Tina Krajišnik (©MN Press)
Tina Krajišnik (©MN Press)

Kapitenu Srbije kao nagrada za kvalitet: Tina Krajišnik ide u WNBA

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.02.22. | 11:14

Naslednica Jelene Bruks ide u najveći srpski grad u inostranstvu

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Tina Krajišnik imaće priliku da zaigra u WNBA ligi pošto je potpisala ugovor sa ekipom Čikago Skaj!

Krajišnik će učestvovati u trening kampu Čikaga, gde će stručni štab imati mogućnost da se bolje upozna sa njenim kvalitetima, a ona raditi na tome da uđe u tim za predstojeću sezonu.

Izabrane vesti

Klub iz najvećeg srpskog grada u inostranstvu sa oduševljenjem je objavio potpis Tine Krajišnik, a generalni menadžer Džejms Vejd nije ni krio zadovoljstvo zbog ozvaničene saradnje.

“Tina je iskusna košarkaška i vođa reprezentacije Srbije. Ima bogato iskustvo igranja u različitim zemljama, a verujemo da će Tina podići kvalitet celog tima. Očekujemo mnogo od nje jer je dosta toga postigla u prethodnim godinama“, izjavio je Vejd.

Nedelja, 21.00: (2,15) Crvena zvezda (14,5) Fenerbahče (1,80)

Tina Krajišnik je letos potpisala ugovor sa ekipom Galatasaraja čime je okončala četvorogodišnji boravak u mađarskom Šopronu, dok je ranije nastupala još i za tamošnje klubove Peč i VTK. Profesionalnu karijeru započela je u Loznici 2006, posle čega je četiri godine nastupala za klub Radivoj Korać, a onda i Crvenu zvezdu u takmičarskoj 2013/14.

Sa reprezentacijom Srbije osvojila je letos zlatnu medalju na Evrobasketu u Valensiji.


tagovi

Tina KrajišnikWNBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara