseca

Ne može na svakoj utakmici da se izgubi minimalno 4-5 lopti prilikom uvođenja iz auta i da se očekuje da dobiješ. Još od prošle sezone kada je rezultat aktivan, zadnji napad par sekundi, on im nešto crta a oni ne znaju da uvedu loptu u igru...
B

Budak

pre 3 meseca

Zar u celoj Evropi,Aziji...nije imao barem jedan plej da se dovede? Ko i sta je taj koji je doveo Smita video na njemu da moze da igra u KKP.
g

gost1978

pre 3 meseca

info iz kluba je da su zaprepasceni koliko su se za.ebali sa smitom
b

banence

pre 3 meseca

OVI KRATKOG FITILJA NETREBA DA BODRE OVAJ KLUB OZA KOJEG STOJI I TRADICIJA I BORBA I REZULTAT..IGRA SE SA KVALITETNIM I BOGATIM KLUBOVIMA..SEZONA APSOLUTNO NIJE PROPALA I TREBA IGRATI UVEK DO KRAJA.IMA STVARI KOJE SU JAKO VIDLJIVE ALI VEC EVO TRECU SEZONU...PPARTIZAN KOME JE TO BILA NAJAXA POZICIJA SADA NEMA KLASICNOG PLEJA.OVO BI BILA RUTINSKA POBEDA DA U TIMU IMATE PLEJA TIPA SASE DJORDJEVICA PA I NASEG OBRADOVICA SADA TRENERA DOK JE IGRAO PLEJA SVI OVI IGRACI NA SPOLJNIM LINIJAMA ZAPRAVO SU DBOJKE I TROJKE..ZA SLEDECU SEZONU U PRIPREMI..VRATI MARINKOVICA I SAKUPI NOVAC ZA HAUARDA ILI DZEJMSA I ZATVORI KUPOVINU.PRWTHODNO SE POZDRAVI SA KAMINSKIM ANDJUSICEM JARAMAZOM VUKCEVICEM PONIKVOM..I UZMI DVOJAC IZ ZADRA I ZAVRSI PRICU....ONDA OVIH TURBULENCIJA NECES IMATI ....
B

Best wishes

pre 3 meseca

Dokle god budemo imali kapitena stranca sa kikicama bice nam ovako.
a

alle beste

pre 3 meseca

nije stranac ima srpski pasoš
O

Odavno

pre 3 meseca

govorim da je ovo izgubljena još jedna sezona i bačeni milioni uzalud.
H

Haha

pre 3 meseca

Sta kako,bacio Zeljko magiju sa dva tajma i zavrsio utakmicu Virtusu,a onda si se ti pojavio (Zeljko) kao da si magija hahahahahaha
K

Karlo Veliki

pre 3 meseca

Fuseraj u klubu mora da se rascisti... Odmah, ili u ponedeljak sporazumno raskinuti ugovor sa Andjusicem, Ponitkom i Doudzerom, ili smanjenje licnih primanja za 40%, u prvoj iteraciji. Na 3, 4 i 5 forsirati Vukcevica, Smailagica i Koprivicu. To raditi bez vike, "semafora", ali uz cepanje po dzepu kad se ne bore.. Momci su 3 godine u klubu, a bez santimetra napretka.
P

Pepa Prase

pre 3 meseca

Zadnjih 3 minuta smo mogli lagano da izadjemo sa terena i da samo oni igraju do kraja... Klasican amaterizam u bitnim trenucima...
J

Jao bre

pre 3 meseca

Sramota.
D

Da da da

pre 3 meseca

Velika, brate velika. Totalno razočaranje. Al glavu gore mismo grobari!!!