""
""

Kalinić: Osvojili smo srebro, ali nismo napali zlato!

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.08.16. | 23:18

"Nadam se da ćemo u budućnosti imati još jednu šansu da odigramo bolje protiv Amerikanaca, da probamo da ih napadnemo", poručio je košarkaš Fenerbahčea

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da iznenadi Amerikance u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, a Nikola Kalinić rekao je da, iako je srebro veliki uspeh, ekipa mogla da pruži malo jači otpor.
“Sjajan je osećaj osvojiti medalju, ostaje žal što nismo pružili bolji otpor. Imali smo lekciju od pre dve godine i Mundobasketa u Španiji, ali nismo naučili dovoljno. Nadam se da ćemo u budućnosti imati još jednu šansu da odigramo bolje protiv Amerikanaca, da probamo da ih napadnemo. Večeras smo osvojii srebro, ali nismo napali zlato“, rekao je Kalinić za Radio-televiziju Srbije posle finalne utakmice.

Izabrane vesti

Amerikanci su u finalu slavili protiv Srbije sa 96:66.
“Mislim da smo malo podbacili, odigrali lošije nego što možemo, možda i zbog važnosti utakmice“, dodao je Kalinić.

Krilni košarkaš Orlova Marko Simonović smatra da je olimpijsko finale veliki uspeh.
“Ne bi trebalo previše da žalimo, napravili smo veliki posao. Finale Olimpijskih igara je ostvarenje sna svakog sportiste, nešto najveće što može da se doživi. Ovo je kao zlato za nas, prezadovoljni smo ovim uspehom“, rekao je Simonović.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaRio 2016OI Rio 2016.Nikola KalinićMarko Simonovićkošarkaši Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara