Kevin Panter (©Star Sport)
Kevin Panter (©Star Sport)

Kapitensko poluvreme Pantera, rafalna paljba za preokret u drugoj četvrtini

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.04.23. | 21:41

Sjajan učinak američkog asa

Partizan Mozzart Bet je u prvom poluvremenu prve četvrtfinalne utakmice Evrolige pokazao zube Realu u Madridu i odlično se nosio protiv favorizovanog rivala kome je ubacio gotovo 50 poena u Vizink Centru za 20 minuta!

Najvećim delom to je zasluga Kevina Pantera koji je odigrao magično poluvreme sa 15 poena, (4/7 iz igre, 3/5 za tri) uz tri trojke, te četiri asistencije – sve u prvoj četvrtini i još tri skoka za indeks 22! Uspeo je Panter da iznudi i tri faula domaćih igrača i tako definitivno bio najveća pretnja po koš madridskog giganta.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA MEČ

Upravo zahvaljujući američkom asu Partizan Mozzart Bet uspeo je da zaustavi veliki nalet Reala koji je poveo sa 30:22, pa su njegovi dalekometni hici pokrenuli Parni valjak koji je ubrzo serijom 11:2 okrenuo rezultat, da bi sa još sedam uzastopnih poena posle novog izjednačenja (39:39) stigao i do sedam razlike.

Mogli su crno-beli i do ubedljivijeg vođstva na poluvremenu, da Najdžel Vilijams Gos nije pogodio sa poludistance uz zvuk sirene, pa je rezultat posle dve četvrtine 48:44 za goste iz Beograda.

Strašno poluvreme Pantera, ali odlične role imali su i Smailagić sa tri trojke u prvoj četvrtini, Ledej sa osam poena i dva skoka, te Egzum sa šest poena i dve uhvaćene lopte. Partizan Mozzart Bet je za poluvreme već ubacio osam trojki!



tagovi

Kevin PanterKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaTop 8 Evrolige

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara