Komentari na vest

Kaminski bira između Partizana i Makabija

D

DrMile

pre 10 meseci

ako bi ga veliki zeljko pozvao, verujem da bi moglo da prevagne
z

zbog zoca veli to nas hrani

pre 10 meseci

svi dolaze zbog Zoca, svi imaju ogromne plate. i ja bih zbog Zoca dosao...
I

Institucija

pre 10 meseci

Svaka čast Hajduku, bez Evrope, bez titule i 15.000 sezonskih. Da imaju rezultate ko Dinamo imali bi 25.000 sezonskih. Ne razumem poentu ovog teksta kad zvezda direktno igra lš u odnosu na Hajduk i opet nema vise sezonskih. Jel to hocete da kažete da zvezda nije najveća na ovim prostorima ili da je Hajduk institucija?
T

Tomy

pre 10 meseci

Partizan ima ambicije da bude u top 4 ekipe Evrolige. Zato je jurio Mirotića, Laprovitolu, Kampaca, vrhunske igrače koji su se dokazali u EL. Mislim da Kaminski nije ni blizu ideji Žoca da ga Partizan dovede. Cenim da će se juriti jedan do dva kapitalca koji prave razliku na terenu a za ostatak para će se neko dostupan uzeti.
g

gorostas.albanski

pre 10 meseci

Ali ako dodje Kaminski to ce znaciti da je Zeljo bas Kaminskom zamisljao kao kapitalca, ovako posto nece doci Kaminski nije ga Zeljo hteo.
K

Kobe

pre 10 meseci

Dovesti obavezno Ajzeu Tomasa na pleja, nece traziti vise od 600-800ke, ako i toliko. Dovesti i Dvajt Hauarda, za slicne pare, i da bude top ekipa za ozbiljne domete.
B

Boban Portis

pre 10 meseci

Prosek igrac zaobici, puno boljih i dalje na trzistu, a tek ce biti i da se probere...
R

Realno samo

pre 10 meseci

Jedino sto su mediji pogodili od pojacanja su bili Jaramaz i Ponitka, odnosno Davidovac, Simonovic i Šabaz. Hahah apsolutnooo nista drugo nisu bili ni blizu.
D

Da podsetim

pre 10 meseci

Zvezda kad se raspadala za vreme vasih 'demokrata' tad nije imala struje ko jsd sad u fudbalu, nije placala obestecenja za pojacanja preko 1.3.mil kao vi sad za ovog Saldanju i nije slala ponude kosarkasima od 3,5 miliona kao vi za Mirotica nedavno,po tome sa tacno vidi iza koga stoji drzava i kome najvise pomaze,jasno ko dan!
р

реалан

pre 10 meseci

За време "наших демократа" ви сте у фудбалу добили највећег спонзора икада (Гаспром).Тадић на Маракани шутирао пенале. За време демократа сте у кошарци имали јефтиног Пешића, Шакоту и Сагадина за тренере. Неколико пута имали пројекте европске Звезде на челу са Жиком Анђелковићем, Весићем, Дракулићем... Потрошен озбиљан новац да се прекине доминација Партизана. Не стоји теза да је Партизан у то време имао бољи статус од Звезде. Поздрав.
O

Objektivac

pre 10 meseci

Po transfermarketu za vreme Partizanovih 6 titula zvezda je trosila vise para od Partizana na transfere a od ustih zaradjivala 3 puta manje.O kosarci da ne govorimo i dovodjenju svetskog sampiona Pesica,Gurovica,Rakocevica,evropske zvezde i brdo stranaca.
g

gooxy

pre 10 meseci

Pa druze jel vidis koliko je taj placen 1.3m a statistika uzas.ili je skauting toliko los ili se namjerno kanali Partizan
P

PP

pre 10 meseci

Nema nista od ovoga, ovi igraci sto su ceo zivot proveli u NBA, pre bi igrali i G ligu, nego dosli u evropu, dzaba lozenje...
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

Koji mu je broj telefona,pitam za Prvoslava Perića.
D

Dule objasnio

pre 10 meseci

Da ga posavetuje očinski 😂😂😂, bravo za komentar.
i

igokeasi

pre 10 meseci

...al ce te da placete za par dana kad vidite potpise Kalinica i Lojda u Zvezdi,pripremite maramice...👍
V

Vamos

pre 10 meseci

Neće, sredićemo da Papa okrene Loyd-a i zamoli ga da ne dolazi u Zvezdu da ne dijeli srpski živalj i zaoštrava odnose sa amerikom...
j

jel su to

pre 10 meseci

Nike znak i osiguravajuća kuća????
n

niko igokei...

pre 10 meseci

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da i pored najveceg budzeta u istoriji kosarke na Balkanu jedne jedine titule i EL videli nisu 10-11 punih godina,ili ti bolje receno vise od jedne pune Decenije,to je njihova slavna istorija kojom se toliko ponose!
h

hemoroidu

pre 10 meseci

Zapitaj se zašto je to tako, nemoj da se praviš pametan i da širiš tezu gospodara 1000 puta ponovljena laž postaje istina. A ti si milion puta napisao tu laž i vidi čuda opet je laž ko što je i njegova laž i dalje laž.

kln

pre 10 meseci

partizan ima razlog vise ovo da plati bolje, posto ima srpski pasos partizan nece imati problem sa strancima

SEVER1989

pre 10 meseci

A kao do sada je imao problem? Pobegao iz KLS i problem rešen.
s

shommy

pre 10 meseci

Ne nego će da dozvoli Čoviću da delegira sudije i izbacuje policiju iz hale i preti joj. Sam je rekao da bi bio cirkus u 5. utakmici da nije bio sprečen. Kampaca ste doveli da osvojite kladionicarsku ligu Srbije. Isplativ potez. Osvojili smo sta nas je zanimalo,ostaje Vam da se nervirate, jer sad ste Vi oni koji plaćaju pozivnicu i učešće niste zaslužili na terenu. Baj Baj.
m

mikac678

pre 10 meseci

Trebali su ga zvati sad u reprezentaciju, valjda prolazi skener pripejd patriota zbog porekla. Ako dođe u Partizan trbalo bi da bude pun pogodak
I

Ide u Makabi

pre 10 meseci

KAMINSKI IDE U MAKABI ZA 2 MIL.PO SEZONI,ENO PRENELI IZRAELSKI SPORTSKI MEDIJI!
P

Pa gde si ti

pre 10 meseci

Ti si onaj sto čita i Argentinske, Španske, Grčke novine haha a sad si prešao i na Izraelske. Koliko jezika govoris mlado momče?
J

Jaser Arafat

pre 10 meseci

pratiš izraelske medije?????gde se kupaš,gde školjke skupljaš????
n

nekitutamo

pre 10 meseci

Jedno vreme na pocetku karijere je bio bas bas ozbiljan igrac a posle toga nemam pojma sta se desilo, ali ako je zdrav Zeljko iz njega moze najbolje da izvuce I da bude pojacanje
G

Gosto999

pre 10 meseci

Zna se ko ovde moze da plati vise
M

Mk

pre 10 meseci

Tarik Blek je jedini centar koji je dostupan u EL okvirima a da bi bio pojacanje na centru. Ne znam sta se ceka, da i njega neko pokupi. Onda neka macka u dzaku iz Nba koji nije imao mesta ni na klupi da sedi
G

Gost555

pre 10 meseci

A Pojtres?
n

niknik

pre 10 meseci

Panter, Jaramaz, Naneli, Leday, Kaminski ... između 8-10 mesta
n

nema sta..

pre 10 meseci

ma cista sirotinja...
M

Mk

pre 10 meseci

Doci ce startni plej i centar. Kaminski je 4-ka. Nista se ti ne brini, gazimo vas i ove sezone ali jos jace
D

Damjanko_sd

pre 10 meseci

Zabiravio si Smajlagica, koji ce tek pokazati kakav je igrac. Zabiravio si Ponitku koji je bio jedan od najboljih igraca na Evropskom prvenstvu prosle godine. Zaboravio si Avramovica koji je TOP igrac kada nije povredjen. Zaboravio si da na klupi sedi Zeljko Obradovic!
д

да, да...

pre 10 meseci

...само наставите овако да газите 😂😂😂 и да вам увек буде као сада
@

@Mk

pre 10 meseci

Rece navijac kluba koji niti jedne titule i EL video nije vise od pune DECENIJE!
n

nbgd

pre 10 meseci

nemate struju na stadionu a vi se lozite na kosarku sad. Smehotres od navijaca a nazivate sebe avangardom. Kad ne ide kosarka navijate u fudbalu za Partizan i obrnuto... Skupite pare za struju fudbalskog kluba sramota je da nemaju struju kakva god da je uprava. Vise zelim da se u fudbalu vrati partizan makar pristojan da bude a ne ovako ...
M

Mop

pre 10 meseci

Pa i vama svemoguci ukljucio struju na famoznom sastanku u ponoc. A za struju platili niti cete platiti. Kad je banka propala zbog vas, zasto ne bi jos neko...
P

Popokatepetl

pre 10 meseci

Što da se cimamo oko kluba čija uprava je spuštena padobranom i prikucana za fotelje dok ne unište klub. Nije njima odjednom palo na pamet da tu dođu nego ih je neko poslao sa zadatkom. Uspešno ga odrađuju.
G

Gost555

pre 10 meseci

@nbgd Nemamo struju, u fudbalskom klubu, mesas babe i zabe.
Д

Дадо Нк

pre 10 meseci

Јбг,немамо тату као ви да нам се увијек отпишу дугови кад се накупе као вама.
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Kaminski na centru ako dodje i Partizan ce verovatno pleja da dovodi iz NBA i jos jedno pojacanje i bice Partizan opet mocan.
П

Пфк1945Бгд

pre 10 meseci

Партизан је већ моћан.
m

m@jstor

pre 10 meseci

Dobrodosao u Instituciju Frenk!
l

ludilo mozga

pre 10 meseci

"Želim da se zahvalim državi Srbiji koja je mnogo pomogla Partizanu da ima ovakvu sezonu, da napravi ozbiljan tim i odličan budžet." Zeljko Obradovic- Borac protiv sistema i drzave.
e

e moj mali

pre 10 meseci

Ludilo je to što ti sa 12-13 godina imaš toliku mržnju da izmišljaš priče. Niti je Željko borac protv države i sistema niti je bilo ko iz opozicije to. SNS nije država i to je velika razlika. Dotični se čak i ne deklariše politički kao protivnik Vučića. Druga stvar je ovo što si naveo kao izjavu što je totalno suprotno od onoga što je istinski rečeno
r

reci nam

pre 10 meseci

sta je istinski receno?
p

prisećanje

pre 10 meseci

Dule je mesecima pričao drugačije i kako se to završilo?
D

Deca

pre 10 meseci

Ostavljaju komentare gospodo iz mozzarta... Prepucavaju se a jos ni osnovnu nisu završili? Zbog njih ne moze covek da ostavi pristojan komentar.
j

jaa

pre 10 meseci

zelim da drzava srbija izglasa zakon o sportu!!! O tome vi treba da se zapitate zasto nije i kadace i ko ima najvecu korist zaszo nije??!!
G

Gost555

pre 10 meseci

Znaci ode u Makabi. Neka, bolji je Chima Moneke.
i

iem gosta

pre 10 meseci

Makabi je pilično pun na toj poziciji, ali i ovo je nrka buva puštena
g

gostiona

pre 10 meseci

ako ode u Makabi, ide umesto Pojtresa, tako da je odlicno resenje za Makabi.

Nemanja154

pre 10 meseci

Druze Cimi potpisao za Baskoniju pre par nedelja
p

pace

pre 10 meseci

nece doci dolezi bolji igrac na toj poziciji😉
0

011

pre 10 meseci

Nebojša Čović je država.

Kalčopolista®

pre 10 meseci

@nego sta, kakav ostoja covece! Zeljko Obradovic Zoc i igraci su pobedili sistem i nadmudrili drzavu a ostoja je zbog toga bio riban bas kao i vucelic 2017 kada je doktor Marko Nikolic pobedio sistem i nadmudrio drzavu! Da li tebi lici da ako jedan “drzavni projekat” osvoji titulu - ne prenose dodelu pehara vec prenose narikanje nekog lika, predstavnika sistema ubijenog u pojam jer je pravi drzavni projekat izgubio! Zasto se utisava ton sa utakmica po tebi “drzavnog projekta”? Zasto se izbacuje zandarmerija na utakmicama po tebi “opozicije”? Da li tebi lici da u jutarnjem programu trbuhozbornik sistema andjus lelece jer je drzavni projekat pobedio? Ili lelece sto je drzava pobedjena? Vi stvarno obraza nemate!
k

kunde

pre 10 meseci

Pobijedili sistem koji vam je obezbjedio visemilionski budzet ahahahahha don kihoti sa druge strane brda. Stvarno si mi uljepsao dan, dugujem pice kad budem dolazio u BG.
7

79

pre 10 meseci

Ha,ha državni projekat koji je imao manji budžet od ugnjetavanog kluba.Smejurija ste
G

Gost555

pre 10 meseci

Bas tako Kalcopolisto, sve si lepo naveo.
M

Mop

pre 10 meseci

A kad ces doci? Kad vas natovare po busevima za glasanje. I sta bi mu dao? Flasicu vode i pola sendvica? Ajde bre sedi di si jer za bolje nisi.
m

mope

pre 10 meseci

Mi bili prekjuce na utakmici, a idemo ponovo, a ti nikada nisi bio na utakmici. Kad ces kod brace albanaca na albansko primorje?
Š

Šon Kemp

pre 10 meseci

Ubeđen sam da Kaminski nikad u životu nije čuo za Željko Obradovića kao i 99% američkih košarkaša u NBA ligi. Šta se bre ložite više.

Kalčopolista®

pre 10 meseci

@uzi1312 nije zbog svadje sa raznatovicem, vec drzava uzvraca udarac zato sto je KK Partizan pobedio sistem i nadmudrio drzavu prosle sezone!
N

Nego sta

pre 10 meseci

Tako je Ostoja je pobedio sistem i drzavu.
t

terza magico

pre 10 meseci

Jeste, pobedio sistem, i namagarcio navijace. Uzeo 1,5 mil € za donacije za porez, i samo povećao dugove. Plus povećao i budžet. Ostoja mađija.
0

001

pre 10 meseci

A sada cigančići vise ne pitaju odakle pare? 😂😂😂 Od kada su za 10 dana doveli 10 top igrača više ne spominju lovu u Partizanu. Prozivali ste Željka i prošle sezone i kako ima da osvojite sve živo. Pa vas je Željko podsetio koliko je veliki i moćan. Kampaco ovo, ono... Pa ste dobili po ušima. Imate odvrnutu slavinu već godinama. Na sve načine hoćete da ugasite Partizan u svim sportovima... Ako Željko uspe da dovede sada jos tri dobra igrača, opet ćete da se tresete. Polako.
M

Mozak na ispasu

pre 10 meseci

U kom univerzumu vi zivite...blago vama
K

Koga bi zeljko

pre 10 meseci

Reci mi samo jedan od tih 10 top igraca da li bi ikog doveo zeljko od svih tih top igraca.... Posto su pola rezervisti i grejaci klupe... Osim Pleja iz armanija... Kojeg to igraca, Bulumbaja, Tobija? simonovica?
N

Nema vama pomoci...

pre 10 meseci

Aha znaci mim doveli kampaca a vi imali 5 kampaca pa kao ajde da se merimo sa zeljkom koji je mocan ... majko mila koliko ste vi prsli
e

ejjj

pre 10 meseci

jel ti shvatas da ti se zeljko na konferecijama zahvaljuje drzavi? da vam pola tima ima platu kao kampaco a vi ovde pricacte neke bajke i lazi koji samo vi verujete...
z

zeljlo

pre 10 meseci

gde su pare u tolikim dugovima ste a placate ovoliko igrace,ako si zaboravio zvezda je deset godina evroligas i logicno je da ima oare za pojacanja😉
N

Nikolicacikagic

pre 10 meseci

Vidi ga ovaj ‘BULUMBAJ’. Ti si sve rekao time, veliki se poznavalac evropske kosarke. I da, zeljko obradovic bi rado video BOLOMBOJA u oartizanu ali su ruke bile vezane zato sto ne voli da placa milione igracu koji ih ne zasluzuje. Dobeo bi ga zato sto ima odlicne fizicke oredispozicije i moze da bude kombo igrac, da se koristi na vise pozicija i ako pogledas sastsv oartizana videces da svi igraci komotno pokrivaju po minimum dve pozicije. I da, doveo bi majka tobija, coveka koji ima bolji procenat suta za tri od kampaca, vildoze, nedovica itd. Ali sta ja tebi pricam vi ste veliki srpski klub, poznati kao svetaki brend u okvirima kosarke. Kako cete da se ugasite kada ode ovaj cikica sa vrha niste ni svesni
h

haha

pre 10 meseci

Zeljko dovodi igrace i placa iz svog dzepa, nije ni vama lako. Kakve veze ima ko je doveo koliko igraca, vi ove sto niste doveli placate dva miliona po sezoni.
0

035

pre 10 meseci

KAMINSKI BURAZ PRAVAC TEL AVIV.

КоТоГовориИстину

pre 10 meseci

ХЕЈ,моцарт спорт! Обратите пажњу на Нику Бундала,Србин један од топ 25 нцаа проспекта за класу 2025, на нба мок драфту 2026 за сада је на 48 месту. Мајка Српкиња,отац Србин🇷🇸🇷🇸🇷🇸 за њега се отимају мичиген стејт,илиноис, ксавер,посветите пажњу момку,доста обећава,а знамо какав нам је савез 🔊
U

Uži1312

pre 10 meseci

Ni ovaj neće u Partizan!!! Makabi ili Zvezda,Čović se ućutao....U Partizan se može očekivati dolazak samo nekih prosečnih isluženih igrača,sve zbog svađe sa Ražnjatovićem.
y

yo.dorro

pre 10 meseci

Ljudi su poceli da primecuju ovakve bot-komentare i na ovom i na drugim portalima. Primecuju se lako: "Partizan nije doveo nikog", "Ako dovede nekog, Partizan ce dovesti prosek igrace poput Andjusica", 'Partizan ce se boriti za top16". Previse ste debilni, ni ne vidim poentu, i da vise niko ne dodje, ostao je dobar kostur sampionskog tima, tako da neka drugi nastave da dovoze sleper preskupih igraca, naravno na teret drzave.
h

haha

pre 10 meseci

Vi ste ove zadrzali i dali im plate po dva miliona iz privatnih dzepova?
z

zabrinuti grobar

pre 10 meseci

Hvala bogu ne pise plata, Ja se zabrinuo
y

yyyyyyyybbbb

pre 10 meseci

9 ljutih gusara
s

skksks

pre 10 meseci

Da l bi on igrao centra ili krilnog, meni je nekako vise za krilnog, a na pravo centra neki eksplozivniji crnac
a

ahaa

pre 10 meseci

Zeljko samo skromno, Od F4 el igraca dosli su NBA igraci na red
k

kukurlama

pre 10 meseci

A priznaj da si repetirao ovaj komentar od momenta kad je Mirotic saopstio svoju odluku,jedva si docekao da se prvo ime iz NBA pomene

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Ovaj u NBA bitan ko nekad Mile Ilic i Kuzmic.
i

isk

pre 10 meseci

Kao i vi Kampaco i Vildoza pravo iz nba
T

Tako je

pre 10 meseci

Pa da Kaminski je jeftin koji ima bolji prosek u NBA nego vildoza i kampaco a Kampaco su skupi, to je vasa logika
L

Lenor

pre 10 meseci

Frank Kaminski dolazi u Partizan zbog Zeljka! Kako vi novinari lupate, nema Kaminski 18.god pa ajde da nauci nesto, oni svi dolaze zbog para! Panter sigurno ostao sto voli Partizan, nego sto ga Barsa nije smela uzeti, jel nije se znalo, sta ce biti s Miroticem, pa ostao, uz korekciju plate! Kad voli toliko Partizan i kad je tu zbog Zeljka, sto on a i taj Zeljko ne odrade sezonu bez ugovora, za dzabe, kad su tolike patriote! Bankrotirace i Partizan i Zvezda!
p

prti

pre 10 meseci

Ne kontam kada god se pomene da se hoce neki igrac uvek bude zbog Zeljka hoce. Ne druze hoce zbog para i ko ponudi vise mislis da mu je najbitnije u 30 godina i preostala 2 jaca ugovora pre kraja karijere ko je trener?
@

@prti

pre 10 meseci

Kontas ti, kontas, samo te zloba izjeda. Pogledaj kako su prosli Eksum, Lesor i Madar. A pogledaj gde su Martin i Bentil na primer, a dosli ljudi iz Olimpijakosa i Milana...
D

Djape45

pre 10 meseci

Koja ti je logika da poredis 2 najbolja igraca i Madara sa Bentilom i Martinom 😂 Kampaco otišao u Real, Vildoza sa Lesorom u Pao, Petrušev u nba i šta sad
1

1983

pre 10 meseci

Zaboravijo si Kampaca i Vildosu Martin pre zvezde nije igrao godinu dana zbog povrede a samo neznam zasto nekoliko igraca odbi zoca ovog leta Nije zbog para jelda
p

prti

pre 10 meseci

Jeste pojede me zloba a ti onda uzmes i napravis komapraciju kakva se ne pravi ni u crtacima. Daj covece stvarno jede te ono o cemu pricas. Ja pricam o cistom biznisu i jasno mi je da si kad ovako nesto napises ostrascen i to razumem ali mi je isto jasno da si finansijski nepismen i to razumem jer 90% naroda u Srbiji je nepismeno sto se toga tice.

francuskapresuda@gmail.com

pre 10 meseci

13-5+2+5=15.