Slavlje Efesa posle osvajanja Evrolige u Beogradu (©MN Press)
Slavlje Efesa posle osvajanja Evrolige u Beogradu (©MN Press)

Karte za Fajnal for rasprodate za manje od pet sati

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.01.23. | 15:38

Sve ulaznice u pretprodaji dan ranije planule za četiri seta

Neverovatna je bila potražnja za kartama za Fajnal for Evrolige! Juče su za četiri sata planule sve ulaznice u pretprodaji. Danas je počela prodaja od devet časova po srednjoevropskom vremenu i bilo je potrebno samo pet sati da sve karte budu kupljene.

To bi značilo da će se završni turnir u Kaunasu održati pred prepunom salom, koja prima više od 15 hiljada navijača.

Izabrane vesti

Oni koji su imali sreće kupili su pakete ulaznica za četiri utakmice i moći će da prisustvuju polufinalnim mečevima 19. maja, kao i duelu za treće mesto i finalu dva dana kasnije. Ipak, iz Evrolige uveravaju da je još moguće da se dođe do mesta u hali. Svakom kvalifikovanom timu biće dodeljeno približno 600 ulaznica, koje će moći da stave na raspolaganje svojim navijačima.

U isto vreme će navijači moći da kupuju i prodaju karte i preko zvaničnog "fan-to-fan" servisa, koji služi za potražnju i razmenu karata. On će uskoro biti dostupan na sajtu www.f4tickets.com.

Ograničene VIP karte će biti dostupne na zahtev na f4tickets@euroleague.net. Sve informacije o VIP ugostiteljskim paketima, njihovim pogodnostima i cenama možete pronaći na www.f4tickets.com.


tagovi

EvroligaKaunasFajnal for Evrolige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara