Ešli Kol napadnut, vezan za stolicu i opljačkan

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.04.20. | 12:13

Sve se dogodilo pre više od dva meseca

Kako navode britanski mediji, nekadašnji levi bek Čelsija i Arsenala, Ešli Kol, napadnut je i opljačkan u svojoj kući kada je nekoliko maskiranih osoba provalilo u njegov dom u nameri da pokupi skupoceni nakit.

Pljačka se dogodila 21. januara oko 21:45 u kući fudbalera u Fečamu. Policija još nije pronašla osumnjičene.
Bilo je to zastrašujuće iskustvo. Lopovi su izgledali profesionalno i tačno su znali šta rade. Mora da su sa namerom odabrali Ešlija i unapred proučili mesto“, objašnjava jedan od svedoka za Mirror.

Izabrane vesti

Kol je bio vezan za stolicu tokom pljačke i nije se opirao, već je sve vreme sarađivao, te je tako ostao nepovređen.
Ešli Kol je jedan od najpoznatijih ljudi ovde i njegovo imanje izgleda vrlo moderno i sigurno, tako da ko god je ovo uradio, morao je biti informisan. To se dogodilo pre izvesnog vremena i činilo se da policija želi da to ostane tajna. Zamolili su nas da ne pričamo o tome“, rekao je jedan od komšije bivšeg fudbalera.

Kol, koji trenutno radi kao trener omladinskih selekcija Čelsija, ima dvoje dece sa suprugom Šeron Kanu. Nije poznato da li su u vreme pljačke oni bili kod kuće.

Ovo nije prvi put da se Kol našao u ovoj situaciji. U septembru 2010. godine, njegov stan u Esteru je obijen dok je fudbaler bio sa reprezentacijom. Ranije iste godine, pljaškaši su pokušali da provale u njegovu vilu Sariju, okolini Londona, vrednu 4.500.000 funti u kojoj je živeo sa nekadašnjom suprugom Šeril.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara