Komentari na vest

Kampaco motivisan za prvi derbi, može li Ledej da zadrži formu i ko će da prevagne od srpskih igrača?

07.08.16

pre oko 1 godinu

Pre svega,zelja da na tribinama sve prodje u najboljem redu,bez incidenata,ali i na terenu dole,da igraci odlucuju ko je bolji,bez sudijskih gresaka i brljanja.Da se nakon Derbija ne prica niti o neredima,niti o sudijama,vec samo i iskljucivo i igracima i trenerima.Nakon dva poraza u prva dva Derbija,Partizanu mnogo znaci pobeda u poslednjem,opet,i jedan i drugi tim su u EL pokazali da se s pravom mnogo ocekuje od njih.Prioritet je Top 8 za oba tima,ma ko sta govorio,i osvajanje ABA lige.Ovaj Kup,sam po sebi nije bitan,kao ni nasa liga,ali je stvar prestiza,i pobeda u Derbiju,uz Trofej,moze mnogo da znaci da polju samopouzdanja i gradjenja dalje forme.Poznata je ona krilatica da ko od suta zivi od suta i mre,i taj sut je jedina uzdanica Partizana.I mislim da ce im se to desiti veceras,da nece imati sut,sa mim tim ni sansu za pobedu.Mora da ih krene za 3,inace nema sanse da dobiju.Lesor ce biti dominantan,ali Zvezda unutra ima jacu rotaciju.Ono sto ce odluciti je Kampaco.Zvezda je dobila 2/3 Derbija bez njega,a sada je Zvezda mnogo jaca.Sam Kampaco motivisan,odmoran,svez,ali i majstor ove igre.Samo njegovo prisustvo garantuje bar 15ak poena za Zvezdu,sto kroz poene,sto kroz asistencije,njegovim pikom ce i centri imati vise laksih poena,sto znaci potencijalan problem sa licnim za Lesora,a i Kampacovim igranjem,se opterecenje i umor kod Vildoze i Nedovica smanjuje,tako da ce biti odmorniji za neke odlucujuce suteve u finisu.Dakle,sut za 3 i lesor su prednost Partizana,a duza rotacija i Kampaco prednsot za Zvezdu.ne verujem da ce Partizan moci da ima odlican sut,a vidimo da se iskljucivo na tome njihova igra bazira.Videce se veceras koliku razliku pravi Kampaco.Ocekujem jedno 10ak razlike za Zvezdu.
b

bratunga

pre oko 1 godinu

Nema od toga nista . Sudije ce da se povlace Bice prekida Prazne dvoranu itd itd Zivi bili pa videli
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Srećno Partizanu, srećno mojoj Zvezdi, da sve prodje u najboljem redu bez sudija u glavnom planu i nereda na tribinama, neka pobedi bolji!
E

Evo

pre oko 1 godinu

Postavlja se pitanje zašto Zvezda nije imala dan odmora kao Partizan.
Z

ZATO

pre oko 1 godinu

STO JE PARTIZAN INSTITUCIJA.
I

Imali ste

pre oko 1 godinu

Prosle godine.
A

Anelka

pre oko 1 godinu

@Eto Daje se odgovor zato sto je svoju utakmicu igrao dan ranije.
S

Saša_PFC

pre oko 1 godinu

Kup je apsolutno nebitan trofej i samo radi prestiza se igra....siguran sam da ukoliko C.Zvezda dodje u situaciju da se za ABA ligu igra 5.utakmica da ce se svasta desavati i da se ta utakmica nece ni zavrsiti.Osvojice kup ove sezone kao i pobedu veceras bolja ekipa u pravom smislu te reci ali ne i za ABA ligu.Tako je C.Zcezda jedne sezone kupila mesto u Eurolige od Cibone,jedne sezone nisu otisli na utakmicu u Podgoricu i prosle sezone napravili velike nerede u trecoj utakmici.
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Vcrs Kampaco baca magiju i uvlaci strah u kostima manjini,samo da ne pocnu da drukaju i u ABA Ligi,ne bi me cudilo nista od njih. Napred Zvezdo!
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Jel si ti neki prorok? Kazi nam koji brojevi ce biti o izvuceni na Loto?
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

U kupu Srbije je dozvoljeno pet stranaca tako da ce Partizan na raspolaganju veceras imati sedam domacih igraca.Avramovic,Andjusic,Vukcevic,Trifunovic i Smajlagic uz ova dva mlada igraca koji verovatno nece ulaziti u igru.Za Partizan je bitno da se Lesor sacuva faulova jer smo tanki na petici i kako ce se odigrati odbrana na Zvezdine organjzatore igre,ove Argentince i Nedovica.Tu ce verovatno vecu minutazu dobiti Uros Trifunovic.Bice tvrda i teska utakmica,Grobari ce sigurno biti bolji veceras.Pa neka pobedi bolji.To je uglavnom vidjenje utakmice iz ugla obicnog navijaca Partizana.O Zvezdi neka razmisljaju drugi.
G

GostRider

pre oko 1 godinu

Ali Panter sto je veci Srbin od Ivanovica!!Cirkus
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

Kako to ne možeš da prihvatiš? Panter je srpski državljanin, a domaći je igrač jer nikada nije nastupao za USA. Gleda se tkz. košarkaško državljanstvo gde je važno za koju reprezentaciju nastupaš. Ivanović je po oba kriterijuma stranac. Ima crnogorsko državljanstvo i nastupa za reprezentaciju C. Gore. Ja sam ti od onih, znaš, koji je prihvatio da je C. Gora odvojena i samostalna država. Jednostavno se i ti opustiš i videćeš da je lako.
2

24.mil im budzet

pre oko 1 godinu

Eno Spanska marka javno objavila budzete svih ekipa koje nastupaju u EL ove godine,prtizan je na 6 mestu sa cak 24 mil.evra prijavljenih za takmicenje u EL za 2023 godinu! I sta ce mo sad,jel i njih isto kontrolise Covic,Vucic,Bia,Cia,Fbi..itd ajde strucnjaci da vas cujem?
G

Gosto

pre oko 1 godinu

где си нашао, ја не могу да нађем. Можеш да оставиш линк?
E

Evo me

pre oko 1 godinu

Jeste ali oni to ne smeju da priznaju i ubedjuju sebe da je Zvezda skuplja i ima veci budzet od Zvezde jer je Zvezda dovela Kampaca,a zaboravile su se izjave iz Armania da nisu mogli da pariraju partizanu kad su dovodili Pantera i Ledeja,pa Lesor MVP EK,Papapetru kapiten Pao,Exum iz Barse,Naneli igao u NBA u Feneru i Armaniju,Madar najtalentovaniji igrac Izraela,Smailagic iz NBA,Avramovic jedan od najboljih strelaca ACB Lige te sezonu pre nego sto dosao,Andjusic jedan od najboljih igraca Monaka,pa onaj mali Vukcevic iz Reala i jos na klupi Zeljko,Arena na poklon i kupljene 2 licence zaredom,pa pametnom coveku je dovoljno ovo da vidi da bi shvatio koliko su novca dobili od drzave.
G

Gostfds

pre oko 1 godinu

Dobija ovo Partizan laganezi 10-ak razlike,zivi bili pa videli
s

sokrattt

pre oko 1 godinu

Necu ni gledati mrzi me, znam da Partizan dobija 20 razlike rutinski. Zoc institucija
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Od domacih igraca u Partizanu zaista ne vidim ko bi mogao bilo sta da doprinese, ne zbog toga sto nemaju kvalitet, nego pre svega zbog toga sto im se daje minimalna sansa, mozda Avramovic u odsustvu Madara jedino nesto da uradi. Andjusic i Smailagic tesko da ce mnogo terena videti. Kod Zvezde uz Nedovica, od Petruseva mnogo zavisi, pre svega defanzivno mora bolje da sacuva Ledeja, a pritom ocekuje se i da Dobric i Mitrovic povuku.
M

Mangulica

pre oko 1 godinu

Samo kada drzava stoji iza njih i kada im sve kupi oni mogu da urade nesto.Nemaju nikakav sistem. Postali su isto sto i ti London Lajonsi,Dubai,Pariz...Das im paretine oni kupe dobre igrace i kao eto,Partizan to smo mi,kosarka,mi stvaramo bla bla bla
J

Jagnjilko

pre oko 1 godinu

Koliko se poara sprcalo u ovaj Partizan. Neuspeh je ako ne odu na F4. Likovi dobili 23 miliona eura budzeta
N

NARAVNO

pre oko 1 godinu

Vala bas koliko se sprcalo za ovih 10 godina za 14-15 mesto to je rupa bez dna, a tek fudbal, kude se dede onaj klinja od 2,5 miliona al jos uvek igra omladinsku ligu?
S

SD Promašaj

pre oko 1 godinu

Za 10god. kolko igrate EL svake godine ste doveli po 2 stranca i otpustili ih. 60% igraca ste dovodili iz EL koji sigurno imaju dobru cenu i vi pricate o trosenju para? O fudbalu da ne pricamo, Dioni, Kulibali, La Para, pa sve do supertalenta Motike. Otprilike svakog 5 ubodete. Nego nek veceras pobedi bolji i nek sve protekne u fer i sportskoj atmosferi. Napred Partizan!!!
Z

Znik

pre oko 1 godinu

Zvezdini navijaci se ljute na istinu. Panter je najbolji igrac u ligi, zatim ide Kampaco ali je on samo ime i totalno van forme, pritom je igrac za male utakmice. Egzum klasa iznad Nedovica i Vildoze. Lesor 90% mvp evrolige, dodas Nanelija i Ledeja i kako oni na to da odgovore? Pritom Andjusic i Vukcevic klasa za Petruseva i Lazarevica.
r

re>znik

pre oko 1 godinu

Hvala Bogu da bar jedan grobar prizna koliko je para Vucic ulozio u KK Partizan ove i prosle sezone. To je toliki budzet da je prosto neverovatno da ovaj tim toliko oscilira. Samo sine, iskreno, kosarka je timska igra pa i to sto ste kosarkaski Mancester Siti ne mora nuzno da znaci da cete osvojiti trofeje. I sami znate koliko ste se zalili na Zvezdu dok je pomocu Bodiroge, evroligaskih sudija i zabrane da igra Facu, niste toliko destabilizovali pa nas izbacili iz TOP 8. Znaci iako ste mnogo jaci da nije bilo pomoci prijatelja, jos uvek biste u Evroligi gledali Zvezdi u ledja. E to je nas motiv. Igracemo srcem pa sta Bog da. Sta zna srce sta su milioni.
S

Sima Aruho

pre oko 1 godinu

Zvezda pobedjuje večeras i osvaja kup.
v

velikosrbi

pre oko 1 godinu

drzite gace veceras....
R

Radašin

pre oko 1 godinu

Će bidne dobra utakmica za našu zvezdu i kampaco ce pokida grobari da oplakuju od muku. Posle kupa kidamo u everligu da bidnemo opet sampioni
V

VAR

pre oko 1 godinu

RTS vaše pravo da ne gledate kup države i b92 naše pravo da najavimo prenose pa da slažemo.
Z

Zufer Avdija

pre oko 1 godinu

Na svim svetskim kladama Zvezda favorit osim ovde...
T

Tarantula

pre oko 1 godinu

Ali prednost se ovde daje ovima koji su rođeni u zagrebu,sa crvenom zvezdom u grbu,hehheh
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Ovaj Partizan covece sve stranci.
G

Gost55aa

pre oko 1 godinu

U zvezdi Petrušev/Lazarević/Ilić, dok u partizanu Eksum/Panter/Lesor
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Звезда је угашена, не постоји. Нико нема право да забрани ФМПу како ће се звати. Ма купите себи клуб па доводите кога хоћете :))))))
D

Domacini

pre oko 1 godinu

Sta ko ce da prevagne? Pa crno beli imaju izobilje domacih igraca. Pitanje je ko ce da bljesne hahahahahahaha
G

Gostima

pre oko 1 godinu

Od srpskih u Partizanu Panter
A

Au

pre oko 1 godinu

FMP-u mladi Lazarevic od 28 leta...
Б

Братина

pre oko 1 godinu

А у звезди Урош Николић, по обичају