""
""

Katićeva belgijska bajka – Tri trofeja u Ostendeu, a u srcu Orlovi

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.16. | 14:08

Raško Katić uveren u uspeh Ostendeua pojačanog Markom Jagodićem Kuridžom, najavljuje da će u Belgiji najverovatnije završiti profesionalnu karijeru

Za peticu. Raška Katića poslednja sezona u Ostendeu bila je pun pogodak. Bivši centar Crvene zvezde i mnogih drugih klubova okitio se sa  tri odličja osvojivši prvenstvo, Kup i Superkup Belgije.

Izabrane vesti

Za Mozzart Sport Raško Katić ističe da je poslednja sezona bila fenomenalna.
“Dominacija Ostendea se nastavlja evo već petu godinu. Tri trofeja nije mala stvar. I za narednu sezonu imamo isti zadatak, ali će u neku ruku biti lakše jer smo se pojačali Markom Jagodićem Kuridžom. Odlično ga poznajem iz ABA lige, radi se o izuzetno dobrom igraču”, kaže za naš portal Katić, koji ne želi da prerano prognozira rezultate Ostudentea u Evropi za narednu sezonu. On ipak obećava maksimalno zalaganje i borbenost.
“Sigurno da ćemo probati da odemo što dalje, ali rano je još govoriti na tu temu jer imamo dosta stvari koje nisu najjasnije. Dobro mi je u Ostendeu, ali i porodici u Belgiji što je jako bitno. Nalazim se i u lepim godinama, uskoro punim 37 i svaka nova sezona za mene je uspeh. Mislim da ću ovde da okončam karijeru ”, govori Katić koji se trenutno nalazi na odmoru, ali pomno prati dešavanja na kvalifikacionom turniru za Rio i igre srpskih Orlova.
Trenutno mi sve deluje dobro mada čim igramo pred našom publikom postoji neki dodatni pritisak. Sve oči su uprte u nas i svi očekuju najviše. Nadam se da neće biti iznenađenja jer danas svi igraju košarku. Dovoljno je biti atleta, trčati i skakati, veći deo posla je završen”, reči su poznatog košarkaša koji na kraju razgovora za Mozzart Sport, po prvi put u našoj priči odlazi put svog viđenja onoga što neminovno jednoga dana dolazi, a to je kraj aktivne igračke karijere.
“U Belgiji nema pritiska, a mislim da ne bih izdržao taj naboj koji nosi igra u Zvezdi ili Partizanu. Mislim da ću ovde reći zbogom košarci, ali nikad ne reci nikad”, zaključio je Raško Katić.

(Piše: Đurđe Mečanin)

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Raško Katićkošarka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara